Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ANDRES, A.I.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II)
Autor CAVA, R.   PRETON, M.J.   ANDRES, A.I.   CARRAPISO, A.   VENTANAS, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa
Localització C 15/20

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I)
Autor CAVA, R.   ANDRES, A.I.   PRETON, M.J.   CARRAPISO, A.I.   RUIZ, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids
Localització C 15/122

Títol Factores que determinan las atribuciones de calidad del jamon iberico
Autor VENTANAS, J.   ANDRES, A.I.   PETRON, M.J.   GARCIA,C.   RUIZ, J.  
Dades Font XX Symposium de Anaporc - Noviembre 1999 - V: - N: , Pg: 151-161
Descriptors Pernil iberic Qualitat Qualitat organoleptica Factors determinants Proces d'elaboracio
Localització C 16/1