Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
TAYLOR, G.T.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation
Autor TAYLOR, G.T.   THURSTON, P.A.   KISOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227
Descriptors Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt
Localització C 13/48

Títol The origin of the medium chain lenght fatty acids present in beer
Autor TAYLOR, G.T.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 241-243
Descriptors Cervesa Acid gras Fermentacio Llevats
Localització C 13/69

Títol Yeast Lipids
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.   TAYLOR, G.T.  
Dades Font Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266
Descriptors Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement
Localització C 13/110