Registres trobats: 3
Títol | Clarification des mouts issus de chaine de thermovinification |
Autor | DESSEIGNE, J.M. CABOULET, D. |
Dades Font | Revue des oenologues - octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: 22-24 |
Descriptors | Clarificacio de most Most Termovinificacio Flotacio |
Títol | Des aromes venus du froid. Vins blancs. |
Autor | CABOULET, D. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1995 - V: - N: 197, Pg: 28-29 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Fred Raim Congelacio |
Títol | Nutrition azotee et levure |
Autor | CABOULET, D. ROY, A. DUCASSE, M.A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28 |
Descriptors | Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio |