Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Fermentacio del most

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains
Autor CASTELLARI, L.   MAGRINI, A.   PASSARELLI, P.   ZAMBONELLI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132
Descriptors Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant
Localització C 24/59

Títol Els bacteris acetics en enologia
Autor POBLET, M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 25-34
Descriptors Bacteris acetics Enologia Microflora Fermentacio del most
Localització 663.2 ENO

Títol Factors affecting the formation of volatile fatty acids during grape must fermentation
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry VOL 50 - 1986 - V: - N: 12, Pg: 3197-3199
Descriptors Acid gras volatil Fermentacio del most Vinificacio Enologia
Localització C 11/25

Títol Metodo Ganimede, El. Elaboracion de vinos
Autor PEDRAJO PEREZ, A.   ACHUTEGUI DOMINGUEZ, J.  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 70, Pg: 52-60
Descriptors Sector vitivinicola Tecnologia Tecnologia enologica Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Metode Ganimede Diposit de fermentacio Fermentacio del most Elaboracio de vi Bodegues Vinificacio Fermentacio alcoholica Extraccio Eficiencia energetica Eficiencia

Títol Nuevos marcadores geneticos de levaduras vinicas para el control de fermentaciones en bodega
Autor AMBRONA CORDERO, J.   VINAGRE ARIAS, A.   ALVAREZ FRANCO, M.L.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 38-43
Descriptors Llevats Llevats vinics Fermentacio Marcadors genetics Control de fermentacio Most Cayetana Fermentacio del most Rodamina Vi Fenotip Killer

Títol Nutrition azotee et levure
Autor CABOULET, D.   ROY, A.   DUCASSE, M.A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio

Títol Relationship between nitrogen content of must and sluggish fermentation
Autor KUNKEE, R.E.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 148-155
Descriptors Most Nitrogen Fermentacio del most Fermentacion lenta
Localització 634.817 INT

Títol Seleccion espontanea de la infeccion por levaduras en mosto
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2014 - V: - N: 3432, Pg: 1494-1497
Descriptors Enologia Llevats Infeccio Seleccio espontania Most Fermentacio del most