Registres trobats: 8
Títol | Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains |
Autor | CASTELLARI, L. MAGRINI, A. PASSARELLI, P. ZAMBONELLI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132 |
Descriptors | Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant |
Localització | C 24/59 |
Títol | Els bacteris acetics en enologia |
Autor | POBLET, M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 25-34 |
Descriptors | Bacteris acetics Enologia Microflora Fermentacio del most |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Factors affecting the formation of volatile fatty acids during grape must fermentation |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry VOL 50 - 1986 - V: - N: 12, Pg: 3197-3199 |
Descriptors | Acid gras volatil Fermentacio del most Vinificacio Enologia |
Localització | C 11/25 |
Títol | Nuevos marcadores geneticos de levaduras vinicas para el control de fermentaciones en bodega |
Autor | AMBRONA CORDERO, J. VINAGRE ARIAS, A. ALVAREZ FRANCO, M.L. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 38-43 |
Descriptors | Llevats Llevats vinics Fermentacio Marcadors genetics Control de fermentacio Most Cayetana Fermentacio del most Rodamina Vi Fenotip Killer |
Títol | Nutrition azotee et levure |
Autor | CABOULET, D. ROY, A. DUCASSE, M.A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28 |
Descriptors | Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio |
Títol | Relationship between nitrogen content of must and sluggish fermentation |
Autor | KUNKEE, R.E. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 148-155 |
Descriptors | Most Nitrogen Fermentacio del most Fermentacion lenta |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Seleccion espontanea de la infeccion por levaduras en mosto |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2014 - V: - N: 3432, Pg: 1494-1497 |
Descriptors | Enologia Llevats Infeccio Seleccio espontania Most Fermentacio del most |