Registres trobats: 9
Títol | An initial comparison of the content of bitter substances in Cynara scolymus L plants obtained from rooted offshoots and micropropagation |
Autor | CURADI, M. GRAIFENBERG, A. GIORGI, I. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1771 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 351-356 |
Descriptors | Cynara scolymus L. Amargor Plantes Propietats organoleptiques Micropropagacio Arrel Fulles |
Títol | Biterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution |
Autor | ARNOLS, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 150-152 |
Descriptors | Vi Raim Amargor Astringencia Compostos fenolics Analisi sensorial |
Localització | C 1/60 |
Títol | Bitterness and astringency of phenolic fractions in wine |
Autor | ARNOLS, R. A. NOBLE, A. C. SINGLETON, V. L. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: 3426, Pg: 675-678 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Amargor Astringencia Fenols |
Localització | C 2/98 |
Títol | Caracterizacion de los aceites de catorce variedades de olivo en el sur de Cataluna |
Autor | ROMERO, A. HERMOSO, J.F. TOUS, J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2013 - V: 20- N: 358, Pg: 66-72 |
Descriptors | Caracteritzacio Olivera Catalunya Acid gras Contingut polifenolic Amargor Estabilitat oxidativa Atributs sensorials |
Títol | Composition and sensory qualites prepared from white grapes by fermentation with and without grape solids |
Autor | SINGLETON, V. L... [et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 62-69 |
Descriptors | Vi Qualitat Aroma Analisi sensorial Most Clarificacio Compostos fenolics Vi blanc Astringencia Amargor Analisi |
Localització | C 1/54 |
Títol | Effect of must oxidation on quality of white wines |
Autor | GRABER, W. R. NAGEL, C. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-4 |
Descriptors | Oxidacio Most Vi blanc Qualitat Gust Amargor |
Localització | C 1/49 |
Títol | Estada en practiques: Estudi de la incidencia dels polifenols en l'amargor dels vins blancs del Penedes. |
Autor | SOGAS SANCHEZ, Judith |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Cava Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Penedes Caves Chandon Sant Cugat Sesgarrigues Vinya Vinificacio Verema Polifenols Amargor Vi blanc Compostos fenolics |
Localització | (043) SOGAS SANCHEZ |
Títol | Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines |
Autor | VERETTE, E. NOBLE, A. C. SOMERS, T. C. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272 |
Descriptors | Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust |
Localització | C 2/91 |
Títol | Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage |
Autor | CABANIS, J.C. BLAISE, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48 |
Descriptors | Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant |
Localització | C 21/88 |