Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CHARPENTIER, C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 21


Títol A new method for determination of ethanol tolerance in vinification yeast:measurament of glucose-induced proton movements.
Autor JUROSZEK, J. R.   RAIMBAULT, O.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 336-341
Descriptors Etanol Analisi Vi Vinificacio Llevats Determinacio Fermentacio Most
Localització C 4/71

Títol Alteration in membrane fluidity and lipid composition, and modulation of H+-ATPase activity in Saccharomyces cerevisiae cause by decanoic acid
Autor ALEXANDRE, H.   MATHIEU, B.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Microbiology-UK ISSN: 0002-0260 - 1996 - V: - N: , Pg: 469-475
Descriptors Saccharomyces cerevisiae ATPasa
Localització C 8/98

Títol Autolysis of yeasts in Champagne
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13
Descriptors Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat
Localització C 4/93

Títol Biochemical aspects of stuck and sluggish fermentation in grape must
Autor ALEZANDRE, H.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1998 - V: - N: 20, Pg: 20-27
Descriptors Most Vi Llevats Enologia Saccharomyces cerevisiae Fermentacio
Localització C 13/121

Títol Dosage de l'hydroxymethylfurfural (HMF) dans les vins, alcools et jus de fruits.
Autor CHARPENTIER, C.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 362, Pg: 3 p.
Descriptors Hidroximetilfurfural Vi Suc de fruita Most Determinacio Espectrometria
Localització FV 362

Títol Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast
Autor JUROSZEK, J-R.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198
Descriptors Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes
Localització C 12/88

Títol Effets du cuivre et de la temperature sur la croissance de moisissures d'alteration de la vigne
Autor CHARPENTIER, C.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 20-25
Descriptors Coure Floridura Microorganismes Microflora Botrytis cinerea Penicillium

Títol Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35
Descriptors Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols

Títol Ethanol adaptation mechanisms in Saccharomyces cerevisiae
Autor ALEXANDRE, H.   ROSSEAUX, I.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Biotechnology and Applied Biochemistry VOL 20 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 173-183
Descriptors Etanol Saccharomyces cerevisiae Membrana ATPasa
Localització C 24/44

Títol Interaction study of toxic fatty acids with yeast ghost and colloids by equlibrium dialysis
Autor ALEXANDRE, H.   LUBBERS, S.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 443-447
Descriptors Acid fatic Acid toxic Llevats
Localització 663.254 IN V

Títol L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines.
Autor FEUILLAT, M.   FREYSSINET, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176
Descriptors Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne
Localització C 5/44

Títol Lack of correlation between trehalose accumulation, cell viability and intracellular acidification as induced by various stresses in Saccharomyces cerevisiae
Autor ALEXANDRE, H.   PLOURDE, L.   CHARPENTIER, C.   FRANSOIS, J.  
Dades Font Microbiology ISSN: 0002-2178 VOL 144 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 1103-1111
Descriptors Trehalosa Saccharomyces cerevisiae Llevats pH intracel.lular H+-ATPAsa
Localització C 13/94

Títol Les arrets de fermentation: role de l'ethanol, resistance de la levure
Autor CHARPENTIER, C.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars - Avril 1993 - V: - N: 140, Pg: 49-52
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Etanol Llevats
Localització C 18/57

Títol Management des mannoproteines
Autor CHARPENTIER, C.   ESCOT, S.   FEUILLAT, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734
Descriptors Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Metabolisme des levures cryotolerantes : application a la maceration prefermantaire du Pinot Noir en Bougogne
Autor FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 170, Pg: 36-40
Descriptors Resveratrol Borgonya Varietats Pinot noir Consum Bourgogne

Títol Must and wine peptide analysi of Burgundy Chardonnay
Autor CARNEVILLIER, V.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 132-138
Descriptors Most Vi Analisi Peptid Chardonnay
Localització 663.254 IN V

Títol Produccio de mannoproteines per part dels llevats. Relacio amb les propietats de les parets i interes enologic
Autor CHARPENTIER, C.   BOIVIN, S.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t. Trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 8-18
Descriptors Mannoproteines Terbolesa del most Macromolecules Llevats

Títol Production and tolerance of ethanol in relation to phospholipid fatty-acyl composition in Sccharomyces cerevisiae NCYC 431
Autor BEAVEN, M.J.   CHARPENTIER, C.   ROSE, A.H.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 128 - 1982 - V: - N: , Pg: 1447-1455
Descriptors Saccharomyces cerevisiae NCYC 431 Tolerancia d'etanol Etanol
Localització C 13/5

Títol Production de mannoproteines par les levures. Relation avec les proprietes des parois, interets oenologiques
Autor CHARPENTIER, C.   BOIVIN, S.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Mannoproteines Llevats
Localització 663.223 Con

Títol Productions and tolerance of ethanol in relation to Phospholipid fatty-acyl composition in saccharomyces cerevisiae NCYC 431
Autor BEAVAN, M.J.   CHARPENTIER, C.   ROSE, A.H.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 128 - 1982 - V: - N: , Pg: 1447-1455
Descriptors Etanol Tolerancia d'etanol Saccharomyces cerevisiae NCYC 431
Localització C 12/115

Títol Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions
Autor ALEXANDRE, H.   HEINTZ, D.   CHASSAGNE, D.   GUILLOUX-BENATIER, M.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240
Descriptors Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 16/15