Registres trobats: 35
Títol | A reappraisal of the potential chemopreventive and chemotherapeutic properties of resveratrol |
Autor | GUSMAN, J. MALONNE, H. ATASSI, G. |
Dades Font | Carcinogenesis ISSN: 0143-3334 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1111-1117 |
Descriptors | Resveratrol Propietats Antioxidant |
Localització | C 15/90 |
Títol | Aceite de oliva un alimento funcional, El |
Autor | SANCHEZ, E.; PEREZ, J. A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 32-35 |
Descriptors | Oli d'oliva Acid gras Acid gras insaturat Composicio Salut Antioxidant Propietats |
Títol | An Introduction to Pectins: Structure and Properties |
Autor | BEMILLER, J.N. |
Dades Font | Chemistry and function of pectins - 1986 - V: - N: , Pg: 2-12 |
Descriptors | Pectina Estructura Propietats |
Localització | C 24/9 |
Títol | Anhidrido carbonico en el vino. Gases en enologia |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4327-4330 |
Descriptors | Gasos enologics Gasos Gaso Elaboracio de vi Propietats Propietats escumants Anhidrid carbonic Desgasificacio |
Títol | Antocianos: un grupo de pigmentos naturales. Aislamiento, identificacion y propiedades |
Autor | KUSKOSKI, E.M. FETT, P. ASUERO, A.G. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 61-74 |
Descriptors | Antocians Pigment natural Aillament Identificacio Propietats Historia Pigment |
Títol | Aplicaciones enologicas del acido lactico |
Autor | MOSCOSO, A. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1049-1053 |
Descriptors | Acidificacio Acid lactic Organitzacio comuna del mercat vitivinicola Reglamentacio comunitaria Propietats |
Títol | Avaluacio de les propietats antioxidants del vi mitjansant l'estudi de les activitats enzimatiques glutation peroxidasa i superoxid dismutasa en humans. |
Autor | VIADER, R. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi Propietats antioxidants Glutation peroxidasa Superoxid dismutasa Salut |
Títol | Cerveza sin alcohol. Sus propiedades |
Autor | MARTINEZ, J.R. VILLARINO, A.L. COBO, J.M? |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Cervesa sense alcohol Propietats |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Characterising mouth-feel properties of red wines |
Autor | FRANCIS, I.L. GAWEL, P.G. ILAND, P.G. VIDAL, S. CHEYNIER, V. GUYOT, S. KWIATKOWSKI, M.J. WATERS, E.J. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 123-127 |
Descriptors | Metodes Analisi sensorial Vi negre Propietats |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Des vignerons Croates de retour parmi les meilleurs mondiaux. Partie 2/2 |
Autor | BUFFIN, J.C. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 53-55 |
Descriptors | Vi Croacia Regions viticoles Regions vitivinicoles Propietats Viticultor-a Avaluacio de la qualitat |
Títol | Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131 |
Descriptors | Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP |
Títol | Efecto de la adicion exogena de complejos enzimaticos con actividad principal xilanasa sobre las propiedades viscoelasticas de las masas de harina de trigo |
Autor | CABALLERO BARRIGORN, A. RUIZ RODRIGUEZ, L. COPA PATI?O J. L. SOLIVERI DE CARRANZA, J. POPPER, L. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 85-91 |
Descriptors | Addicio Additius Farina de blat Propietats |
Títol | El tapon de corcho: complemento imprescindible. Produccion, propiedades y su utilizacion en el embotellado. |
Autor | MANJAVACAS, M. NAVARRO, A. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 46-49 |
Descriptors | Tap Embotellament Produccio Suro Propietats Vi |
Títol | El uso de levaduras seleccionadas en enologia |
Autor | FARRIS, G. A. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1995 - V: - N: 3-4, Pg: 43-45 |
Descriptors | Llevats Enologia Vinicultura Propietats |
Títol | El vino y la influencia de los polifenoles en la prevencion de la enfermedad |
Autor | VALDERRAMA ROJAS, M. ALVAREZ-SALA WALTHER, L.A. AGUDO DE BLAS, P. TORRES SEGOVIA, F.J. RODRIGUEZ GOROSTIZA, F.J. MILLAN NU?EZ-CORTES, J. |
Dades Font | Alimentacion nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2001 - V: 8- N: 2, Pg: 50-59 |
Descriptors | Polifenols Propietats Composicio Vi Malalties cardiovasculars Efecte biologic Salut Prevencio |
Títol | Estudi de les propietats escumants dels vins base per a fer cava en el Penedes. |
Autor | COLET, S. |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Propietats escumants Vi Cava Penedes Mosalux |
Localització | (043) COLET VILLAR |
Títol | Films and foams champagne wines |
Autor | SENEE, J. ROBILLARD, B. VIGNES-ADLER, M. |
Dades Font | Food hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 13- N: , Pg: 15-26 |
Descriptors | Champagne Propietats Escuma Llevats Glicoproteines |
Localització | C 12/36 |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | La taronja. Un tresor nutricional en els nostres camps |
Autor | SORIANO DEL CASTILLO, J.M. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Hivern 2005-2006 - V: - N: 48, Pg: 18-21 |
Descriptors | Taronja Propietats Salut |
Títol | Les fluides supercritieques. Une innovation au service du bouchon de liege! Partie 1/2 |
Autor | LUMIA, G. PERRE, C. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 12-15 |
Descriptors | Tap de suro Propietats Fluids supercritics Extraccio CO2 |
Títol | Los geles de pectina y su aplicacion en la industria alimentaria |
Autor | YUSTE, J. GARZA, S. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 93-98 |
Descriptors | Gel de pectina Industria alimentaria Definicio Propietats Pectina |
Títol | Microestructura i propietats dels aliments |
Autor | LLUCH, M.A. |
Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 5-9 |
Descriptors | Microestructura Aliments Microscopia Propietats |
Títol | Millesime 2006, exigeant mais charmeur... |
Autor | |
Dades Font | Revue Francaise d'Oenologie - Fevrier-Mars 2007 - V: - N: 222, Pg: 20-23 |
Descriptors | Vi de Fran?a Regio vitivinicola Bordeaux Bordeus Bourgogne Borgonya Champagne Alsacia Val-de-Loire Propietats Varietats |
Títol | Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006 |
Autor | PALACIOS, A. FRAN?OIS, J.M. ALEXANDRE, H. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4379-4386 |
Descriptors | Llevats Propietats Cararteristiques Llevats vinics Llevats secs inactius Lies Saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Posit |
Títol | Produccio de mannoproteines per part dels llevats. Relacio amb les propietats de les parets i interes enologic |
Autor | CHARPENTIER, C. BOIVIN, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t. Trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 8-18 |
Descriptors | Mannoproteines Terbolesa del most Macromolecules Llevats |
Títol | Propiedades funcionales de la goma de garrofin y sus aplicaciones en la industria de alimentos |
Autor | CAMACHO, M.M. MARTINEZ-NAVARRETE, N. CHIRALT, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 103-110 |
Descriptors | Goma de garrofi Industria alimentaria Propietats |
Títol | Propietats del suro |
Autor | OLIVA ESTANYOL, M. |
Dades Font | - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: 4 pp |
Descriptors | Propietats Suro |
Localització | C 24/1 |
Títol | Purification and properties of a beta-glucosidase of Hanseniaspora vineae Van der Walt and Tscheuschner with the view to its utilization in fruit aroma liberation |
Autor | VASSEROT, Y. CHRISTIAENS, H. CHEMARDIN, P. ARNAUD, A. GALZY, P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 66 - 1989 - V: - N: , Pg: 271-279 |
Descriptors | Hanseniaspora vineae Alliberament Aroma Fruita Beta-glucosidasa Propietats |
Localització | C 12/68 |
Títol | Selection and fermentation properties of Cryophilic wine yeasts |
Autor | KISHIMOTO, M. SHINOHARA, T. SOMA, E. GOTO, S. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 75 - 1993 - V: - N: 6, Pg: 451-453 |
Descriptors | Llevats Vi Fermentacio Propietats Criofilic |
Localització | C 13/103 |
Títol | Suelos de pagos viticolas de Andalucia Occidental sobre albarizas. II Clasificacion, componentes y propiedades |
Autor | PANEQUE, G. ESPINO, C. OSTA, P. PANEQUE, P. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 41-56 |
Descriptors | Sol Andalusia Classificacio Components Propietats Andalucia |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol |
Autor | MADRILLEY, C. JIMENEZ, T. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97 |
Descriptors | Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos |
Autor | JIMENEZ, T. MADRILLEY, C. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199 |
Descriptors | Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina |
Títol | Une nouvelle approche analytique por la caracterisation des proprietes oxydoreductrices des tanins oenologiques. Partie 1/2 |
Autor | KAHN, N. VIVAS DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 44-47 |
Descriptors | Propietats Oxidoreduccio Tanins enologics |
Títol | Vers une chute du taux d'alcool de nos vins? |
Autor | RAISIN, V. |
Dades Font | Revue du Vin de France, La ISSN: 1634-7625 - Mars 2007 - V: - N: 509, Pg: 28-35 |
Descriptors | Vi Fran?a Vi de Fran?a Propietats Perfil volatil Alcohol Alcoholimetria Index quimics |
Títol | Vin, nutrition, sante. 2-La ration quotidienne de vin du consommateur en France et dans le monde: panorama des traditions, usages, modes de vie, evolutions de la consommation |
Autor | BRUGIERE, F. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 12-17 |
Descriptors | Vi Propietats Envelliment oxidatiu Efecte positiu del vi |