Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BLATEYRON, L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation
Autor GERLAND, C.   BLATEYRON, L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184
Descriptors Oxigen Vi Aturada fermentativa

Títol Etude pratique de quelques facteurs techonologiques pouvant influer sur le deroulement de la fermentation malolactique
Autor BLATEYRON, L.   DELTEIL, 2  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Fermentacio malolactica Tecnologia
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Limitation et optimisation des ajouts de SO2 pendant les phases prefermentaires et pendant l'elevage des vins blancs pour repondre aux attentes sanitaires et hedoniques des consommateurs
Autor BLATEYRON, L.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological tradicions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impacts on organoleptic characteristics, Pg: 250-257
Descriptors SO2 Prefermentacio Vi blanc
Localització 63.48:663.2 CON

Títol Maitrise des contaminants dans les vins: cas de l'ochratoxine A
Autor BLATEYRON, L.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Ensuring consumer health and safety, Pg: 313-319
Descriptors Vi Contaminants Ocratoxina A
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Prevention of stuck fermentations: advantages of optimizing oxygen and nitrogen additions and future prospects
Autor SABLAYROLLES, J.M.   BLATEYRON, L.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 171-182
Descriptors Fermentacions lentes Prevencio Optimitzacio Oxigen Nitrogen Fermentacio lenta
Localització 663.2 SYM