Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Lisozim

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Applications of lysozyme in vinification
Autor GERLAND, CH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 525-537
Descriptors Lisozim Aplicacio Vinificacio Enologia Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Controle de la fermentation malolactique des vins: emploi du lysozyme
Autor AMATI, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 95-100
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Lisozim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Efecto de la lisocima, SO2, microoxigenacion, tipo de recipiente y adicion de cultivos malolacticos sobre la generacion de aminas en vinos de Tempranillo
Autor POLO, L.   FERRER, S.   PARDO, I.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 143-145
Descriptors Lisozim Amines biogenes Vi Tempranillo Cultiu Fermentacio malolactica
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efectode la lisosima com inhibidor de las bacterias lacticas
Autor VILAVELLA ARAUJO, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 365-371
Descriptors Lisozim Bacteris lactics Inhibidor
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effet de l'addition de lysozyme sur la production d'acidite volatile par une population mixte de levure et de bateries lactiques dans les conditions ecologiques d'une maceration carbonique
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 303-306
Descriptors Lisozim Acidesa volatil Llevats Bacteris lactics Maceracio carbonica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Empleo de lisozima para controlar la poblacion de bacterias lacticas durante la fermentacion malolactica
Autor TENORIO, C.   SATNAMARIA, P   GUTIERREZ, A.R.   SOTA, C.   LOPEZ, R.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 42-46
Descriptors Lisozim Fermentacio malolactica FML Bacteris lactics

Títol La lisozima: una nueva herramienta para la vinificacion
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 32-36
Descriptors Lisozim Vinificacio

Títol La lysozyme, une alternative au SO2
Autor COTTEREAU, P.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 VOL 237 - Janvier 1999 - V: - N: , Pg: 48-49
Descriptors Lisozim Enologia

Títol Lysozime Muramidase
Autor RIPONI, C.  
Dades Font FV - febrer 1998 - V: - N: 1063, Pg: 1-2
Descriptors Lisozim
Localització FV 1063

Títol Lysozyme and Wine Quality: Last Developments
Autor GERLAND, C.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 591-604
Descriptors Qualitat del vi Vi Lisozim

Títol Tecnicas alternativas de estabilizacion microbiologica del vino
Autor DELFINI, C.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2723, Pg: 3662-3667
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Vi Tecniques alternatives Lisozim
Localització C 10/53

Títol Utilizacion de la lisozima en vinos tranquilos y vinos espumosos
Autor GERLAND, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: - N: N? Especial Enomaq Tecnovid 2002, Pg: 5 pp.
Descriptors Lisozim Vi tranquil Vi escumos Vi negre Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari

Títol Utilizacion de la lizosima en vinos tranquilos y vinos espumosos
Autor GERLAND, C.  
Dades Font Jornadas Tecnicas Enomaq-Tecnovid 2002 - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Lisozim Vi negre Vi escumos Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari
Localització C 19/146