Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CHIRALT, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Calidad de frutas minimamente procesadas (I). Pardeamiento enzimatico
Autor PEREZ, L.   GONZALEZ MARTINEZ, C.   CHAFER, M.   CHIRALT, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 81-84
Descriptors Qualitat de la fruita Processat en fred Fruita Conserves Fruita minimament processades FMP

Títol Calidad de frutas minimamente procesadas (y II). Control y prevencion del pardeamiento enzimatico
Autor CHIRALT, A.   PEREZ, L.   GONZALEZ MARTINEZ, H.   CHAFER, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 113-119
Descriptors Fruita Qualitat Control Prevencio Pardeamiento enzimatico

Títol Dise?o y construccion de una instalacion experimental para el estudio de la cinetica de secado combinado por aire caliente y microondas
Autor MARTIN, M?.E.   MARTINEZ NVARRETE, A.   CHIRALT, A.   FITO, P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 101-107
Descriptors Disseny Construccio Planta experimental Cinetica Secatge Aire calent Microones Automatitzacio

Títol Papel de la membrana celular durante la deshidratacion osmotica de tejido vegetal. Efecto protector de la trealosa
Autor GONZALEZ MARTINEZ, G.   CHIRALT, A.   ATARES, L.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 87-90
Descriptors Membrana cel?lular Deshidratacio Deshidratacio osmotica Teixit vegetal Trealosa

Títol Productos lacteos con la denominacion ecologica
Autor CHIRALT, A.   CHAFER, M.   GONZALEZ-MARTINEZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 67-72
Descriptors Productes lactics Denominacio ecologica Productes lactics ecologics Etiquetatge

Títol Propiedades funcionales de la goma de garrofin y sus aplicaciones en la industria de alimentos
Autor CAMACHO, M.M.   MARTINEZ-NAVARRETE, N.   CHIRALT, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 103-110
Descriptors Goma de garrofi Industria alimentaria Propietats