Registres trobats: 30
Títol | A proteomic approach for the study of Saccharomyces cerevisiae cell wall biogenesis |
Autor | PARDO,M WARD,M BAINS, S MOLINA, M BLACKSTOCK, W GIL, C NOMBELA, C |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2000 - V: - N: 21, Pg: 3396-3410 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Proteomics Espectrometria de massa Protoplastes Biogenesi |
Localització | C 15/29 |
Títol | Analisis de flavonoides en vino por cromatografia liquida de alta eficacia con deteccion por espectrometria de masas |
Autor | DE PASCUAL-TERESA, S. JUSTENSEN, U. RIVAS GONZALO, J.C. SANTOS BUELGA, C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 409-418 |
Descriptors | Analisi Flavonoides Cromatografia liquida d'alta eficacia Espectrometria de massa |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Analisis de plaguicidas mediante acoplamiento cromatografia liquida-espectrometria de masas con interfase de introduccion directa |
Autor | BARCELO, D. ALBAIGES, J. |
Dades Font | Revista de agroqu?mica y tecnolog?a de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1987 - V: 27- N: 4, Pg: 471-483 |
Descriptors | Plaguicides Analisi Cromatografia liquida Espectrometria de massa |
Localització | C 21/28 |
Títol | Analisis fisicoquimico y agronomico de frutos y semillas de almendro de la India (Terminalia catappa L.) |
Autor | BUELVAS, H.A. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 166, Pg: 37-44 |
Descriptors | Acid gras Atmetller Cromatografia capil?lar de gasos Espectrometria de massa Valor nutritiu Fisicoquimica |
Títol | Analysis of 2,4,6-trichloroanisole in wines using solid-phase microextraction coupled to gas cromatography-mass spectometry |
Autor | EVANS, T. J. BUTZKE, C. E. EBELER, S. E. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 1997 - V: - N: 786, Pg: 293-298 |
Descriptors | Tricloroanisol Vi Microextraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 11/63 |
Títol | Applicazione della gascromatografia-spettrometria di massa all?analisis degli esteri metilici degli acidi fissi del vino |
Autor | STEFANO, R. Di BRUNO, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1983 - V: IX- N: , Pg: 43-45 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi |
Localització | C 20/69 |
Títol | Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico |
Autor | SABIO, E. VIDAL-ARAGON, M.C. FALLOLA, A. SANABRIA, C. CARRASCOSA, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46 |
Descriptors | Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones |
Localització | C 15/126 |
Títol | Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato |
Autor | MAZZA, G. UBIGLI, M. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35 |
Descriptors | Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Títol | Determination of 2 -methoxy- 3 -alkylpyrazines in wine by gas chromatography/mass spectrometry. |
Autor | HARRIS, R.L.N. LACEY, M.J. BROWN, W.V. ALLEN, M.S. |
Dades Font | Vitis. Berichte uber Rebenforschung mit Dokumentation der weinbauforschung. ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 201-207 |
Descriptors | Vi Gust Constituents Analisi Australia Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 3/83 |
Títol | Determination of Major Aroma Impact Compounds in Fermented Cucumbers by solid-phase microextraction- gas chromatography- mass spectrometry - olfactometry detection |
Autor | MARSILI, R.T. MILLER, N. |
Dades Font | Journal of Chromatographic Science ISSN: 0096-2686 - July 2000 - V: 38- N: , Pg: 307-314 |
Descriptors | Compostos aromatics Aroma Cogombre Fermentacio Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Olfactometria |
Localització | C 16/16 |
Títol | Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection |
Autor | LOPEZ, R. AZNAR, M. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177 |
Descriptors | Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols |
Localització | C 17/41 |
Títol | Dosage du carbamate d'ethyle dans le vin par chromatographie en phase gazeuse, "selected ion monitoring" et spectrometrie de masse apres extraction continue a l'ether diethylique |
Autor | FAUHL, C. WITTKOWSKI, R. |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 940, Pg: 10 p. |
Descriptors | Vi blanc Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Analisi Dosificacio Dosatge Carbamat d'etil Composicio Determinacio |
Localització | FV 940 |
Títol | Dosage du carbamate d'ethyle dans les boissons alcoolisees par chromatographie en phase gazeuse et spectrometrie de masse. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - agost 1987 - V: - N: 819, Pg: 4 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 819 |
Títol | Dosage du carbamate d'ethyle dans les vins et les eaux-de-vie. |
Autor | BERTRAND, M. A. BARROS, P. |
Dades Font | FV - abril 1988 - V: - N: 825, Pg: 9 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi Begudes alcoholiques Licor Dosificacio Dosatge Espectrometria de massa Analisi |
Localització | FV 825 |
Títol | Dosage du carbamate d?ethyle dans les vins et spiritueux par chromatographie en phase gazeuse/spectrometrie de masse |
Autor | GAETANO, G. MATTA, M. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1987 - V: - N: , Pg: 36-42 |
Descriptors | Dosificacio Carbamat d'etil Vi Vi espirituos Cromatografia en fase gasosa Espectrometria de massa |
Localització | C 21/31 |
Títol | Espacio cabeza dinamico de sistemas modelo formados por aromas de humo y componentes mayoritarios de alimentos |
Autor | GUILLEN, M.D. MANZANOS, M.J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - 2005 - V: - N: 367, Pg: 36-45 |
Descriptors | Sistema model Aroma de fum Components majoritaris de aliments Espai de cap dinamic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Títol | Freon 11 xtraction of volatile metabolites formed by certain lactic acid bacteria |
Autor | BRITZ, T. J. TRACEY, R. P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - juny 1989 - V: - N: 6, Pg: 1617-1623 |
Descriptors | Bacteris lactics Fermentacio Metabolits Cromatografia de gasos liquids Freo 11 Lactobacil Espectrometria de massa Vi Viniflora oenos Leuconostoc oenos |
Localització | C 6/21 |
Títol | Gas Chromatography Mass Spectrometry in Pesticide Monitoring Programme |
Autor | BLOMKVIST, G. |
Dades Font | Var Foda ISSN: 0042-2657 - 1986 - V: - N: , Pg: 125-131 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Pesticides |
Localització | C 19/126 |
Títol | Gas chromatographic-mass spectrometric determination of ethyl carbamate in alcoholic beverages |
Autor | LAU, B.P.Y. WEBER, D. PAGE, B.D. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 402, Pg: 233-241 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Determinacio |
Localització | C 21/43 |
Títol | Gaschromatographisch-massenspektrometrische Untersuchung fluchtiger Inhaltsstoffe des Weines |
Autor | SCHREIR, P. DRAWERT, F. JUNKER, A. |
Dades Font | Zeitschrift f?r Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 279-284 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi |
Localització | C 19/27 |
Títol | Grape and wine flavour analysis |
Autor | ALLEN MRACI, Malcolm |
Dades Font | Chemistry in Australia - Julio 1995 - V: 7- N: , Pg: 16-17 |
Descriptors | MIBP Aroma Sauvignon blanc Cabernet sauvignon Vi Raim Espectrometria de massa Analisi |
Localització | C 15/97 |
Títol | L'apport de la spectrometrie de masse dans l'analyse des constituants du vin: applications aux glucides complexes |
Autor | DOCO, Th. PELLERIN, P. MOUTOUNET, M. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 128-131 |
Descriptors | Espectrometria de massa Glucid Analisi del vi Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | La spectrometrie de masse des catechines & proanthocyanidols |
Autor | FAVRE-BONVIN, J. |
Dades Font | Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 64-74 |
Descriptors | Espectrometria de massa Proantocianidina |
Localització | 663.81 Ren |
Títol | Methode pour la determination de la conformite de la partie aromatique des boissons spiritueuses |
Autor | BRUNERIE, M. P. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 911, Pg: 18 p. |
Descriptors | Components volatils Aroma Composicio Begudes alcoholiques Extraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dissolvent |
Localització | FV 911 |
Títol | Partial characterization of coloured polymers of flavan-3-ols- anthocyanins by mass spectrometry |
Autor | GUERRA, C. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 124-127 |
Descriptors | Polimers Color Espectrometria de massa |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau |
Autor | FORSTEL, H. JULICH, F. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p. |
Descriptors | Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio |
Localització | FV 919 |
Títol | Recherche du mouillage dans les vins par spectrometrie de masse des rapports isotopiques (SMRI) |
Autor | MOUSSA, Issam |
Dades Font | FV - maig 1992 - V: - N: 915, Pg: 17 p. |
Descriptors | Vi Aigualit Espectrometria de massa Analisi isotopica Oxigen Deuteri Hidrogen Most Determinacio Isotop |
Localització | FV 915 |
Títol | Strategies for the development of reliable QA/QC methods when working with mass spectrometry-based chemosensory systems |
Autor | DITTMANN, B NITZ, S |
Dades Font | Sensors and Actuators. B Chemical ISSN: 0925-4005 - february 2000 - V: - N: 69, Pg: 253-257 |
Descriptors | Espectrometria de massa Sensor |
Localització | C 15/36 |
Títol | The analysis of 2,4,6-trichloroanisole and other choloranisoles in tainted wines and corks |
Autor | POLLINITZ, A.P. PARDON, K.H. LIACOPOULOS, D. SKOUROUMOUNIS, G.K. SEFTON, M.A.A |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 184-190 |
Descriptors | Tricloroanisol Analisi Cloroanisols Vi negre Suro Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 16/8 |
Títol | Uso de tecnicas cromatograficas y espectrometria de masas en la identificacion de levaduras de vinificacion. Comportamiento frente a antifungicos |
Autor | PAREDES SALIDO, F. MIRA GUITIERREZ,J.M. SASIAN MACIA, P. |
Dades Font | XXII Jornadas de Viticltura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 553-564 |
Descriptors | Cromatografia Tecniques cromatografiques Espectrometria de massa Llevats Vinificacio Antifungics |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |