Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Qualitat aromatica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas.
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37
Descriptors Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica

Títol Factores que influyen en la calidad aromatica de los vinos
Autor SALINAS FERNANDEZ, M.R.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 32-40
Descriptors Qualitat aromatica Qualitat del vi Aroma

Títol Impact et interaction de l'environnement nutritionnel et du pH des mouts sur le developpement des aromes
Autor PILLET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 17-20
Descriptors Most Interaccio Entorn Nutrients Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma

Títol Les enzymes et l'xtraction des aromes
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa

Títol Les techniques d'analyse fine
Autor LE NOTRE, D.   KLEBANOWSKI, H.   BRETHENOUX, P.E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 66-68
Descriptors Elaboracio de vi Caracteristiques sensorials Qualitat aromatica Qualitat del vi Tecniques de vinificacio Caracteristiques organoleptiques

Títol Maitriser la biodiversite microbienne du vin pour une meilleure expression des aromes
Autor SILVANO, A.   DUMONT, A.   THEODORE, D.   [et al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 21-25
Descriptors Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma Diversitat microbianat Elaboracio de vi Millora de la qualitat Millora del potencial enologic

Títol Nutrition azotee et levure
Autor CABOULET, D.   ROY, A.   DUCASSE, M.A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio

Títol Temperature influe sur la qualite aromatique, La. Conservation des vins
Autor DAVAUX, F.   DUFOURCQ, T.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2009 - V: 33- N: 349, Pg: 44
Descriptors Temperatura Gascunya Qualitat aromatica Vi Conservacio