Registres trobats: 41
Títol | A review of the surface lipids of grapes and their importance in the drying process |
Autor | GRNCAREVIC, M. RADLER, F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 22 - 1971 - V: - N: , Pg: 80-96 |
Descriptors | Lipids Raim |
Localització | C 12/123 |
Títol | Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions |
Autor | GRACIA, J. P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14 |
Descriptors | Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids |
Títol | An improved copper reagent for quantitative densitometric thin-layer chromatography of lipids |
Autor | BITMAN, J. WOOD, D.L. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography ISSN: 0148-3919 VOL 5 - 1982 - V: - N: 6, Pg: 1155-1162 |
Descriptors | Cromatografia en capa fina Coure Lipids |
Localització | C 12/119 |
Títol | Analisis fisico-quimico y caracterizacion lipidica de tres de las principales variedades comercializadas de cafe |
Autor | ADAN VEIGA, J.C. DIAZ, O. COBOS, A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agost 2005 - V: - N: 365, Pg: 54-62 |
Descriptors | Cafe Composicio fisicoquimica Composicio Analisi fisicoquimica Lipids Acids grassos Color |
Títol | Analysis of Molluscan Sterols: Colorimetric Methods |
Autor | SWIFT, M. L. |
Dades Font | LIPIDS ISSN: 0024-4201 VOL 19 - 1994 - V: - N: 8, Pg: 625-630 |
Descriptors | Cromatografia Metode colorimetric Mol.luscs Esterol Colesterol |
Localització | C 11/16 |
Títol | Biochemical and Physiological effects of sterol alterations in Yeast- A review |
Autor | PARKS, L.W. SMITH, S.J. CROWLEY, J.H. |
Dades Font | Lipids ISSN: 0024-4201 - 1995 - V: 30- N: 3, Pg: 227-230 |
Descriptors | Efecte bioquimic Efecte fisiologic Esterol Llevats ERG6 ERG24 ERG3 |
Localització | C 1/75 |
Títol | Degradation des reserves lipidiques des pepins de raisin au cours de la phase de rehydratation necessaire a leur germination |
Autor | LAVAUD, J.J. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1984 - V: 18- N: 4, Pg: 283-286 |
Descriptors | Lipids Raim Rehidratacio Germinacio |
Localització | C 18/140 |
Títol | Detector evaporativo de dispersion de luz. Una herramienta versatil en el analisis de aceites y grasas |
Autor | VAZQUEZ, L. TORE, A. TORRES, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 62-66 |
Descriptors | HPLC Oli Deteccio Lipids |
Títol | Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification |
Autor | FERRARI, G. MEUNIER, J.M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76 |
Descriptors | Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio |
Localització | C 4/102 |
Títol | Effect of a 4-wk daily intake of Cognac on lipid and oxidativeprotection parameters of plasma and low-density lipoprotein in healthy volunteers. A remanent plasma oxidative protection. Ellagic acid could depress cell production of superoxide. |
Autor | LEGER, CL. CARBONNEAU, MA. MICHEL, F. CRISTOL, J.P. LAURET, C. LIBERSA DURIEZ, P. LUC, G. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings ISSN: - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Lipids Plasma Lipoproteines Oxidacio Proteccio Produccio cel?lular Conyac Cognac |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effect of maturation on the lipid content of concord grapes |
Autor | BAUMAN, J.A. GALLANDER, J.F. PENG, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 28 - 1977 - V: - N: 4, Pg: 241-244 |
Descriptors | Maduracio Lipids Raim Composicio lipidica |
Localització | C 12/121 |
Títol | Effect of some environmental factors on the content and composition of microbial membrane lipids |
Autor | SAJBIDOR, J. |
Dades Font | Critical Reviews in Biotechnology ISSN: 0738-8551 VOL 17 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 87-103 |
Descriptors | Lipids Membrana Adaptacio Temperatura Etanol |
Localització | C 14/15 |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I) |
Autor | CAVA, R. ANDRES, A.I. PRETON, M.J. CARRAPISO, A.I. RUIZ, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids |
Localització | C 15/122 |
Títol | Evidence for facilitated transport in the absorption of sterols by Saccharomyces cerevisiae |
Autor | NES, W.R. DHANUKA, I.C. PINTO, W.J. |
Dades Font | Lipids ISSN: 0024-4201 VOL 21 - 1986 - V: - N: , Pg: 102-106 |
Descriptors | Esterol Saccharomyces cerevisiae Transport Absorcio |
Localització | C 13/118 |
Títol | Evolution de la teneur en lipides totaux, neutres et polaires dans les raisins Macabeo (Vitis Vinifera) au cours de leur cycle vegetatif |
Autor | CASTELLA, P.M. MESIAS, J.L. MAYNAR, J.I. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0009-2258 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 587-597 |
Descriptors | Cicle vegetatiu Acids grassos Lipids Macabeu |
Localització | C 12/111 |
Títol | How bilayer lipids affect membrane protein activity |
Autor | CARRUTHERS, A. MELCHIOR, D.L. |
Dades Font | Trends in biochemical sciences tibs ISSN: 0376-5067 - agost 1986 - V: - N: , Pg: 331335 |
Descriptors | Enzims Membrana Lipids Transport |
Localització | C 9/117 |
Títol | Influence de l'incision annulaire sur la qualite des pepins de raising: consequences sur leurs teneurs en lipides |
Autor | LAVAUD, J.J. BOUARD, J. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1985 - V: 19- N: 2, Pg: 63-71 |
Descriptors | Incisio anular Qualitat del raim Lipids Llavor del raim |
Localització | C 18/41 |
Títol | Influencia del deburbado y de los lipidos sobre la formacion de productos secundarios en la vinificacion en blanco |
Autor | ARTAJONA, J. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 55-61 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Llevats Aroma Desfangament Esters Cromatografia Lipids Analisi |
Títol | Interaction af abscisic acid with phospholipid membranes |
Autor | STILLWELL, W. BRENGLE, B. HESTER, P. WASSALL, S. R. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1989 - V: - N: 28, Pg: 2798-2804 |
Descriptors | Membrana fosfolipida Lipids Acid abscisic |
Localització | C 8/126 |
Títol | Involvement of lipids in solute transport in yeasts |
Autor | PRASAD, R. ROSE, A.H. |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X VOL 2 - 1986 - V: - N: , Pg: 205-220 |
Descriptors | Llevats Lipids Transport |
Localització | C 13/75 |
Títol | Leche y productos lacteos |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133 |
Descriptors | Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec |
Títol | Lipid Metabolism in Anaerobic Ecosystems |
Autor | MACKIE, R. I. WHITE, B. A. BRYANT, M. P. |
Dades Font | Critical Reviews in Microbiology ISSN: 1040-841X VOL 17 - 1991 - V: - N: 6, Pg: |
Descriptors | Ecosistema anaerobi Lipids Microorganismes |
Localització | C 22/9 |
Títol | Lipid and fatty acid compositions of different grape types |
Autor | GALLANDER, J. F. PENG, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27 |
Descriptors | Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca |
Localització | C 3/132 |
Títol | Lipid composition of Saccharomyces cerevisiae as influenced by growth temperature |
Autor | HUNTER, K. ROSE, A. H. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta - 1972 - V: - N: 4, Pg: 639-653 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Composicio lipidica Lipids |
Localització | C 11/29 |
Títol | Lipid composition of concord grapes |
Autor | HIGGINS, P.A. PENG, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 27 - 1976 - V: - N: 1, Pg: 32-35 |
Descriptors | Composicio lipidica Lipids Raim |
Localització | C 12/124 |
Títol | Lipid composition of grapevine berries, Vitis vinifera L.: Changes during maturation and localization in the berry |
Autor | ROUGET, M. BAYONOVE, C.L. CORDONNIER, R.E. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 85-97 |
Descriptors | Composicio lipidica Lipids Evolucio Acid carboxilic Raim Maduracio |
Localització | C 12/120 |
Títol | Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52 |
Descriptors | Champagne Bombolles Lipids Macromolecules |
Títol | Queso, lipidos y salud |
Autor | RENOBALES SCHEIFLER, M. de |
Dades Font | ANS: Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2008 - V: 15- N: 3, Pg: 80-90 |
Descriptors | Formatge Lipids Greix Acid linoleic Acid gras trans Alimentacio animal Terpens Efecte fisiologic |
Títol | Red wine phenolic compounds reduce plasma lipids and apolipoprotein B, and prevent early aortic atherosclerosis in hypercholesterolemic golden syrian hamsters |
Autor | AUGER, C. CAPORICCIO, B. LANDRAULT, N. LAURENT, C. CROS, G. BESAN?ON, P. ROUANET, J.M. TEISSEDRE, P.L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Compostos fenolics Arteriosclerosi aortica Hamsters |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Regulation of Squalene Epoxidase Activity by Membrane Fatty Acid Composition in Yeast |
Autor | BUTTKE, T. M. BRINT, S. L. LOWE, M. R. |
Dades Font | Lipids ISSN: 0024-4201 VOL 23 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 68-71 |
Descriptors | Epoxidasa Llevats Acid gras insaturat Mutant biosintetic Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 10/33 |
Títol | Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids |
Autor | BARDI, L. COCITO, Ch. MARZONA, M. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos |
Localització | C 14/35 |
Títol | Seed lipids from some varieties of grapes grown in Sicily. Note 1: fatty acid composition |
Autor | IZZO, R. MURATORE, G. |
Dades Font | La Rivista Italiana delle Sostanze Grasse ISSN: 0035-6808 VOL LXX - Dicembre 1993 - V: - N: , Pg: 601-604 |
Descriptors | Acids grassos Composicio Raim |
Localització | C 14/70 |
Títol | Stress tolerance and membrane lipid unsaturation in Saccharomyces cerevisiae grown aerobically or anaerobically |
Autor | STEELS, E.L. LEARMONTH, R.P. WATSON, K. |
Dades Font | Microbiology ISSN: 1350-0872 VOL 140 - 1994 - V: - N: , Pg: 569-576 |
Descriptors | Tolerancia d'estres Saccharomyces cerevisiae Radicals lliures Lipids Membrana |
Localització | C 14/25 |
Títol | Subcellular generation and distribution of lipid-derived volatiles in the ripe tomato |
Autor | RILEY, J.C.M. THOMPSON, J.E. |
Dades Font | Journal of Plant Physiology ISSN: 0176-1617 VOL 150 - 1997 - V: - N: , Pg: 546-551 |
Descriptors | Citosol Lipids Tomaquet Membrana |
Localització | C 14/34 |
Títol | The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis |
Autor | QUAIN, D. E. THURSTON, P. A. TUBB, R. S. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen |
Localització | C 4/112 |
Títol | The Sulfophosphovanillin Reaction for Serum Lipids: A Reappraisal |
Autor | JOHNSON, K.R. ELLIS, G. TOOTHILL, C |
Dades Font | Clinical Chemistry VOL 23 - 1977 - V: - N: 9, Pg: 1669-1678 |
Descriptors | Ressonancia magnetica Lipids Reaccio |
Localització | C 7/23 |
Títol | The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation |
Autor | TAYLOR, G.T. THURSTON, P.A. KISOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227 |
Descriptors | Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt |
Localització | C 13/48 |
Títol | The role of alterations in membrane lipid composition in enabling physiological adaptation of organisms to their physical environment |
Autor | HAZEL, J.R. WILLIAMS, E.E. |
Dades Font | Progress in Lipid Research ISSN: 0163-7827 VOL 29 - 1990 - V: - N: , Pg: 167-227 |
Descriptors | Membrana Lipids Alteracions Composicio |
Localització | C 14/17 |
Títol | Utilizacion de lipidos como sustitutos de grasa en la industria alimentaria |
Autor | MENDOZA, E. GARCIA, M.L. CASAS, C. FERNANDEZ, M.F. SELGAS, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 117-122 |
Descriptors | Lipids Substitut del greix Industria alimentaria Greix |
Títol | Yeast Lipids |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. TAYLOR, G.T. |
Dades Font | Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266 |
Descriptors | Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement |
Localització | C 13/110 |
Títol | Yeast lipids and membranes |
Autor | HUNTER, K. ROSE A.H. |
Dades Font | Yeasts - 1971 - V: - N: , Pg: 211-270 |
Descriptors | Llevats Lipids Membrana |
Localització | C 14/6 |