Registres trobats: 14
Títol | Automatic control of fermentation Interest of on line monitoring, Prospective |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 129-140 |
Descriptors | Fermentacio Control automatic |
Títol | Automatic detection and correction of assimilable nitrogen deficiency during alcoholic fermentation under enological conditions |
Autor | BELY, M. SABLAYROLLES, J.M. BARRE, P. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 211-214 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Deficit de nitrogen Nitrogen |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Automatic detection of assimilable nitrogen deficiencies during alcoholic fermentation in oenological conditions |
Autor | BELY, M. SABLAYROLLES, J.M. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of fermentation and bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1990 - V: 70- N: 4, Pg: 246-252 |
Descriptors | Assimilacio de nitrogen Fermentacio alcoholica Condicions enologiques Nitrogen Enologia |
Localització | C 34/6 |
Títol | Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique |
Autor | CASALTA, E. CERVI, M.F. SABLAYROLLES, J.M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc |
Títol | Effectiveness of Combined Ammoniacal Nitrogen and Oxygen additions for completion of Sluggish and stuck wine fermentations |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. DUBOIS, C. MANGINOT, C. ROUSTAN, J.L. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1996 - V: 82- N: 4, Pg: 377-381 |
Descriptors | Enologia Oxigen Nitrogen amoniacal Fermentacio Aturada fermentativa |
Localització | C 10/142 |
Títol | Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation |
Autor | GERLAND, C. BLATEYRON, L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184 |
Descriptors | Oxigen Vi Aturada fermentativa |
Títol | L'azote assimilable dans le mout de raisin: quelles methodes pour determiner sa teneur? |
Autor | CASALTA, E. SABLAYROLLES, J.M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 13-16 (cahier technique) |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Most Llevats Fermentacio alcoholica |
Títol | La formation d'acides volatils par les levures |
Autor | BLONDIN, B. DEQUIN, S. SAINT PRIX, F. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 45-56 |
Descriptors | Acid volatil Llevats |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | La temperature. Un parametre essentiel pour le controle de la fermentation alcoolique |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 27-28 |
Descriptors | Temperatura Fermentacio alcoholica Impacte Qualitat Tecnologia |
Títol | Les arrets de fermentation |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 341-348 |
Descriptors | Fermentacio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Nitrogen demand of different yeast strains during alcoholic fermentation. Importance of the stationary phase |
Autor | MANGINOT, C. ROUSTAN, J.L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - November-December 1998 - V: 23- N: , Pg: 511-517 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Assimilacio de nitrogen Nitrogen Llevats enologics |
Localització | C 17/21 |
Títol | Pilotage automatique de la temperature de fermentation en conditions oenologiques |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. BARRE, P. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 239-251 |
Descriptors | Temperatura de fermentacio Fermentacio alcoholica Enologia Pilotatge |
Localització | C 14/69 |
Títol | Prevention of stuck fermentations: advantages of optimizing oxygen and nitrogen additions and future prospects |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. BLATEYRON, L. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 171-182 |
Descriptors | Fermentacions lentes Prevencio Optimitzacio Oxigen Nitrogen Fermentacio lenta |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Variabilidad en las necesidades de oxigeno y nitrogeno asimilabre en funcion de las cepas de levaduras enologicas |
Autor | JULIEN, A. ROUSTAN, J.L. DULAU, L. SABLAYROLLES, J.M. PALACIOS, A. NAVASCUES, E. |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 39-42 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Nitrogen Oxigen |