Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Amargor

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol An initial comparison of the content of bitter substances in Cynara scolymus L plants obtained from rooted offshoots and micropropagation
Autor CURADI, M.   GRAIFENBERG, A.   GIORGI, I.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1771 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 351-356
Descriptors Cynara scolymus L. Amargor Plantes Propietats organoleptiques Micropropagacio Arrel Fulles

Títol Biterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution
Autor ARNOLS, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 150-152
Descriptors Vi Raim Amargor Astringencia Compostos fenolics Analisi sensorial
Localització C 1/60

Títol Bitterness and astringency of phenolic fractions in wine
Autor ARNOLS, R. A.   NOBLE, A. C.   SINGLETON, V. L.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: 3426, Pg: 675-678
Descriptors Vi Analisi sensorial Amargor Astringencia Fenols
Localització C 2/98

Títol Caracterizacion de los aceites de catorce variedades de olivo en el sur de Cataluna
Autor ROMERO, A.   HERMOSO, J.F.   TOUS, J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2013 - V: 20- N: 358, Pg: 66-72
Descriptors Caracteritzacio Olivera Catalunya Acid gras Contingut polifenolic Amargor Estabilitat oxidativa Atributs sensorials

Títol Composition and sensory qualites prepared from white grapes by fermentation with and without grape solids
Autor SINGLETON, V. L... [et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 62-69
Descriptors Vi Qualitat Aroma Analisi sensorial Most Clarificacio Compostos fenolics Vi blanc Astringencia Amargor Analisi
Localització C 1/54

Títol Effect of must oxidation on quality of white wines
Autor GRABER, W. R.   NAGEL, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-4
Descriptors Oxidacio Most Vi blanc Qualitat Gust Amargor
Localització C 1/49

Títol Estada en practiques: Estudi de la incidencia dels polifenols en l'amargor dels vins blancs del Penedes.
Autor SOGAS SANCHEZ, Judith  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Cava Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Penedes Caves Chandon Sant Cugat Sesgarrigues Vinya Vinificacio Verema Polifenols Amargor Vi blanc Compostos fenolics
Localització (043) SOGAS SANCHEZ

Títol Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines
Autor VERETTE, E.   NOBLE, A. C.   SOMERS, T. C.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272
Descriptors Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust
Localització C 2/91

Títol Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage
Autor CABANIS, J.C.   BLAISE, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48
Descriptors Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant
Localització C 21/88