Registres trobats: 5
Títol | Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation |
Autor | GERLAND, C. BLATEYRON, L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184 |
Descriptors | Oxigen Vi Aturada fermentativa |
Títol | Etude pratique de quelques facteurs techonologiques pouvant influer sur le deroulement de la fermentation malolactique |
Autor | BLATEYRON, L. DELTEIL, 2 |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Fermentacio malolactica Tecnologia |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Limitation et optimisation des ajouts de SO2 pendant les phases prefermentaires et pendant l'elevage des vins blancs pour repondre aux attentes sanitaires et hedoniques des consommateurs |
Autor | BLATEYRON, L. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological tradicions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impacts on organoleptic characteristics, Pg: 250-257 |
Descriptors | SO2 Prefermentacio Vi blanc |
Localització | 63.48:663.2 CON |
Títol | Maitrise des contaminants dans les vins: cas de l'ochratoxine A |
Autor | BLATEYRON, L. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Ensuring consumer health and safety, Pg: 313-319 |
Descriptors | Vi Contaminants Ocratoxina A |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Prevention of stuck fermentations: advantages of optimizing oxygen and nitrogen additions and future prospects |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. BLATEYRON, L. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 171-182 |
Descriptors | Fermentacions lentes Prevencio Optimitzacio Oxigen Nitrogen Fermentacio lenta |
Localització | 663.2 SYM |