Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Espectrometria de massa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 30


Títol A proteomic approach for the study of Saccharomyces cerevisiae cell wall biogenesis
Autor PARDO,M   WARD,M   BAINS, S   MOLINA, M   BLACKSTOCK, W   GIL, C   NOMBELA, C  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2000 - V: - N: 21, Pg: 3396-3410
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Proteomics Espectrometria de massa Protoplastes Biogenesi
Localització C 15/29

Títol Analisis de flavonoides en vino por cromatografia liquida de alta eficacia con deteccion por espectrometria de masas
Autor DE PASCUAL-TERESA, S.   JUSTENSEN, U.   RIVAS GONZALO, J.C.   SANTOS BUELGA, C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 409-418
Descriptors Analisi Flavonoides Cromatografia liquida d'alta eficacia Espectrometria de massa
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Analisis de plaguicidas mediante acoplamiento cromatografia liquida-espectrometria de masas con interfase de introduccion directa
Autor BARCELO, D.   ALBAIGES, J.  
Dades Font Revista de agroqu?mica y tecnolog?a de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1987 - V: 27- N: 4, Pg: 471-483
Descriptors Plaguicides Analisi Cromatografia liquida Espectrometria de massa
Localització C 21/28

Títol Analisis fisicoquimico y agronomico de frutos y semillas de almendro de la India (Terminalia catappa L.)
Autor BUELVAS, H.A. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 166, Pg: 37-44
Descriptors Acid gras Atmetller Cromatografia capil?lar de gasos Espectrometria de massa Valor nutritiu Fisicoquimica

Títol Analysis of 2,4,6-trichloroanisole in wines using solid-phase microextraction coupled to gas cromatography-mass spectometry
Autor EVANS, T. J.   BUTZKE, C. E.   EBELER, S. E.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 1997 - V: - N: 786, Pg: 293-298
Descriptors Tricloroanisol Vi Microextraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa
Localització C 11/63

Títol Applicazione della gascromatografia-spettrometria di massa all?analisis degli esteri metilici degli acidi fissi del vino
Autor STEFANO, R. Di   BRUNO, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1983 - V: IX- N: , Pg: 43-45
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi
Localització C 20/69

Títol Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico
Autor SABIO, E.   VIDAL-ARAGON, M.C.   FALLOLA, A.   SANABRIA, C.   CARRASCOSA, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46
Descriptors Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones
Localització C 15/126

Títol Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato
Autor MAZZA, G.   UBIGLI, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35
Descriptors Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa

Títol Determination of 2 -methoxy- 3 -alkylpyrazines in wine by gas chromatography/mass spectrometry.
Autor HARRIS, R.L.N.   LACEY, M.J.   BROWN, W.V.   ALLEN, M.S.  
Dades Font Vitis. Berichte uber Rebenforschung mit Dokumentation der weinbauforschung. ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 201-207
Descriptors Vi Gust Constituents Analisi Australia Cromatografia de gasos Espectrometria de massa
Localització C 3/83

Títol Determination of Major Aroma Impact Compounds in Fermented Cucumbers by solid-phase microextraction- gas chromatography- mass spectrometry - olfactometry detection
Autor MARSILI, R.T.   MILLER, N.  
Dades Font Journal of Chromatographic Science ISSN: 0096-2686 - July 2000 - V: 38- N: , Pg: 307-314
Descriptors Compostos aromatics Aroma Cogombre Fermentacio Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Olfactometria
Localització C 16/16

Títol Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection
Autor LOPEZ, R.   AZNAR, M.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177
Descriptors Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols
Localització C 17/41

Títol Dosage du carbamate d'ethyle dans le vin par chromatographie en phase gazeuse, "selected ion monitoring" et spectrometrie de masse apres extraction continue a l'ether diethylique
Autor FAUHL, C.   WITTKOWSKI, R.  
Dades Font FV - febrer 1993 - V: - N: 940, Pg: 10 p.
Descriptors Vi blanc Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Analisi Dosificacio Dosatge Carbamat d'etil Composicio Determinacio
Localització FV 940

Títol Dosage du carbamate d'ethyle dans les boissons alcoolisees par chromatographie en phase gazeuse et spectrometrie de masse.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - agost 1987 - V: - N: 819, Pg: 4 p.
Descriptors Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 819

Títol Dosage du carbamate d'ethyle dans les vins et les eaux-de-vie.
Autor BERTRAND, M. A.   BARROS, P.  
Dades Font FV - abril 1988 - V: - N: 825, Pg: 9 p.
Descriptors Carbamat d'etil Vi Begudes alcoholiques Licor Dosificacio Dosatge Espectrometria de massa Analisi
Localització FV 825

Títol Dosage du carbamate d?ethyle dans les vins et spiritueux par chromatographie en phase gazeuse/spectrometrie de masse
Autor GAETANO, G.   MATTA, M.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1987 - V: - N: , Pg: 36-42
Descriptors Dosificacio Carbamat d'etil Vi Vi espirituos Cromatografia en fase gasosa Espectrometria de massa
Localització C 21/31

Títol Espacio cabeza dinamico de sistemas modelo formados por aromas de humo y componentes mayoritarios de alimentos
Autor GUILLEN, M.D.   MANZANOS, M.J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - 2005 - V: - N: 367, Pg: 36-45
Descriptors Sistema model Aroma de fum Components majoritaris de aliments Espai de cap dinamic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa

Títol Freon 11 xtraction of volatile metabolites formed by certain lactic acid bacteria
Autor BRITZ, T. J.   TRACEY, R. P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - juny 1989 - V: - N: 6, Pg: 1617-1623
Descriptors Bacteris lactics Fermentacio Metabolits Cromatografia de gasos liquids Freo 11 Lactobacil Espectrometria de massa Vi Viniflora oenos Leuconostoc oenos
Localització C 6/21

Títol Gas Chromatography Mass Spectrometry in Pesticide Monitoring Programme
Autor BLOMKVIST, G.  
Dades Font Var Foda ISSN: 0042-2657 - 1986 - V: - N: , Pg: 125-131
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Pesticides
Localització C 19/126

Títol Gas chromatographic-mass spectrometric determination of ethyl carbamate in alcoholic beverages
Autor LAU, B.P.Y.   WEBER, D.   PAGE, B.D.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 402, Pg: 233-241
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Determinacio
Localització C 21/43

Títol Gaschromatographisch-massenspektrometrische Untersuchung fluchtiger Inhaltsstoffe des Weines
Autor SCHREIR, P.   DRAWERT, F.   JUNKER, A.  
Dades Font Zeitschrift f?r Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 279-284
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi
Localització C 19/27

Títol Grape and wine flavour analysis
Autor ALLEN MRACI, Malcolm  
Dades Font Chemistry in Australia - Julio 1995 - V: 7- N: , Pg: 16-17
Descriptors MIBP Aroma Sauvignon blanc Cabernet sauvignon Vi Raim Espectrometria de massa Analisi
Localització C 15/97

Títol L'apport de la spectrometrie de masse dans l'analyse des constituants du vin: applications aux glucides complexes
Autor DOCO, Th.   PELLERIN, P.   MOUTOUNET, M.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 128-131
Descriptors Espectrometria de massa Glucid Analisi del vi Vi
Localització 663.254 IN V

Títol La spectrometrie de masse des catechines & proanthocyanidols
Autor FAVRE-BONVIN, J.  
Dades Font Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 64-74
Descriptors Espectrometria de massa Proantocianidina
Localització 663.81 Ren

Títol Methode pour la determination de la conformite de la partie aromatique des boissons spiritueuses
Autor BRUNERIE, M. P.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 911, Pg: 18 p.
Descriptors Components volatils Aroma Composicio Begudes alcoholiques Extraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dissolvent
Localització FV 911

Títol Partial characterization of coloured polymers of flavan-3-ols- anthocyanins by mass spectrometry
Autor GUERRA, C. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 124-127
Descriptors Polimers Color Espectrometria de massa
Localització 663.254 IN V

Títol Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau
Autor FORSTEL, H.   JULICH, F.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p.
Descriptors Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio
Localització FV 919

Títol Recherche du mouillage dans les vins par spectrometrie de masse des rapports isotopiques (SMRI)
Autor MOUSSA, Issam  
Dades Font FV - maig 1992 - V: - N: 915, Pg: 17 p.
Descriptors Vi Aigualit Espectrometria de massa Analisi isotopica Oxigen Deuteri Hidrogen Most Determinacio Isotop
Localització FV 915

Títol Strategies for the development of reliable QA/QC methods when working with mass spectrometry-based chemosensory systems
Autor DITTMANN, B   NITZ, S  
Dades Font Sensors and Actuators. B Chemical ISSN: 0925-4005 - february 2000 - V: - N: 69, Pg: 253-257
Descriptors Espectrometria de massa Sensor
Localització C 15/36

Títol The analysis of 2,4,6-trichloroanisole and other choloranisoles in tainted wines and corks
Autor POLLINITZ, A.P.   PARDON, K.H.   LIACOPOULOS, D.   SKOUROUMOUNIS, G.K.   SEFTON, M.A.A  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 184-190
Descriptors Tricloroanisol Analisi Cloroanisols Vi negre Suro Cromatografia de gasos Espectrometria de massa
Localització C 16/8

Títol Uso de tecnicas cromatograficas y espectrometria de masas en la identificacion de levaduras de vinificacion. Comportamiento frente a antifungicos
Autor PAREDES SALIDO, F.   MIRA GUITIERREZ,J.M.   SASIAN MACIA, P.  
Dades Font XXII Jornadas de Viticltura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 553-564
Descriptors Cromatografia Tecniques cromatografiques Espectrometria de massa Llevats Vinificacio Antifungics
Localització 634.8(462.221.1) JOR