Registres trobats: 21
Títol | A new method for determination of ethanol tolerance in vinification yeast:measurament of glucose-induced proton movements. |
Autor | JUROSZEK, J. R. RAIMBAULT, O. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 336-341 |
Descriptors | Etanol Analisi Vi Vinificacio Llevats Determinacio Fermentacio Most |
Localització | C 4/71 |
Títol | Alteration in membrane fluidity and lipid composition, and modulation of H+-ATPase activity in Saccharomyces cerevisiae cause by decanoic acid |
Autor | ALEXANDRE, H. MATHIEU, B. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Microbiology-UK ISSN: 0002-0260 - 1996 - V: - N: , Pg: 469-475 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae ATPasa |
Localització | C 8/98 |
Títol | Autolysis of yeasts in Champagne |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13 |
Descriptors | Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat |
Localització | C 4/93 |
Títol | Biochemical aspects of stuck and sluggish fermentation in grape must |
Autor | ALEZANDRE, H. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1998 - V: - N: 20, Pg: 20-27 |
Descriptors | Most Vi Llevats Enologia Saccharomyces cerevisiae Fermentacio |
Localització | C 13/121 |
Títol | Dosage de l'hydroxymethylfurfural (HMF) dans les vins, alcools et jus de fruits. |
Autor | CHARPENTIER, C. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 362, Pg: 3 p. |
Descriptors | Hidroximetilfurfural Vi Suc de fruita Most Determinacio Espectrometria |
Localització | FV 362 |
Títol | Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast |
Autor | JUROSZEK, J-R. FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198 |
Descriptors | Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes |
Localització | C 12/88 |
Títol | Effets du cuivre et de la temperature sur la croissance de moisissures d'alteration de la vigne |
Autor | CHARPENTIER, C. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 20-25 |
Descriptors | Coure Floridura Microorganismes Microflora Botrytis cinerea Penicillium |
Títol | Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35 |
Descriptors | Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols |
Títol | Ethanol adaptation mechanisms in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ALEXANDRE, H. ROSSEAUX, I. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Biotechnology and Applied Biochemistry VOL 20 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 173-183 |
Descriptors | Etanol Saccharomyces cerevisiae Membrana ATPasa |
Localització | C 24/44 |
Títol | Interaction study of toxic fatty acids with yeast ghost and colloids by equlibrium dialysis |
Autor | ALEXANDRE, H. LUBBERS, S. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 443-447 |
Descriptors | Acid fatic Acid toxic Llevats |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines. |
Autor | FEUILLAT, M. FREYSSINET, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176 |
Descriptors | Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne |
Localització | C 5/44 |
Títol | Lack of correlation between trehalose accumulation, cell viability and intracellular acidification as induced by various stresses in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ALEXANDRE, H. PLOURDE, L. CHARPENTIER, C. FRANSOIS, J. |
Dades Font | Microbiology ISSN: 0002-2178 VOL 144 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 1103-1111 |
Descriptors | Trehalosa Saccharomyces cerevisiae Llevats pH intracel.lular H+-ATPAsa |
Localització | C 13/94 |
Títol | Les arrets de fermentation: role de l'ethanol, resistance de la levure |
Autor | CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars - Avril 1993 - V: - N: 140, Pg: 49-52 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Etanol Llevats |
Localització | C 18/57 |
Títol | Management des mannoproteines |
Autor | CHARPENTIER, C. ESCOT, S. FEUILLAT, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734 |
Descriptors | Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Metabolisme des levures cryotolerantes : application a la maceration prefermantaire du Pinot Noir en Bougogne |
Autor | FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 170, Pg: 36-40 |
Descriptors | Resveratrol Borgonya Varietats Pinot noir Consum Bourgogne |
Títol | Must and wine peptide analysi of Burgundy Chardonnay |
Autor | CARNEVILLIER, V. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 132-138 |
Descriptors | Most Vi Analisi Peptid Chardonnay |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Produccio de mannoproteines per part dels llevats. Relacio amb les propietats de les parets i interes enologic |
Autor | CHARPENTIER, C. BOIVIN, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t. Trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 8-18 |
Descriptors | Mannoproteines Terbolesa del most Macromolecules Llevats |
Títol | Production and tolerance of ethanol in relation to phospholipid fatty-acyl composition in Sccharomyces cerevisiae NCYC 431 |
Autor | BEAVEN, M.J. CHARPENTIER, C. ROSE, A.H. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 128 - 1982 - V: - N: , Pg: 1447-1455 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae NCYC 431 Tolerancia d'etanol Etanol |
Localització | C 13/5 |
Títol | Production de mannoproteines par les levures. Relation avec les proprietes des parois, interets oenologiques |
Autor | CHARPENTIER, C. BOIVIN, S. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Mannoproteines Llevats |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Productions and tolerance of ethanol in relation to Phospholipid fatty-acyl composition in saccharomyces cerevisiae NCYC 431 |
Autor | BEAVAN, M.J. CHARPENTIER, C. ROSE, A.H. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 128 - 1982 - V: - N: , Pg: 1447-1455 |
Descriptors | Etanol Tolerancia d'etanol Saccharomyces cerevisiae NCYC 431 |
Localització | C 12/115 |
Títol | Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions |
Autor | ALEXANDRE, H. HEINTZ, D. CHASSAGNE, D. GUILLOUX-BENATIER, M. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240 |
Descriptors | Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 16/15 |