Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Control de fermentacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos
Autor HERRERO, M.   DE LA ROZA, C.   GARCIA, L. A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae

Títol Influencia de la microbiota natural de la uva en la gestion del nicho ecologico mediante microorganismos seleccionados en vinos de variedad Tempranillo de la D.O.C.A. Rioja. Proyecto Tempranillo II
Autor PALACIOS, A.   CARRILLO, D.   PUENTE, V.   MARTINEZ, E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2012 - V: - N: 437, Pg: 55-60
Descriptors Tempranillo Rioja DOCa Vinificacio Microbiota autoctona Microorganismes Control de fermentacio Propietats organoleptiques Implantacio Llevats Amines biogenes

Títol Nuevos marcadores geneticos de levaduras vinicas para el control de fermentaciones en bodega
Autor AMBRONA CORDERO, J.   VINAGRE ARIAS, A.   ALVAREZ FRANCO, M.L.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 38-43
Descriptors Llevats Llevats vinics Fermentacio Marcadors genetics Control de fermentacio Most Cayetana Fermentacio del most Rodamina Vi Fenotip Killer

Títol Oxydation des vins: Impact sur les tanins et les anthocyanes
Autor SAUCIER, C.   DRINKINE, J.   LOPES, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 20-21
Descriptors Oxidacio del most Oxidacio quimica Tanins Antocianins Control de fermentacio Control Oxidacio