Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Estabilitat oxidativa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Amelioration de la qualite des vins rouges via l'utilisation maitrisee de l'oxygene
Autor PIRDEL, A.   KUTMAN, A.   PAUL, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 36-38
Descriptors Vi Vi negre Elaboracio de vi Oxigen Estabilitat oxidativa Equilibri acid Oxigenacio Eliminacio d'aire

Títol Caracterizacion de los aceites de catorce variedades de olivo en el sur de Cataluna
Autor ROMERO, A.   HERMOSO, J.F.   TOUS, J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2013 - V: 20- N: 358, Pg: 66-72
Descriptors Caracteritzacio Olivera Catalunya Acid gras Contingut polifenolic Amargor Estabilitat oxidativa Atributs sensorials

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II)
Autor CAVA, R.   PRETON, M.J.   ANDRES, A.I.   CARRAPISO, A.   VENTANAS, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa
Localització C 15/20

Títol Polyphenols and quality of virgin olive oil in retrospect
Autor TSIMIDOU, M.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 10 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 99-116
Descriptors Polifenols Oli d'oliva verge Estabilitat oxidativa