Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aturada fermentativa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 16


Títol Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions
Autor GRACIA, J. P.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14
Descriptors Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids

Títol Conocimientos actuales sobre las paradas de fermentacion. Estudio de la vinificacion en blanco
Autor ROZES, NICOLAS  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2002 - V: IV- N: 15, Pg: 20-24
Descriptors Fermentacio Fermentacio alcoholica Vinificacio en blanc Creixement Aturada fermentativa Saccharomyces cerevisiae Llevats

Títol Du sucre a l'alcool: comment reactiver les fermentacions?
Autor NIONCEL, Claire  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 32-33
Descriptors Fermentacio Apagament Aturada fermentativa

Títol Effectiveness of Combined Ammoniacal Nitrogen and Oxygen additions for completion of Sluggish and stuck wine fermentations
Autor SABLAYROLLES, J.M.   DUBOIS, C.   MANGINOT, C.   ROUSTAN, J.L.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1996 - V: 82- N: 4, Pg: 377-381
Descriptors Enologia Oxigen Nitrogen amoniacal Fermentacio Aturada fermentativa
Localització C 10/142

Títol Effectiveness of combined ammoniacal nitrogen and oxygen additions for completion of sluggish and struck wine fermentations
Autor SABLAYROLLES, J.-M.   DUBOIS, C.   MANGINOTR, C.   ROUSTAN, J.-L.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 82 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 377-381
Descriptors Fermentacio Vi Enologia Aturada fermentativa Oxigen Nitrogen amoniacal
Localització C 14/54

Títol Estudio analitico de vinos afectados por paradas de fermentacion . Comparacion con vinos secos.
Autor LOPEZ, R.   SANTAMARIA, M. P.   GUTIERREZ, A. R.   GARCIA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1995 - V: - N: 38, Pg: 40- 45
Descriptors Nitrogen Acids grassos Vi Apagament Aturada fermentativa

Títol Etude de fermenteurs a cellules floculantes pour la reprise de vin en arret de fermentation
Autor DUBOIS, C. et al.  
Dades Font SCIENCES DES ALIMENTS ISSN: 0240-8813 - 1992 - V: - N: 12, Pg: 467-481
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Cel?lules floculants Vi
Localització C 18/62

Títol Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation
Autor GERLAND, C.   BLATEYRON, L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184
Descriptors Oxigen Vi Aturada fermentativa

Títol Influencia de la toxina Killer durante la vinificacion.
Autor QUESADA, M. P.   MARTINEZ, A.   LOPEZ, J. M.   MARIN, F.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 6 - maig-juny 1995 - V: - N: 5-6, Pg: 52-56
Descriptors Factor Killer Vinificacio Llevats Toxina Killer Apagament Aturada fermentativa Fermentacio

Títol Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most
Localització C 9/15

Títol Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar
Autor VAN VUUREN, H.J.J.   WINGFIELD, B.D.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118
Descriptors Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament
Localització C 9/19

Títol Las paradas de fermentacion
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 28-32
Descriptors Fermentacio Aturada fermentativa Vinificacio

Títol Les arrets de fermentation: role de l'ethanol, resistance de la levure
Autor CHARPENTIER, C.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars - Avril 1993 - V: - N: 140, Pg: 49-52
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Etanol Llevats
Localització C 18/57

Títol Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids
Autor BARDI, L.   COCITO, Ch.   MARZONA, M.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos
Localització C 14/35

Títol Stuck Fermentation. Vintners' Symposium 7th Decemeber 1988
Autor PARONETTO, Lanfranco  
Dades Font Grapepress VOL 65 - 1989 - V: - N: , Pg: 12-23
Descriptors Apagament Aturada fermentativa Fermentacio
Localització C 8/40

Títol Utilisation des ecorces de levure en vinification
Autor INSTITUT D'OENOLOGIE. UNIVERSITE DE BORDEAUX II  
Dades Font - gener 1986 - V: - N: , Pg: 1-8
Descriptors Llevats Escorsa Vinificacio Fermentacio Apagament Aturada fermentativa
Localització C 1/14