Registres trobats: 3
Títol | The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation |
Autor | TAYLOR, G.T. THURSTON, P.A. KISOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227 |
Descriptors | Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt |
Localització | C 13/48 |
Títol | The origin of the medium chain lenght fatty acids present in beer |
Autor | TAYLOR, G.T. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 241-243 |
Descriptors | Cervesa Acid gras Fermentacio Llevats |
Localització | C 13/69 |
Títol | Yeast Lipids |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. TAYLOR, G.T. |
Dades Font | Proceedings of the 16th Congress Amsterdam European brewery convention zoeterwonde. The Netherlands - - V: - N: , Pg: 255-266 |
Descriptors | Acids grassos Fermentacio Lipids Oxigen Esteroides Sintesi Llevats Creixement |
Localització | C 13/110 |