Registres trobats: 16
Títol | Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions |
Autor | GRACIA, J. P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14 |
Descriptors | Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids |
Títol | Conocimientos actuales sobre las paradas de fermentacion. Estudio de la vinificacion en blanco |
Autor | ROZES, NICOLAS |
Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2002 - V: IV- N: 15, Pg: 20-24 |
Descriptors | Fermentacio Fermentacio alcoholica Vinificacio en blanc Creixement Aturada fermentativa Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Títol | Du sucre a l'alcool: comment reactiver les fermentacions? |
Autor | NIONCEL, Claire |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 32-33 |
Descriptors | Fermentacio Apagament Aturada fermentativa |
Títol | Effectiveness of Combined Ammoniacal Nitrogen and Oxygen additions for completion of Sluggish and stuck wine fermentations |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. DUBOIS, C. MANGINOT, C. ROUSTAN, J.L. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1996 - V: 82- N: 4, Pg: 377-381 |
Descriptors | Enologia Oxigen Nitrogen amoniacal Fermentacio Aturada fermentativa |
Localització | C 10/142 |
Títol | Effectiveness of combined ammoniacal nitrogen and oxygen additions for completion of sluggish and struck wine fermentations |
Autor | SABLAYROLLES, J.-M. DUBOIS, C. MANGINOTR, C. ROUSTAN, J.-L. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 82 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 377-381 |
Descriptors | Fermentacio Vi Enologia Aturada fermentativa Oxigen Nitrogen amoniacal |
Localització | C 14/54 |
Títol | Estudio analitico de vinos afectados por paradas de fermentacion . Comparacion con vinos secos. |
Autor | LOPEZ, R. SANTAMARIA, M. P. GUTIERREZ, A. R. GARCIA, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1995 - V: - N: 38, Pg: 40- 45 |
Descriptors | Nitrogen Acids grassos Vi Apagament Aturada fermentativa |
Títol | Etude de fermenteurs a cellules floculantes pour la reprise de vin en arret de fermentation |
Autor | DUBOIS, C. et al. |
Dades Font | SCIENCES DES ALIMENTS ISSN: 0240-8813 - 1992 - V: - N: 12, Pg: 467-481 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Cel?lules floculants Vi |
Localització | C 18/62 |
Títol | Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation |
Autor | GERLAND, C. BLATEYRON, L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184 |
Descriptors | Oxigen Vi Aturada fermentativa |
Títol | Influencia de la toxina Killer durante la vinificacion. |
Autor | QUESADA, M. P. MARTINEZ, A. LOPEZ, J. M. MARIN, F. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 6 - maig-juny 1995 - V: - N: 5-6, Pg: 52-56 |
Descriptors | Factor Killer Vinificacio Llevats Toxina Killer Apagament Aturada fermentativa Fermentacio |
Títol | Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most |
Localització | C 9/15 |
Títol | Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar |
Autor | VAN VUUREN, H.J.J. WINGFIELD, B.D. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118 |
Descriptors | Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament |
Localització | C 9/19 |
Títol | Las paradas de fermentacion |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 28-32 |
Descriptors | Fermentacio Aturada fermentativa Vinificacio |
Títol | Les arrets de fermentation: role de l'ethanol, resistance de la levure |
Autor | CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars - Avril 1993 - V: - N: 140, Pg: 49-52 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Etanol Llevats |
Localització | C 18/57 |
Títol | Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids |
Autor | BARDI, L. COCITO, Ch. MARZONA, M. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos |
Localització | C 14/35 |
Títol | Stuck Fermentation. Vintners' Symposium 7th Decemeber 1988 |
Autor | PARONETTO, Lanfranco |
Dades Font | Grapepress VOL 65 - 1989 - V: - N: , Pg: 12-23 |
Descriptors | Apagament Aturada fermentativa Fermentacio |
Localització | C 8/40 |
Títol | Utilisation des ecorces de levure en vinification |
Autor | INSTITUT D'OENOLOGIE. UNIVERSITE DE BORDEAUX II |
Dades Font | - gener 1986 - V: - N: , Pg: 1-8 |
Descriptors | Llevats Escorsa Vinificacio Fermentacio Apagament Aturada fermentativa |
Localització | C 1/14 |