Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SABLAYROLLES, J.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Automatic control of fermentation Interest of on line monitoring, Prospective
Autor SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 129-140
Descriptors Fermentacio Control automatic

Títol Automatic detection and correction of assimilable nitrogen deficiency during alcoholic fermentation under enological conditions
Autor BELY, M.   SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 211-214
Descriptors Fermentacio alcoholica Deficit de nitrogen Nitrogen
Localització 634.817 INT

Títol Automatic detection of assimilable nitrogen deficiencies during alcoholic fermentation in oenological conditions
Autor BELY, M.   SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of fermentation and bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1990 - V: 70- N: 4, Pg: 246-252
Descriptors Assimilacio de nitrogen Fermentacio alcoholica Condicions enologiques Nitrogen Enologia
Localització C 34/6

Títol Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique
Autor CASALTA, E.   CERVI, M.F.   SABLAYROLLES, J.M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15
Descriptors Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc

Títol Effectiveness of Combined Ammoniacal Nitrogen and Oxygen additions for completion of Sluggish and stuck wine fermentations
Autor SABLAYROLLES, J.M.   DUBOIS, C.   MANGINOT, C.   ROUSTAN, J.L.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1996 - V: 82- N: 4, Pg: 377-381
Descriptors Enologia Oxigen Nitrogen amoniacal Fermentacio Aturada fermentativa
Localització C 10/142

Títol Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation
Autor GERLAND, C.   BLATEYRON, L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184
Descriptors Oxigen Vi Aturada fermentativa

Títol L'azote assimilable dans le mout de raisin: quelles methodes pour determiner sa teneur?
Autor CASALTA, E.   SABLAYROLLES, J.M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 13-16 (cahier technique)
Descriptors Fermentacio alcoholica Most Llevats Fermentacio alcoholica

Títol La formation d'acides volatils par les levures
Autor BLONDIN, B.   DEQUIN, S.   SAINT PRIX, F.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 45-56
Descriptors Acid volatil Llevats
Localització 663.2 SYM

Títol La temperature. Un parametre essentiel pour le controle de la fermentation alcoolique
Autor SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 27-28
Descriptors Temperatura Fermentacio alcoholica Impacte Qualitat Tecnologia

Títol Les arrets de fermentation
Autor SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 341-348
Descriptors Fermentacio Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Nitrogen demand of different yeast strains during alcoholic fermentation. Importance of the stationary phase
Autor MANGINOT, C.   ROUSTAN, J.L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - November-December 1998 - V: 23- N: , Pg: 511-517
Descriptors Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Assimilacio de nitrogen Nitrogen Llevats enologics
Localització C 17/21

Títol Pilotage automatique de la temperature de fermentation en conditions oenologiques
Autor SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 239-251
Descriptors Temperatura de fermentacio Fermentacio alcoholica Enologia Pilotatge
Localització C 14/69

Títol Prevention of stuck fermentations: advantages of optimizing oxygen and nitrogen additions and future prospects
Autor SABLAYROLLES, J.M.   BLATEYRON, L.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 171-182
Descriptors Fermentacions lentes Prevencio Optimitzacio Oxigen Nitrogen Fermentacio lenta
Localització 663.2 SYM

Títol Variabilidad en las necesidades de oxigeno y nitrogeno asimilabre en funcion de las cepas de levaduras enologicas
Autor JULIEN, A.   ROUSTAN, J.L.   DULAU, L.   SABLAYROLLES, J.M.   PALACIOS, A.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 39-42
Descriptors Fermentacio Llevats Nitrogen Oxigen