Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Propietats

Resultat de la cerca

Registres trobats: 35


Títol A reappraisal of the potential chemopreventive and chemotherapeutic properties of resveratrol
Autor GUSMAN, J.   MALONNE, H.   ATASSI, G.  
Dades Font Carcinogenesis ISSN: 0143-3334 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1111-1117
Descriptors Resveratrol Propietats Antioxidant
Localització C 15/90

Títol Aceite de oliva un alimento funcional, El
Autor SANCHEZ, E.; PEREZ, J. A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 32-35
Descriptors Oli d'oliva Acid gras Acid gras insaturat Composicio Salut Antioxidant Propietats

Títol An Introduction to Pectins: Structure and Properties
Autor BEMILLER, J.N.  
Dades Font Chemistry and function of pectins - 1986 - V: - N: , Pg: 2-12
Descriptors Pectina Estructura Propietats
Localització C 24/9

Títol Anhidrido carbonico en el vino. Gases en enologia
Autor VICARIA, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4327-4330
Descriptors Gasos enologics Gasos Gaso Elaboracio de vi Propietats Propietats escumants Anhidrid carbonic Desgasificacio

Títol Antocianos: un grupo de pigmentos naturales. Aislamiento, identificacion y propiedades
Autor KUSKOSKI, E.M.   FETT, P.   ASUERO, A.G.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 61-74
Descriptors Antocians Pigment natural Aillament Identificacio Propietats Historia Pigment

Títol Aplicaciones enologicas del acido lactico
Autor MOSCOSO, A.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1049-1053
Descriptors Acidificacio Acid lactic Organitzacio comuna del mercat vitivinicola Reglamentacio comunitaria Propietats

Títol Avaluacio de les propietats antioxidants del vi mitjansant l'estudi de les activitats enzimatiques glutation peroxidasa i superoxid dismutasa en humans.
Autor VIADER, R.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 10-14
Descriptors Vi Propietats antioxidants Glutation peroxidasa Superoxid dismutasa Salut

Títol Cerveza sin alcohol. Sus propiedades
Autor MARTINEZ, J.R.   VILLARINO, A.L.   COBO, J.M?  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa sense alcohol Propietats
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Characterising mouth-feel properties of red wines
Autor FRANCIS, I.L.   GAWEL, P.G.   ILAND, P.G.   VIDAL, S.   CHEYNIER, V.   GUYOT, S.   KWIATKOWSKI, M.J.   WATERS, E.J.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 123-127
Descriptors Metodes Analisi sensorial Vi negre Propietats
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Des vignerons Croates de retour parmi les meilleurs mondiaux. Partie 2/2
Autor BUFFIN, J.C.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 53-55
Descriptors Vi Croacia Regions viticoles Regions vitivinicoles Propietats Viticultor-a Avaluacio de la qualitat

Títol Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131
Descriptors Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP

Títol Efecto de la adicion exogena de complejos enzimaticos con actividad principal xilanasa sobre las propiedades viscoelasticas de las masas de harina de trigo
Autor CABALLERO BARRIGORN, A.   RUIZ RODRIGUEZ, L.   COPA PATI?O J. L.   SOLIVERI DE CARRANZA, J.   POPPER, L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 85-91
Descriptors Addicio Additius Farina de blat Propietats

Títol El tapon de corcho: complemento imprescindible. Produccion, propiedades y su utilizacion en el embotellado.
Autor MANJAVACAS, M.   NAVARRO, A.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 46-49
Descriptors Tap Embotellament Produccio Suro Propietats Vi

Títol El uso de levaduras seleccionadas en enologia
Autor FARRIS, G. A.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1995 - V: - N: 3-4, Pg: 43-45
Descriptors Llevats Enologia Vinicultura Propietats

Títol El vino y la influencia de los polifenoles en la prevencion de la enfermedad
Autor VALDERRAMA ROJAS, M.   ALVAREZ-SALA WALTHER, L.A.   AGUDO DE BLAS, P.   TORRES SEGOVIA, F.J.   RODRIGUEZ GOROSTIZA, F.J.   MILLAN NU?EZ-CORTES, J.  
Dades Font Alimentacion nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2001 - V: 8- N: 2, Pg: 50-59
Descriptors Polifenols Propietats Composicio Vi Malalties cardiovasculars Efecte biologic Salut Prevencio

Títol Estudi de les propietats escumants dels vins base per a fer cava en el Penedes.
Autor COLET, S.  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Propietats escumants Vi Cava Penedes Mosalux
Localització (043) COLET VILLAR

Títol Films and foams champagne wines
Autor SENEE, J.   ROBILLARD, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 13- N: , Pg: 15-26
Descriptors Champagne Propietats Escuma Llevats Glicoproteines
Localització C 12/36

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol La taronja. Un tresor nutricional en els nostres camps
Autor SORIANO DEL CASTILLO, J.M.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Hivern 2005-2006 - V: - N: 48, Pg: 18-21
Descriptors Taronja Propietats Salut

Títol Les fluides supercritieques. Une innovation au service du bouchon de liege! Partie 1/2
Autor LUMIA, G.   PERRE, C.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 12-15
Descriptors Tap de suro Propietats Fluids supercritics Extraccio CO2

Títol Los geles de pectina y su aplicacion en la industria alimentaria
Autor YUSTE, J.   GARZA, S.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 93-98
Descriptors Gel de pectina Industria alimentaria Definicio Propietats Pectina

Títol Microestructura i propietats dels aliments
Autor LLUCH, M.A.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 5-9
Descriptors Microestructura Aliments Microscopia Propietats

Títol Millesime 2006, exigeant mais charmeur...
Autor
Dades Font Revue Francaise d'Oenologie - Fevrier-Mars 2007 - V: - N: 222, Pg: 20-23
Descriptors Vi de Fran?a Regio vitivinicola Bordeaux Bordeus Bourgogne Borgonya Champagne Alsacia Val-de-Loire Propietats Varietats

Títol Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006
Autor PALACIOS, A.   FRAN?OIS, J.M.   ALEXANDRE, H.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4379-4386
Descriptors Llevats Propietats Cararteristiques Llevats vinics Llevats secs inactius Lies Saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Posit

Títol Produccio de mannoproteines per part dels llevats. Relacio amb les propietats de les parets i interes enologic
Autor CHARPENTIER, C.   BOIVIN, S.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t. Trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 8-18
Descriptors Mannoproteines Terbolesa del most Macromolecules Llevats

Títol Propiedades funcionales de la goma de garrofin y sus aplicaciones en la industria de alimentos
Autor CAMACHO, M.M.   MARTINEZ-NAVARRETE, N.   CHIRALT, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 103-110
Descriptors Goma de garrofi Industria alimentaria Propietats

Títol Propietats del suro
Autor OLIVA ESTANYOL, M.  
Dades Font - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: 4 pp
Descriptors Propietats Suro
Localització C 24/1

Títol Purification and properties of a beta-glucosidase of Hanseniaspora vineae Van der Walt and Tscheuschner with the view to its utilization in fruit aroma liberation
Autor VASSEROT, Y.   CHRISTIAENS, H.   CHEMARDIN, P.   ARNAUD, A.   GALZY, P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 66 - 1989 - V: - N: , Pg: 271-279
Descriptors Hanseniaspora vineae Alliberament Aroma Fruita Beta-glucosidasa Propietats
Localització C 12/68

Títol Selection and fermentation properties of Cryophilic wine yeasts
Autor KISHIMOTO, M.   SHINOHARA, T.   SOMA, E.   GOTO, S.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 75 - 1993 - V: - N: 6, Pg: 451-453
Descriptors Llevats Vi Fermentacio Propietats Criofilic
Localització C 13/103

Títol Suelos de pagos viticolas de Andalucia Occidental sobre albarizas. II Clasificacion, componentes y propiedades
Autor PANEQUE, G.   ESPINO, C.   OSTA, P.   PANEQUE, P.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 41-56
Descriptors Sol Andalusia Classificacio Components Propietats Andalucia
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol
Autor MADRILLEY, C.   JIMENEZ, T.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97
Descriptors Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats

Títol Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos
Autor JIMENEZ, T.   MADRILLEY, C.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199
Descriptors Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina

Títol Une nouvelle approche analytique por la caracterisation des proprietes oxydoreductrices des tanins oenologiques. Partie 1/2
Autor KAHN, N.   VIVAS DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 44-47
Descriptors Propietats Oxidoreduccio Tanins enologics

Títol Vers une chute du taux d'alcool de nos vins?
Autor RAISIN, V.  
Dades Font Revue du Vin de France, La ISSN: 1634-7625 - Mars 2007 - V: - N: 509, Pg: 28-35
Descriptors Vi Fran?a Vi de Fran?a Propietats Perfil volatil Alcohol Alcoholimetria Index quimics

Títol Vin, nutrition, sante. 2-La ration quotidienne de vin du consommateur en France et dans le monde: panorama des traditions, usages, modes de vie, evolutions de la consommation
Autor BRUGIERE, F.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 12-17
Descriptors Vi Propietats Envelliment oxidatiu Efecte positiu del vi