Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FEUILLAT, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 21


Títol A new method for determination of ethanol tolerance in vinification yeast:measurament of glucose-induced proton movements.
Autor JUROSZEK, J. R.   RAIMBAULT, O.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 336-341
Descriptors Etanol Analisi Vi Vinificacio Llevats Determinacio Fermentacio Most
Localització C 4/71

Títol Autolysis of yeasts in Champagne
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13
Descriptors Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat
Localització C 4/93

Títol Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne.
Autor MAUJEAN, A.   HAYE, M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290
Descriptors Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya
Localització C 3/159

Títol Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification
Autor FERRARI, G.   MEUNIER, J.M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76
Descriptors Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio
Localització C 4/102

Títol Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast
Autor JUROSZEK, J-R.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198
Descriptors Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes
Localització C 12/88

Títol Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35
Descriptors Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols

Títol Evolution des colloides dans les vins de base et les vins mousseux elabores selon la methode champenoise
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Agosto 1987 - V: 16- N: 4, Pg: 266-273
Descriptors Col?loide Vi base Metode xampanyes
Localització C 21/32

Títol Influence des techniques de vinification sur la composition des vins de Bourgogne
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 151-163
Descriptors Vinificacio Tecniques de vinificacio Composicio Borgonya Vi Bourgogne
Localització 663.2 Sim

Títol Influence of fatty acids on the growth of wine microorganisms Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni
Autor GUILLOUX-BENATIER, M.   LE FUR, Y.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 VOL 20 - 1998 - V: - N: , Pg: 144-149
Descriptors Llevats Acid gras Creixement Microorganismes Vi Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni
Localització C 14/28

Títol L'elevage sur lie des vins blancs de Bourgogne I. Etude des composes azotes, des acides gras et analyse sensorielle des vins.
Autor FERRARI, G.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 27 - 1988 - V: - N: , Pg: 183-197
Descriptors Vi blanc Fran?a Borgonya Bourgogne Sediment Solatge Analisi sensorial Vinificacio Envelliment Ampolla Vi escumos Llevats Composicio Proteases Posit Nitrogen
Localització C 5/45

Títol L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines.
Autor FEUILLAT, M.   FREYSSINET, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176
Descriptors Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne
Localització C 5/44

Títol La Methode Champenoise
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-10
Descriptors Metode xampanyes
Localització C 20/27

Títol Lysis of yeast cells by Oenococcus oeni enzymes
Autor GUILLOUX-BENATIER, M.   PAGEAULT, O.   MAN,A.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2000 - V: 25- N: , Pg: 193-197
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Llevats
Localització C 1/90

Títol Management des mannoproteines
Autor CHARPENTIER, C.   ESCOT, S.   FEUILLAT, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734
Descriptors Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Metabolisme des levures cryotolerantes : application a la maceration prefermantaire du Pinot Noir en Bougogne
Autor FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 170, Pg: 36-40
Descriptors Resveratrol Borgonya Varietats Pinot noir Consum Bourgogne

Títol Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6
Descriptors Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge
Localització C 1/15

Títol Mise en evidence d'une production de proteases exocellulaires par les levures au cours de la fermentation alcoolique du mout de raisin
Autor FEUILLAT, M.   BRILLANT, G.   ROCHARD, J.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 37-52
Descriptors Most Raim Fermentacio alcoholica Llevats Proteases exocel.lulars
Localització C 8/111

Títol Must and wine peptide analysi of Burgundy Chardonnay
Autor CARNEVILLIER, V.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 132-138
Descriptors Most Vi Analisi Peptid Chardonnay
Localització 663.254 IN V

Títol Noueaux adjuvants oenologiques possibles d'origine levurienne
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 143-164
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacion malolactica Llevats Macromolecules
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions
Autor ALEXANDRE, H.   HEINTZ, D.   CHASSAGNE, D.   GUILLOUX-BENATIER, M.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240
Descriptors Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 16/15

Títol Trouver le bon equilibre. Debourbage des mouts blancs.
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - febrer 1995 - V: - N: 195, Pg: 49-50
Descriptors Most blanc Clarificacio Col.loide Llevats Fermentacio alcoholica Llot Fermentacio