Registres trobats: 2
Títol | Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DUCASSE, M.A. CHEYNIER, V. FULCRAND, H. DOCO, T. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique) |
Descriptors | Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color |
Títol | Nutrition azotee et levure |
Autor | CABOULET, D. ROY, A. DUCASSE, M.A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28 |
Descriptors | Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio |