Registres trobats: 21
Títol | A new method for determination of ethanol tolerance in vinification yeast:measurament of glucose-induced proton movements. |
Autor | JUROSZEK, J. R. RAIMBAULT, O. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 336-341 |
Descriptors | Etanol Analisi Vi Vinificacio Llevats Determinacio Fermentacio Most |
Localització | C 4/71 |
Títol | Autolysis of yeasts in Champagne |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13 |
Descriptors | Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat |
Localització | C 4/93 |
Títol | Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne. |
Autor | MAUJEAN, A. HAYE, M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290 |
Descriptors | Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya |
Localització | C 3/159 |
Títol | Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification |
Autor | FERRARI, G. MEUNIER, J.M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76 |
Descriptors | Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio |
Localització | C 4/102 |
Títol | Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast |
Autor | JUROSZEK, J-R. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198 |
Descriptors | Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes |
Localització | C 12/88 |
Títol | Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35 |
Descriptors | Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols |
Títol | Evolution des colloides dans les vins de base et les vins mousseux elabores selon la methode champenoise |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Agosto 1987 - V: 16- N: 4, Pg: 266-273 |
Descriptors | Col?loide Vi base Metode xampanyes |
Localització | C 21/32 |
Títol | Influence des techniques de vinification sur la composition des vins de Bourgogne |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 151-163 |
Descriptors | Vinificacio Tecniques de vinificacio Composicio Borgonya Vi Bourgogne |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Influence of fatty acids on the growth of wine microorganisms Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni |
Autor | GUILLOUX-BENATIER, M. LE FUR, Y. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 VOL 20 - 1998 - V: - N: , Pg: 144-149 |
Descriptors | Llevats Acid gras Creixement Microorganismes Vi Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni |
Localització | C 14/28 |
Títol | L'elevage sur lie des vins blancs de Bourgogne I. Etude des composes azotes, des acides gras et analyse sensorielle des vins. |
Autor | FERRARI, G. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 27 - 1988 - V: - N: , Pg: 183-197 |
Descriptors | Vi blanc Fran?a Borgonya Bourgogne Sediment Solatge Analisi sensorial Vinificacio Envelliment Ampolla Vi escumos Llevats Composicio Proteases Posit Nitrogen |
Localització | C 5/45 |
Títol | L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines. |
Autor | FEUILLAT, M. FREYSSINET, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176 |
Descriptors | Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne |
Localització | C 5/44 |
Títol | La Methode Champenoise |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-10 |
Descriptors | Metode xampanyes |
Localització | C 20/27 |
Títol | Lysis of yeast cells by Oenococcus oeni enzymes |
Autor | GUILLOUX-BENATIER, M. PAGEAULT, O. MAN,A. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2000 - V: 25- N: , Pg: 193-197 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Llevats |
Localització | C 1/90 |
Títol | Management des mannoproteines |
Autor | CHARPENTIER, C. ESCOT, S. FEUILLAT, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734 |
Descriptors | Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Metabolisme des levures cryotolerantes : application a la maceration prefermantaire du Pinot Noir en Bougogne |
Autor | FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 170, Pg: 36-40 |
Descriptors | Resveratrol Borgonya Varietats Pinot noir Consum Bourgogne |
Títol | Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge |
Localització | C 1/15 |
Títol | Mise en evidence d'une production de proteases exocellulaires par les levures au cours de la fermentation alcoolique du mout de raisin |
Autor | FEUILLAT, M. BRILLANT, G. ROCHARD, J. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 37-52 |
Descriptors | Most Raim Fermentacio alcoholica Llevats Proteases exocel.lulars |
Localització | C 8/111 |
Títol | Must and wine peptide analysi of Burgundy Chardonnay |
Autor | CARNEVILLIER, V. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 132-138 |
Descriptors | Most Vi Analisi Peptid Chardonnay |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Noueaux adjuvants oenologiques possibles d'origine levurienne |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 143-164 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacion malolactica Llevats Macromolecules |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions |
Autor | ALEXANDRE, H. HEINTZ, D. CHASSAGNE, D. GUILLOUX-BENATIER, M. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240 |
Descriptors | Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 16/15 |
Títol | Trouver le bon equilibre. Debourbage des mouts blancs. |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - febrer 1995 - V: - N: 195, Pg: 49-50 |
Descriptors | Most blanc Clarificacio Col.loide Llevats Fermentacio alcoholica Llot Fermentacio |