Registres trobats: 6
Títol | Dosage de l?Acetoine et du Lactate d?Ethyle dans les Vins par Chromatographie en Phase Gazeuse, et Etude de Leur Formation dans les Vins |
Autor | SHINOHARA, T. SHIMAZU, Y. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry - 1979 - V: 43- N: 12, Pg: 2569-2577 |
Descriptors | Lactat d'etile Acetona Vi Cromatografia en fase gasosa |
Localització | C 18/144 |
Títol | Factors affecting the formation of volatile fatty acids during grape must fermentation |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry VOL 50 - 1986 - V: - N: 12, Pg: 3197-3199 |
Descriptors | Acid gras volatil Fermentacio del most Vinificacio Enologia |
Localització | C 11/25 |
Títol | Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines |
Autor | SHINOHARA, T. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi |
Localització | C 19/40 |
Títol | Gas chromatographic analysis of volatile fatty acids in wines |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry VOL 49 - 1985 - V: - N: 7, Pg: 2211-2212 |
Descriptors | Cromatografia Vi Acid gras |
Localització | C 11/30 |
Títol | L?importance des substances volatiles du vin Formation et effets sur la qualite |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 641-642, Pg: 606-618 |
Descriptors | Compostos volatils Vi Qualitat |
Localització | C 21/5 |
Títol | Selection and fermentation properties of Cryophilic wine yeasts |
Autor | KISHIMOTO, M. SHINOHARA, T. SOMA, E. GOTO, S. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 75 - 1993 - V: - N: 6, Pg: 451-453 |
Descriptors | Llevats Vi Fermentacio Propietats Criofilic |
Localització | C 13/103 |