Registres trobats: 3
Títol | Extraction of fatty acids by controlled maceration of "Pedro Ximenez" grapes |
Autor | MILLAN, C. RUBIO, A. VARGAS, A. MOYANO, L. ORTEGA, J. M. |
Dades Font | Cerevisia and Biotechnology ISSN: 0770-1713 - - V: - N: , Pg: 23-28 |
Descriptors | Extraccio Acid gras Maceracio Raim |
Localització | C 8/7 |
Títol | Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness. |
Autor | CABRERA, M. J. MORENO, J. ORTEGA, J. M. MEDINA, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287 |
Descriptors | Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats |
Localització | C 8/84 |
Títol | Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase |
Autor | MILLAN, C. ORTEGA, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112 |
Descriptors | Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol |
Localització | C 4/88 |