Registres trobats: 26
Títol | Aceite de oliva un alimento funcional, El |
Autor | SANCHEZ, E.; PEREZ, J. A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 32-35 |
Descriptors | Oli d'oliva Acid gras Acid gras insaturat Composicio Salut Antioxidant Propietats |
Títol | Alterations of lipoprotein fluidity by non-esterified fatty acids known to affect choresteryl ester transfer protein activity. An electron spin resonance study |
Autor | FOUCHER, C. LAGROST, L. MAUPOIL, V. LE MESTE, M. ROCHETTE, L. GAMBERT, P. |
Dades Font | European Journal of Biotechnology - 1996 - V: - N: 236, Pg: 436-442 |
Descriptors | ESR Lipoproteines Ressonancia d'spin Colesteril Fluiditat Acid gras |
Localització | C 23/68 |
Títol | Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols |
Títol | Analisis fisicoquimico y agronomico de frutos y semillas de almendro de la India (Terminalia catappa L.) |
Autor | BUELVAS, H.A. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 166, Pg: 37-44 |
Descriptors | Acid gras Atmetller Cromatografia capil?lar de gasos Espectrometria de massa Valor nutritiu Fisicoquimica |
Títol | Caracterizacion de los aceites de catorce variedades de olivo en el sur de Cataluna |
Autor | ROMERO, A. HERMOSO, J.F. TOUS, J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2013 - V: 20- N: 358, Pg: 66-72 |
Descriptors | Caracteritzacio Olivera Catalunya Acid gras Contingut polifenolic Amargor Estabilitat oxidativa Atributs sensorials |
Títol | Composicion del aceite de veintidos variedades cultivadas en la Comunidad Valenciana (I) |
Autor | SANZ BELLVER, J.B. PAZ COMPA?, S. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2012 - V: 19- N: 351, Pg: 54-60 |
Descriptors | Composicio Oli d'oliva Varietats d'olivera Comunitat valenciana Composicio Oli d'oliva Varietats d'olivera Comunitat valenciana Acid gras Index quimics |
Títol | Composicion del aceite de veintidos variedades cultivadas en la Comunidad Valenciana (yII) |
Autor | SANZ BELLVER, J.B. PAZ COMPA?, S. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2012 - V: 19- N: 353, Pg: 60-63 |
Descriptors | Oli d'oliva Varietats d'olives Acid gras Index quimics Comunitat valenciana |
Títol | Desarrollo y estudio de la robustez de un metodo analitico para la determinacion de acidos grasos por cromatografia liquida de gases en productos pesqueros |
Autor | GARCIA BLANCO, A.M. PI?EIRO GONZALEZ, C. MIRON LOPEZ, J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 79-85 |
Descriptors | Desenvolupament Estudi Metode analitic Determinacio Acid gras Cromatografia liquida de gasos Productes pesquers |
Títol | Disruption of the Saccharomyces cerevisiae homologe to the murine fatty acid transport protein impairs uptake and growth on long-chain fatty acids |
Autor | FAERGEMAN, N. J. DIRUSSO, C. C. ELBERGER, A. KNUDSEN, J. BLACK, P. N. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry ISSN: 8531-8538 VOL 272 - mar? 1997 - V: - N: 13, Pg: 8531-8538 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid gras Transport de proteines Llevats |
Localització | C 10/37 |
Títol | Efecto de diferentes tratamientos de esterilizacion sobre el contenido de acidos grasos y aminoacidos del mosto |
Autor | ARIAS GIL, M. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VI- N: 33, Pg: 44-50 |
Descriptors | Tractament Esterilitzacio Acid gras Aminoacid Most |
Títol | Efecto de la adicion de acidos grasos sobre la adaptacion de Saccharomyces cerevisia a bajas temperaturas |
Autor | REDON, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 60-62 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid gras Temperatura Temperatura baixa Fosfolipids Ergosterol |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Effect of unsaturated fatty acids on sterol biosynthesis in yeast |
Autor | BOLL, M. L?WEL, M. BERNDT, J. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2760 - 1980 - V: - N: 620, Pg: 429-439 |
Descriptors | Biosintesi d'esterol Esterol Acid gras |
Localització | C 12/110 |
Títol | Extraction of fatty acids by controlled maceration of "Pedro Ximenez" grapes |
Autor | MILLAN, C. RUBIO, A. VARGAS, A. MOYANO, L. ORTEGA, J. M. |
Dades Font | Cerevisia and Biotechnology ISSN: 0770-1713 - - V: - N: , Pg: 23-28 |
Descriptors | Extraccio Acid gras Maceracio Raim |
Localització | C 8/7 |
Títol | Gas chromatographic analysis of volatile fatty acids in wines |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry VOL 49 - 1985 - V: - N: 7, Pg: 2211-2212 |
Descriptors | Cromatografia Vi Acid gras |
Localització | C 11/30 |
Títol | Influence of fatty acids on the growth of wine microorganisms Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni |
Autor | GUILLOUX-BENATIER, M. LE FUR, Y. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 VOL 20 - 1998 - V: - N: , Pg: 144-149 |
Descriptors | Llevats Acid gras Creixement Microorganismes Vi Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni |
Localització | C 14/28 |
Títol | Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii |
Autor | MAURICIO, J.C. MILLAN, C. ORTEGA, J.M. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1998 - V: - N: 3, Pg: 405-410 |
Descriptors | Oxigen Influencia Biosintesi Acid gras Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii |
Localització | C 12/86 |
Títol | Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii |
Autor | MAURICIO, J.C. MILLAN, C. ORTEGA, J.M. |
Dades Font | World journal of microbiology and biotechnology ISSN: 0959-3993 - 1998 - V: 14- N: , Pg: 405-410 |
Descriptors | Ergosterol Acid gras Fosfolipids Saccharomyces cerevisiae Vi Torulaspora delbrueckii |
Localització | C 15/92 |
Títol | Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim |
Localització | C 7/70 |
Títol | Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most |
Localització | C 9/15 |
Títol | Modulation of plasma membrane H+-ATPase from oat roots by lysophosphatidylcholine, free fatty acids and phospholipase A2 |
Autor | GJEDDE, M. SOMMARIN, M. ULVSKOV, P. LETH, P. |
Dades Font | Physiologia plantarum ISSN: 0031-9317 - 1988 - V: - N: 74, Pg: 11-19 |
Descriptors | ATPasa Membrana plasmatica Arrel Lipofosfatidilcolina Avena sativa Acid gras Civada Fosfolipasa A Particio |
Localització | C 9/115 |
Títol | Production of medium chain fatty acids and their ethyl esters by yeast strains isolated from musts and wines |
Autor | RAVAGLIA, S. DELFINI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science VOL 1 - 1993 - V: - N: , Pg: 21-36 |
Descriptors | Acetaldehid Acid gras Esters d'etil Vi Llevats |
Localització | C 11/66 |
Títol | Rapid release of free fatty acids during cell breakage and their effects on a sugar-proton cotransport system in chlorella vulgaris |
Autor | DECKER, M. TANNER, W. |
Dades Font | FEBS Letters ISSN: 0014-5793 VOL 60 - desembre 1975 - V: - N: 2, Pg: 346-348 |
Descriptors | Cel.lula Acid gras Alliberament Chlorella vulgaris |
Localització | C 7/51 |
Títol | Reduction of the acetyl coenzyme a carboxylase content of Saccharomyces cerevisiae by exogenous fatty acids |
Autor | KAMIRYO, T. NUMA, S. |
Dades Font | FEBS Letters ISSN: 0014-5793 VOL 38 - December 1973 - V: - N: 1, Pg: 29-32 |
Descriptors | Acetilcoenzim A Acetil-CoA Acid gras Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 14/30 |
Títol | Riego y su relacion con la calidad del aceite de oliva virgen extra, El. Resultados mas relevantes de los ensayos de influencia del riego sobre la composicion y calidad del aceite |
Autor | HIDALGO, J. VEGA, V. HIDALGO, J.C. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 30-34 |
Descriptors | Oli d'oliva Caracteristiques organoleptiques Reg Composicio Qualitat de l'oli Extraccio Acidesa Polifenols Acid gras |
Títol | Role of oxygen in high-gravity fermentations in the absence of unsaturated lipid biosynthesis |
Autor | O?CONNOR-COX, E.S.C. LODOLO, E.J. AXCELL, B. |
Dades Font | Journal of the American Society of Brewing Chemists - 1993 - V: - N: 3, Pg: 97-107 |
Descriptors | Oxigen Llevats Saccharomyces cerevisiae Acid gras Membrana plasmatica Mitocondri Acid gras insaturat |
Localització | DO 6 Toro 1 |
Títol | The origin of the medium chain lenght fatty acids present in beer |
Autor | TAYLOR, G.T. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 241-243 |
Descriptors | Cervesa Acid gras Fermentacio Llevats |
Localització | C 13/69 |