Registres trobats: 3
Títol | Deux approches sensorielles autour du concept gras/volume dans les vins blancs et les vins rouges |
Autor | LE FUR, Y. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 41-46 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi rosat Vi blanc |
Títol | Influence of fatty acids on the growth of wine microorganisms Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni |
Autor | GUILLOUX-BENATIER, M. LE FUR, Y. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 VOL 20 - 1998 - V: - N: , Pg: 144-149 |
Descriptors | Llevats Acid gras Creixement Microorganismes Vi Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni |
Localització | C 14/28 |
Títol | Une Maceration pour extraire les aromes de la pellicule |
Autor | LE FUR, Y. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1992 - V: - N: 168, Pg: 37-39 |
Descriptors | Vi blanc Maceracio pel.licular Aroma Vinificacio |