Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ALEXANDRE, H.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Alteration in membrane fluidity and lipid composition, and modulation of H+-ATPase activity in Saccharomyces cerevisiae cause by decanoic acid
Autor ALEXANDRE, H.   MATHIEU, B.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Microbiology-UK ISSN: 0002-0260 - 1996 - V: - N: , Pg: 469-475
Descriptors Saccharomyces cerevisiae ATPasa
Localització C 8/98

Títol Bacterie du vin Oenococcus oeni un metabolisme de l'azote adapte a son environnement, La
Autor RITT, J-F.   REMIZE, F.   ALEXANDRE, H.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 12-14
Descriptors Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Nitrogen Most Peptid Activitat enzimatica

Títol Ethanol adaptation mechanisms in Saccharomyces cerevisiae
Autor ALEXANDRE, H.   ROSSEAUX, I.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Biotechnology and Applied Biochemistry VOL 20 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 173-183
Descriptors Etanol Saccharomyces cerevisiae Membrana ATPasa
Localització C 24/44

Títol Interaction study of toxic fatty acids with yeast ghost and colloids by equlibrium dialysis
Autor ALEXANDRE, H.   LUBBERS, S.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 443-447
Descriptors Acid fatic Acid toxic Llevats
Localització 663.254 IN V

Títol Lack of correlation between trehalose accumulation, cell viability and intracellular acidification as induced by various stresses in Saccharomyces cerevisiae
Autor ALEXANDRE, H.   PLOURDE, L.   CHARPENTIER, C.   FRANSOIS, J.  
Dades Font Microbiology ISSN: 0002-2178 VOL 144 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 1103-1111
Descriptors Trehalosa Saccharomyces cerevisiae Llevats pH intracel.lular H+-ATPAsa
Localització C 13/94

Títol Le cuivre en viticulture et en oenologie. etat des lieux. Partie 3/4
Autor VALAT, W.   ALEXANDRE, H.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 47-52
Descriptors Viticultura Enologia Coure

Títol Le cuivre en viticulture et en oenologie: etat des lieux. Part 1/4
Autor VALAT, W.   ALEXANDRE, H.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 15-18
Descriptors Tonel Barrica Viticultura Enologia Most Contaminacio

Títol Le cuivre en viticulture et en oenologie: etat des lieux. Partie 2/4
Autor VALAT, W.   ALEXANDRE, H.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 17-21
Descriptors Coure Viticultura Enologia Fermentacio Problemes

Títol Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006
Autor PALACIOS, A.   FRAN?OIS, J.M.   ALEXANDRE, H.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4379-4386
Descriptors Llevats Propietats Cararteristiques Llevats vinics Llevats secs inactius Lies Saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Posit

Títol Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions
Autor ALEXANDRE, H.   HEINTZ, D.   CHASSAGNE, D.   GUILLOUX-BENATIER, M.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240
Descriptors Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 16/15