Registres trobats: 4
Títol | Amelioration de la qualite des vins rouges via l'utilisation maitrisee de l'oxygene |
Autor | PIRDEL, A. KUTMAN, A. PAUL, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 36-38 |
Descriptors | Vi Vi negre Elaboracio de vi Oxigen Estabilitat oxidativa Equilibri acid Oxigenacio Eliminacio d'aire |
Títol | Caracterizacion de los aceites de catorce variedades de olivo en el sur de Cataluna |
Autor | ROMERO, A. HERMOSO, J.F. TOUS, J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2013 - V: 20- N: 358, Pg: 66-72 |
Descriptors | Caracteritzacio Olivera Catalunya Acid gras Contingut polifenolic Amargor Estabilitat oxidativa Atributs sensorials |
Títol | Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II) |
Autor | CAVA, R. PRETON, M.J. ANDRES, A.I. CARRAPISO, A. VENTANAS, J. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80 |
Descriptors | Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa |
Localització | C 15/20 |
Títol | Polyphenols and quality of virgin olive oil in retrospect |
Autor | TSIMIDOU, M. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 10 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 99-116 |
Descriptors | Polifenols Oli d'oliva verge Estabilitat oxidativa |