Registres trobats: 4
Títol | Calidad en aceite de oliva. Concepto y parametros analiticos y sensoriales de calidad |
Autor | SANCHEZ PINEDA, M.T. GARRIDO, A COBO, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2000 - V: - N: 5, Pg: 63-69 |
Descriptors | Oli d'oliva Qualitat Parametres analitics Parametres sensorials Analisi sensorial |
Títol | Hacia el establecimiento de parametros y compuestos indicadores de la calidad en el jamon iberico |
Autor | TIMON, M.L. CARRAPISO, A.I. CAVA, R. RUIZ, J. VENTANAS, J. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 67-70 |
Descriptors | Qualitat Pernil iberic Parametres analitics Compostos volatils |
Localització | C 15/127 |
Títol | Le profil analytique des raisins au cours de la maturation 2006 |
Autor | LE SUEUR, D. PANIGAI, L. MONCOMBLE, D. |
Dades Font | Vigneron Champenois, Le ISSN: 0049-643X - Novembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 70-79 |
Descriptors | Raim Perfil analitic Maduracio Parametres analitics Acidesa Nitrogen |
Títol | Relevance of analytical parameters in the characterization of wines from AOC Terra Alta, Tarragona, Conca de Barber? and Priorat |
Autor | SALA, C. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 495-499 |
Descriptors | Parametres analitics Caracteritzacio del vi Vi Terra Alta DO Tarragona DO Conca de Barbera DO Priorat DO |
Localització | 663.254 IN V |