Registres trobats: 6
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (I). Pardeamiento enzimatico |
Autor | PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, C. CHAFER, M. CHIRALT, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 81-84 |
Descriptors | Qualitat de la fruita Processat en fred Fruita Conserves Fruita minimament processades FMP |
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (y II). Control y prevencion del pardeamiento enzimatico |
Autor | CHIRALT, A. PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, H. CHAFER, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 113-119 |
Descriptors | Fruita Qualitat Control Prevencio Pardeamiento enzimatico |
Títol | Dise?o y construccion de una instalacion experimental para el estudio de la cinetica de secado combinado por aire caliente y microondas |
Autor | MARTIN, M?.E. MARTINEZ NVARRETE, A. CHIRALT, A. FITO, P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 101-107 |
Descriptors | Disseny Construccio Planta experimental Cinetica Secatge Aire calent Microones Automatitzacio |
Títol | Papel de la membrana celular durante la deshidratacion osmotica de tejido vegetal. Efecto protector de la trealosa |
Autor | GONZALEZ MARTINEZ, G. CHIRALT, A. ATARES, L. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 87-90 |
Descriptors | Membrana cel?lular Deshidratacio Deshidratacio osmotica Teixit vegetal Trealosa |
Títol | Productos lacteos con la denominacion ecologica |
Autor | CHIRALT, A. CHAFER, M. GONZALEZ-MARTINEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 67-72 |
Descriptors | Productes lactics Denominacio ecologica Productes lactics ecologics Etiquetatge |
Títol | Propiedades funcionales de la goma de garrofin y sus aplicaciones en la industria de alimentos |
Autor | CAMACHO, M.M. MARTINEZ-NAVARRETE, N. CHIRALT, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 103-110 |
Descriptors | Goma de garrofi Industria alimentaria Propietats |