Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid gras

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol Aceite de oliva un alimento funcional, El
Autor SANCHEZ, E.; PEREZ, J. A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 32-35
Descriptors Oli d'oliva Acid gras Acid gras insaturat Composicio Salut Antioxidant Propietats

Títol Alterations of lipoprotein fluidity by non-esterified fatty acids known to affect choresteryl ester transfer protein activity. An electron spin resonance study
Autor FOUCHER, C.   LAGROST, L.   MAUPOIL, V.   LE MESTE, M.   ROCHETTE, L.   GAMBERT, P.  
Dades Font European Journal of Biotechnology - 1996 - V: - N: 236, Pg: 436-442
Descriptors ESR Lipoproteines Ressonancia d'spin Colesteril Fluiditat Acid gras
Localització C 23/68

Títol Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50
Descriptors Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols

Títol Analisis fisicoquimico y agronomico de frutos y semillas de almendro de la India (Terminalia catappa L.)
Autor BUELVAS, H.A. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 166, Pg: 37-44
Descriptors Acid gras Atmetller Cromatografia capil?lar de gasos Espectrometria de massa Valor nutritiu Fisicoquimica

Títol Caracterizacion de los aceites de catorce variedades de olivo en el sur de Cataluna
Autor ROMERO, A.   HERMOSO, J.F.   TOUS, J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2013 - V: 20- N: 358, Pg: 66-72
Descriptors Caracteritzacio Olivera Catalunya Acid gras Contingut polifenolic Amargor Estabilitat oxidativa Atributs sensorials

Títol Composicion del aceite de veintidos variedades cultivadas en la Comunidad Valenciana (I)
Autor SANZ BELLVER, J.B.   PAZ COMPA?, S.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2012 - V: 19- N: 351, Pg: 54-60
Descriptors Composicio Oli d'oliva Varietats d'olivera Comunitat valenciana Composicio Oli d'oliva Varietats d'olivera Comunitat valenciana Acid gras Index quimics

Títol Composicion del aceite de veintidos variedades cultivadas en la Comunidad Valenciana (yII)
Autor SANZ BELLVER, J.B.   PAZ COMPA?, S.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2012 - V: 19- N: 353, Pg: 60-63
Descriptors Oli d'oliva Varietats d'olives Acid gras Index quimics Comunitat valenciana

Títol Desarrollo y estudio de la robustez de un metodo analitico para la determinacion de acidos grasos por cromatografia liquida de gases en productos pesqueros
Autor GARCIA BLANCO, A.M.   PI?EIRO GONZALEZ, C.   MIRON LOPEZ, J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 79-85
Descriptors Desenvolupament Estudi Metode analitic Determinacio Acid gras Cromatografia liquida de gasos Productes pesquers

Títol Disruption of the Saccharomyces cerevisiae homologe to the murine fatty acid transport protein impairs uptake and growth on long-chain fatty acids
Autor FAERGEMAN, N. J.   DIRUSSO, C. C.   ELBERGER, A.   KNUDSEN, J.   BLACK, P. N.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry ISSN: 8531-8538 VOL 272 - mar? 1997 - V: - N: 13, Pg: 8531-8538
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid gras Transport de proteines Llevats
Localització C 10/37

Títol Efecto de diferentes tratamientos de esterilizacion sobre el contenido de acidos grasos y aminoacidos del mosto
Autor ARIAS GIL, M. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VI- N: 33, Pg: 44-50
Descriptors Tractament Esterilitzacio Acid gras Aminoacid Most

Títol Efecto de la adicion de acidos grasos sobre la adaptacion de Saccharomyces cerevisia a bajas temperaturas
Autor REDON, M.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.   ROZES, N.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 60-62
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid gras Temperatura Temperatura baixa Fosfolipids Ergosterol
Localització 663.2 (063) Con

Títol Effect of unsaturated fatty acids on sterol biosynthesis in yeast
Autor BOLL, M.   L?WEL, M.   BERNDT, J.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2760 - 1980 - V: - N: 620, Pg: 429-439
Descriptors Biosintesi d'esterol Esterol Acid gras
Localització C 12/110

Títol Extraction of fatty acids by controlled maceration of "Pedro Ximenez" grapes
Autor MILLAN, C.   RUBIO, A.   VARGAS, A.   MOYANO, L.   ORTEGA, J. M.  
Dades Font Cerevisia and Biotechnology ISSN: 0770-1713 - - V: - N: , Pg: 23-28
Descriptors Extraccio Acid gras Maceracio Raim
Localització C 8/7

Títol Gas chromatographic analysis of volatile fatty acids in wines
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry VOL 49 - 1985 - V: - N: 7, Pg: 2211-2212
Descriptors Cromatografia Vi Acid gras
Localització C 11/30

Títol Influence of fatty acids on the growth of wine microorganisms Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni
Autor GUILLOUX-BENATIER, M.   LE FUR, Y.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 VOL 20 - 1998 - V: - N: , Pg: 144-149
Descriptors Llevats Acid gras Creixement Microorganismes Vi Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni
Localització C 14/28

Títol Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii
Autor MAURICIO, J.C.   MILLAN, C.   ORTEGA, J.M.  
Dades Font World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1998 - V: - N: 3, Pg: 405-410
Descriptors Oxigen Influencia Biosintesi Acid gras Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii
Localització C 12/86

Títol Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii
Autor MAURICIO, J.C.   MILLAN, C.   ORTEGA, J.M.  
Dades Font World journal of microbiology and biotechnology ISSN: 0959-3993 - 1998 - V: 14- N: , Pg: 405-410
Descriptors Ergosterol Acid gras Fosfolipids Saccharomyces cerevisiae Vi Torulaspora delbrueckii
Localització C 15/92

Títol Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim
Localització C 7/70

Títol Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most
Localització C 9/15

Títol Modulation of plasma membrane H+-ATPase from oat roots by lysophosphatidylcholine, free fatty acids and phospholipase A2
Autor GJEDDE, M.   SOMMARIN, M.   ULVSKOV, P.   LETH, P.  
Dades Font Physiologia plantarum ISSN: 0031-9317 - 1988 - V: - N: 74, Pg: 11-19
Descriptors ATPasa Membrana plasmatica Arrel Lipofosfatidilcolina Avena sativa Acid gras Civada Fosfolipasa A Particio
Localització C 9/115

Títol Production of medium chain fatty acids and their ethyl esters by yeast strains isolated from musts and wines
Autor RAVAGLIA, S.   DELFINI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science VOL 1 - 1993 - V: - N: , Pg: 21-36
Descriptors Acetaldehid Acid gras Esters d'etil Vi Llevats
Localització C 11/66

Títol Rapid release of free fatty acids during cell breakage and their effects on a sugar-proton cotransport system in chlorella vulgaris
Autor DECKER, M.   TANNER, W.  
Dades Font FEBS Letters ISSN: 0014-5793 VOL 60 - desembre 1975 - V: - N: 2, Pg: 346-348
Descriptors Cel.lula Acid gras Alliberament Chlorella vulgaris
Localització C 7/51

Títol Reduction of the acetyl coenzyme a carboxylase content of Saccharomyces cerevisiae by exogenous fatty acids
Autor KAMIRYO, T.   NUMA, S.  
Dades Font FEBS Letters ISSN: 0014-5793 VOL 38 - December 1973 - V: - N: 1, Pg: 29-32
Descriptors Acetilcoenzim A Acetil-CoA Acid gras Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 14/30

Títol Riego y su relacion con la calidad del aceite de oliva virgen extra, El. Resultados mas relevantes de los ensayos de influencia del riego sobre la composicion y calidad del aceite
Autor HIDALGO, J.   VEGA, V.   HIDALGO, J.C.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 30-34
Descriptors Oli d'oliva Caracteristiques organoleptiques Reg Composicio Qualitat de l'oli Extraccio Acidesa Polifenols Acid gras

Títol Role of oxygen in high-gravity fermentations in the absence of unsaturated lipid biosynthesis
Autor O?CONNOR-COX, E.S.C.   LODOLO, E.J.   AXCELL, B.  
Dades Font Journal of the American Society of Brewing Chemists - 1993 - V: - N: 3, Pg: 97-107
Descriptors Oxigen Llevats Saccharomyces cerevisiae Acid gras Membrana plasmatica Mitocondri Acid gras insaturat
Localització DO 6 Toro 1

Títol The origin of the medium chain lenght fatty acids present in beer
Autor TAYLOR, G.T.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 241-243
Descriptors Cervesa Acid gras Fermentacio Llevats
Localització C 13/69