Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VENTANAS, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Aplicacion de la extraccion con fluido supercitrico al estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico
Autor RIMON, M.L.   TEJEDA, J.F.   VENTANAS, J.   GARCIA, C  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 121-126
Descriptors Estraccio amb fluid supercitric Compostos aromatics Pernil iberic Aroma
Localització C 15/129

Títol Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama
Autor TIMON, M.L.   CAVA, R.   VENTANAS, J.   GARCIA, C.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140
Descriptors Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama
Localització C 15/131

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico de jamones de alta calidad sensorial (II)
Autor CAVA, R.   PRETON, M.J.   ANDRES, A.I.   CARRAPISO, A.   VENTANAS, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 83, Pg: 73-80
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Acids grassos Fosfolipids Estabilitat oxidativa
Localització C 15/20

Títol Factores que determinan las atribuciones de calidad del jamon iberico
Autor VENTANAS, J.   ANDRES, A.I.   PETRON, M.J.   GARCIA,C.   RUIZ, J.  
Dades Font XX Symposium de Anaporc - Noviembre 1999 - V: - N: , Pg: 151-161
Descriptors Pernil iberic Qualitat Qualitat organoleptica Factors determinants Proces d'elaboracio
Localització C 16/1

Títol Hacia el establecimiento de parametros y compuestos indicadores de la calidad en el jamon iberico
Autor TIMON, M.L.   CARRAPISO, A.I.   CAVA, R.   RUIZ, J.   VENTANAS, J.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 67-70
Descriptors Qualitat Pernil iberic Parametres analitics Compostos volatils
Localització C 15/127