Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SHINOHARA, T.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Dosage de l?Acetoine et du Lactate d?Ethyle dans les Vins par Chromatographie en Phase Gazeuse, et Etude de Leur Formation dans les Vins
Autor SHINOHARA, T.   SHIMAZU, Y.   WATANABE, M.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry - 1979 - V: 43- N: 12, Pg: 2569-2577
Descriptors Lactat d'etile Acetona Vi Cromatografia en fase gasosa
Localització C 18/144

Títol Factors affecting the formation of volatile fatty acids during grape must fermentation
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry VOL 50 - 1986 - V: - N: 12, Pg: 3197-3199
Descriptors Acid gras volatil Fermentacio del most Vinificacio Enologia
Localització C 11/25

Títol Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines
Autor SHINOHARA, T.   WATANABE, M.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905
Descriptors Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi
Localització C 19/40

Títol Gas chromatographic analysis of volatile fatty acids in wines
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry VOL 49 - 1985 - V: - N: 7, Pg: 2211-2212
Descriptors Cromatografia Vi Acid gras
Localització C 11/30

Títol L?importance des substances volatiles du vin Formation et effets sur la qualite
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 641-642, Pg: 606-618
Descriptors Compostos volatils Vi Qualitat
Localització C 21/5

Títol Selection and fermentation properties of Cryophilic wine yeasts
Autor KISHIMOTO, M.   SHINOHARA, T.   SOMA, E.   GOTO, S.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0922-338X VOL 75 - 1993 - V: - N: 6, Pg: 451-453
Descriptors Llevats Vi Fermentacio Propietats Criofilic
Localització C 13/103