Registres trobats: 8
Títol | Analisis sensorial descriptivo de libre eleccion: uso practico |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 5pp |
Descriptors | Analisi sensorial Analisi sensorial descriptiva Metode FCP Perfil de lliure eleccio FCP |
Localització | 663.251 ASS |
Títol | Etude du transfert d?oxygene pour lutter contre les arrets de fermentation |
Autor | GERLAND, C. BLATEYRON, L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 181-184 |
Descriptors | Oxigen Vi Aturada fermentativa |
Títol | Lysozyme and Wine Quality: Last Developments |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 591-604 |
Descriptors | Qualitat del vi Vi Lisozim |
Títol | Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso |
Autor | ZAMORA, F. VANRELL, G. GERLAND, C. POINSAUT, P. LEBOEUF, D. CANALS, R. ESTERUELAS, M. AROLA, LL. CANALS, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59 |
Descriptors | Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Role de l'oxygene dans l'evolution des vins apres embouteilage. Notion de permeabilite controlee |
Autor | GERLAND, C. VIDAL, S. LURTON, L. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 27-32 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Evolucio en ampolla Tecnologia enologica Envas Envasat Tap Tap de suro Oxigenacio |
Títol | Utilisation de l'analyse sensorielle descriptive libre choix pour l'etude de l'influence d'une souche de levure sur la qualite des vins rouges de Bourdeaux |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 29-32 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi negre Bordeus Qualitat Bordeaux |
Títol | Utilizacion de la lisozima en vinos tranquilos y vinos espumosos |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: - N: N? Especial Enomaq Tecnovid 2002, Pg: 5 pp. |
Descriptors | Lisozim Vi tranquil Vi escumos Vi negre Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari |
Títol | Utilizacion de la lizosima en vinos tranquilos y vinos espumosos |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | Jornadas Tecnicas Enomaq-Tecnovid 2002 - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Lisozim Vi negre Vi escumos Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari |
Localització | C 19/146 |