Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BARRE, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Automatic detection and correction of assimilable nitrogen deficiency during alcoholic fermentation under enological conditions
Autor BELY, M.   SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 211-214
Descriptors Fermentacio alcoholica Deficit de nitrogen Nitrogen
Localització 634.817 INT

Títol Automatic detection of assimilable nitrogen deficiencies during alcoholic fermentation in oenological conditions
Autor BELY, M.   SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of fermentation and bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1990 - V: 70- N: 4, Pg: 246-252
Descriptors Assimilacio de nitrogen Fermentacio alcoholica Condicions enologiques Nitrogen Enologia
Localització C 34/6

Títol Des levures qui font coup double. Fermentation
Autor DEQUIN, S.   ANSANAY, V.   BARRE, P.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1995 - V: - N: 202, Pg: 46-47
Descriptors Fermentacio Llevats Acidesa Vi Most

Títol Description of alcoholic fermentation kinetics. Its variability significance
Autor BELY, M.   SABLAYROLLES, J. M.   BARRE, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 41 - 1990 - V: - N: 4, Pg: 319-324
Descriptors Cinesi Fermentacio alcoholica Most Llevats
Localització C 10/10

Títol Determination of oxygen utilization pathways in an industrial strain of Saccharomyces cerevisiae during enological fermentation
Autor SALMON, J.M.   FORNAIRON, C.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1998 - V: 86- N: 2, Pg: 154-163
Descriptors Oxigen Saccharomyces cerevisiae Fermentacio enologica
Localització C 17/38

Títol Effectiveness of Combined Ammoniacal Nitrogen and Oxygen additions for completion of Sluggish and stuck wine fermentations
Autor SABLAYROLLES, J.M.   DUBOIS, C.   MANGINOT, C.   ROUSTAN, J.L.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1996 - V: 82- N: 4, Pg: 377-381
Descriptors Enologia Oxigen Nitrogen amoniacal Fermentacio Aturada fermentativa
Localització C 10/142

Títol Effectiveness of combined ammoniacal nitrogen and oxygen additions for completion of sluggish and struck wine fermentations
Autor SABLAYROLLES, J.-M.   DUBOIS, C.   MANGINOTR, C.   ROUSTAN, J.-L.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 82 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 377-381
Descriptors Fermentacio Vi Enologia Aturada fermentativa Oxigen Nitrogen amoniacal
Localització C 14/54

Títol Essai de mise en evidence de groupes d'activite Killer parmi 55 souches de Saccharomyces isolees des vins
Autor BARRE, P.   BIRON, M. J.  
Dades Font Science des Aliments - 1982 - V: - N: 2, Pg: 125-130
Descriptors Toxina Killer Saccharomyces cerevisiae Evidenciament Llevats
Localització C 11/71

Títol Improvement of nitrogen assimilation and fermentation kinetics under enological conditions by depression of alternative nitrogen-assimilatory pathways in an industrial Saccharomyces cerevisiae strain
Autor SALMON, J.-M.   BARRE, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 64 - October 1998 - V: - N: 10, Pg: 3831-3837
Descriptors Nitrogen Cinetica fermentativa Fermentacio Saccharomyces cerevisiae
Localització C 13/120

Títol Pilotage automatique de la temperature de fermentation en conditions oenologiques
Autor SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 239-251
Descriptors Temperatura de fermentacio Fermentacio alcoholica Enologia Pilotatge
Localització C 14/69