Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Apagament

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Du sucre a l'alcool: comment reactiver les fermentacions?
Autor NIONCEL, Claire  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 32-33
Descriptors Fermentacio Apagament Aturada fermentativa

Títol Estudio analitico de vinos afectados por paradas de fermentacion . Comparacion con vinos secos.
Autor LOPEZ, R.   SANTAMARIA, M. P.   GUTIERREZ, A. R.   GARCIA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1995 - V: - N: 38, Pg: 40- 45
Descriptors Nitrogen Acids grassos Vi Apagament Aturada fermentativa

Títol Influencia de la toxina Killer durante la vinificacion.
Autor QUESADA, M. P.   MARTINEZ, A.   LOPEZ, J. M.   MARIN, F.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 6 - maig-juny 1995 - V: - N: 5-6, Pg: 52-56
Descriptors Factor Killer Vinificacio Llevats Toxina Killer Apagament Aturada fermentativa Fermentacio

Títol Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most
Localització C 9/15

Títol Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar
Autor VAN VUUREN, H.J.J.   WINGFIELD, B.D.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118
Descriptors Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament
Localització C 9/19

Títol Stuck Fermentation. Vintners' Symposium 7th Decemeber 1988
Autor PARONETTO, Lanfranco  
Dades Font Grapepress VOL 65 - 1989 - V: - N: , Pg: 12-23
Descriptors Apagament Aturada fermentativa Fermentacio
Localització C 8/40

Títol Utilisation des ecorces de levure en vinification
Autor INSTITUT D'OENOLOGIE. UNIVERSITE DE BORDEAUX II  
Dades Font - gener 1986 - V: - N: , Pg: 1-8
Descriptors Llevats Escorsa Vinificacio Fermentacio Apagament Aturada fermentativa
Localització C 1/14