Registres trobats: 3
Títol | Caracterizacion de los aceites de catorce variedades de olivo en el sur de Cataluna |
Autor | ROMERO, A. HERMOSO, J.F. TOUS, J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2013 - V: 20- N: 358, Pg: 66-72 |
Descriptors | Caracteritzacio Olivera Catalunya Acid gras Contingut polifenolic Amargor Estabilitat oxidativa Atributs sensorials |
Títol | La cata de jamon |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51 |
Descriptors | Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura |
Títol | Resultados del estudio de las caracteristicas fisicoquimicas y sensoriales del queso de Ibores (DOP): efecto de la epoca, tiempo maduracion, queseria y catador |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. DELGADO, F.J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 99-101 |
Descriptors | Formatge Caracteristiques fisicoquimiques Ibores DOP Maduracio del formatge Atributs sensorials Analisi discriminant |