Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GERLAND, C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Analisis sensorial descriptivo de libre eleccion: uso practico
Autor GERLAND, C.  
Dades Font XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 5pp
Descriptors Analisi sensorial Analisi sensorial descriptiva Metode FCP Perfil de lliure eleccio FCP
Localització 663.251 ASS

Títol Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation
Autor GERLAND, C.   BLATEYRON, L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184
Descriptors Oxigen Vi Aturada fermentativa

Títol Lysozyme and Wine Quality: Last Developments
Autor GERLAND, C.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 591-604
Descriptors Qualitat del vi Vi Lisozim

Títol Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso
Autor ZAMORA, F.   VANRELL, G.   GERLAND, C.   POINSAUT, P.   LEBOEUF, D.   CANALS, R.   ESTERUELAS, M.   AROLA, LL.   CANALS, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59
Descriptors Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos
Localització 663.2 JOR

Títol Role de l'oxygene dans l'evolution des vins apres embouteilage. Notion de permeabilite controlee
Autor GERLAND, C.   VIDAL, S.   LURTON, L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 27-32
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Evolucio en ampolla Tecnologia enologica Envas Envasat Tap Tap de suro Oxigenacio

Títol Utilisation de l'analyse sensorielle descriptive libre choix pour l'etude de l'influence d'une souche de levure sur la qualite des vins rouges de Bourdeaux
Autor GERLAND, C.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 29-32
Descriptors Analisi sensorial Vi negre Bordeus Qualitat Bordeaux

Títol Utilizacion de la lisozima en vinos tranquilos y vinos espumosos
Autor GERLAND, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: - N: N? Especial Enomaq Tecnovid 2002, Pg: 5 pp.
Descriptors Lisozim Vi tranquil Vi escumos Vi negre Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari

Títol Utilizacion de la lizosima en vinos tranquilos y vinos espumosos
Autor GERLAND, C.  
Dades Font Jornadas Tecnicas Enomaq-Tecnovid 2002 - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Lisozim Vi negre Vi escumos Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari
Localització C 19/146