Registres trobats: 67
Títol | 20 tragos con personalidad |
Autor | DELGADO, C. |
Dades Font | Pais, El - Diciembre 2009 - V: - N: , Pg: 10-11 |
Descriptors | Vi Degustacio Tast de vins Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Vi negre Vi blanc Cava |
Localització | C 24/202 |
Títol | 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.3. Sociologia del gusto. ?Cual es la evolucion del gusto en los jovenes? |
Autor | PUISAIS, J. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 193-199 |
Descriptors | Vi Tendencies de consum Comercialitzacio vitivinicola Consum Consum de vi Caracteritzacio del vi Caracteristiques organoleptiques Societat Sociologia Gust |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | 400 meilleurs crus degustes en 2009, Les |
Autor | POELS, O. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Noviembre 2009 - V: Hors serie- N: 17, Pg: 70-125 |
Descriptors | Vi Degustacio Tast de vins 2009 Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Preu Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Aceites catalanes con denominacion |
Autor | DARP |
Dades Font | Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 32-34 |
Descriptors | Oli Catalunya Denominacio d'origen Produccio Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Aguas minerales |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 20-24 |
Descriptors | Aigua Agua mineral Aigua envasada Cata Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Alava acida? Rioja Alavesa. Crianzas '06 |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2009 - V: - N: 79, Pg: 30-39 |
Descriptors | Rioja Alavesa Vi 2006 Vi de crian?a Varietats de vi Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Tast de vins |
Títol | Aldehydes and methyl ketones organoleptic role |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243 |
Descriptors | Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Beaune. Dans les coulisses des Hospices |
Autor | SALAMA, R. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2009 - V: - N: 536, Pg: 36-46 |
Descriptors | Vi Regio vinicola Regio vitivinicola Vinya Cellers Tast de vins Caracteristiques organoleptiques Fran?a |
Títol | Calida Cabernet. Cabernet manchegos |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2009 - V: - N: 79, Pg: 56-63 |
Descriptors | Cabernet Castella - la Manxa Castilla la Mancha Marques comercials Vi Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Caracteristicas enologicas de las variedades Albari?o, Dona Branca, Godello y Treixadura |
Autor | LOSADA, M. M. PARIENTE, M. V. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - mar? 1998 - V: - N: 2694, Pg: 994-998 |
Descriptors | Viticultura Varietats Caracteristiques enologiques Caracteristiques organoleptiques Albarinyo Dona Branca Treixadura Godello Albari?o |
Títol | Caracterizacion aromatica de la variedad Albari?o en las tres principales subzonas de la D.O. Rias Baixas; Proyecto Terru?o |
Autor | ALVAREZ, K. TUBIO, M. LISSARRAGUE, J.R. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2014 - V: - N: 452, Pg: 73-83 |
Descriptors | Albari?o Aroma Aroma del vi Caracteristiques del vi Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials Rias Baixas DO |
Títol | Caracterizacion organoleptica de vinos finos de Jerez sometidos a crianza biologica dirigida |
Autor | MESA, J.J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 337-338 |
Descriptors | Caracteristiques organoleptiques Vi Xeres Crian?a biologica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Cava colorao, El. Cavas rosados |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 64-71 |
Descriptors | Cava rosat Tast de vins Caracteristiques organoleptiques Marques comercials |
Títol | Conocer los defectos de los aceites de oliva |
Autor | SALAZAR GARCIA, D.C. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2013 - V: Suplemento Mensual del Sector Olivicola- N: 31, Pg: 209-213 |
Descriptors | Oli d'oliva Defectes Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Crianza en barrica aumenta la estabilidad polifenolica y mejora las caracteristicas organolepticas de los vinos |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. |
Dades Font | La prensa del Rioja - Gener-Febrer 2005 - V: - N: 154, Pg: 24-25 |
Descriptors | Crian?a Vi Caracteristiques organoleptiques Estabilitat polifenolica Barrica Botes |
Títol | Crianzas de Rioja Alta por menos de 9 euros |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Abril 2010 - V: - N: 82, Pg: 36-42 |
Descriptors | Crian?a Vi Rioja Alta Tast de vins Varietats comercials Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials |
Títol | D.O. Ribera del Guadiana |
Autor | TECNOLOGIA DEL VINO |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2003 - V: III- N: 10, Pg: 37-43 |
Descriptors | Ribera del Guadian DO Varietats de raim Caracteristiques organoleptiques Denominacio d'origen Infoden Ca?amero Montanchez |
Títol | DOC Torres Vedras |
Autor | INSTITUTO DA VINHA E DO VINHO |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 68 |
Descriptors | Torres Vedras DOQ Denominacio d'origen Portugal Varietats Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Definition d'un itineraire technique pour la vinification du chardonnay |
Autor | GERBAUX, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 25-28 |
Descriptors | Vinificacio Chardonnay Prefermentacio Caracteristiques organoleptiques Fusta de roure |
Títol | Denominacion de origen Ribeira Sacra |
Autor | CONSEJO REGULADOR DE LA DENOMINACION DE ORIGEN RIBEIRA SACRA |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2002 - V: LVII- N: 2910/11, Pg: 1620-1627 |
Descriptors | Ribeira Sacra DO Denominacio d'origen Historia Infoden Medi ecoclimatic Medi edafic Varietats Caracteristiques organoleptiques Evolucio Produccio |
Títol | Denominaciones de Origen -Madeira- |
Autor | Instituto da Vinha e do Vinho |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 27 |
Descriptors | Madeira Denominacio d'origen Varietats de raim Vi Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Edad del pago, La. Vinos de Pago |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 50-59 |
Descriptors | Regio vitivinicola Tast de vins Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Espanya |
Títol | Efectos organolepticos de la fermentacion malolactica en vinos |
Autor | TRIOLI, G. DULAU, L. KRIEGER, S. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 53-65 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Caracteristiques organoleptiques Congressos Vi |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Elevage des vins rouges en futs de chene: evolution de certains composes volatils et de leur impact aromatique |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. PONS, MONIQUE |
Dades Font | Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 565-587 |
Descriptors | Vi negre Botes Roure Compostos volatils Compostos aromatics Caracteristiques organoleptiques Aroma |
Localització | C 12/60 |
Títol | Envejecimiento en barrica de roble de vinos tintos de Aragon |
Autor | PEREZ RUIZ, J. |
Dades Font | La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 125-137 |
Descriptors | Vi negre Congressos Envelliment Vi d'Arago Botes de roure Botes Caracteristiques organoleptiques Garnatxa Garnacha |
Localització | 663.256.23 BAR |
Títol | Envejecimiento en barrica de roble de vinos tintos de Navarra |
Autor | SUBERBIOLA RIPA, J. |
Dades Font | congresos y jornadas: La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 97-121 |
Descriptors | Vi negre Congressos Envelliment Botes de roure Botes Vi de Navarra Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.256.23 Bar |
Títol | Envejeciminero en barrica de roble de vinos tintos de Rioja |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. |
Dades Font | La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 75-94 |
Descriptors | Vi negre Congressos Envelliment Vi de Rioja Botes de roure Botes Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.256.23 BAR |
Títol | Estudio de distintos factores que inciden en las paradas de fermentacion de vinos elaborados en virgen |
Autor | SANTAMARIA AQUILUE, M.P LOPEZ MARTIN, R. GUTIERREZ , A.R. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 81-115 |
Descriptors | Fermentacio Caracteristiques organoleptiques Acids grassos Desfangat Congressos Vi negre |
Localització | 663.252.4 Cur |
Títol | Estudio de la incidencia de la levadura en el perfil aromatico de vinos alentejanos. Repercusion en las caracteristicas organolepticas |
Autor | CABRITA, M.J. LAUREANO, P. VALDES, M.E. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Alemendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 199-210 |
Descriptors | Llevats Perfil aromatic Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio de la madurez fenolica sobre diferentes variedades tintas y su relacion con el color de los vinos |
Autor | MATEOS, S. VALLS, J. NADAL, M. AROLA, L. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 45-50 |
Descriptors | Maduracio fenolica Varietats negres Color Vi Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Evolucion de las caracteristicas cromaticas y organolepticas de vinos tintos jovenes de la variedad Cencibel durante su almacenamiento en botella |
Autor | HERMOSIN, I. DONDARZA, M.D. GOMEZ,R. GONZALEZ VI?A, M.A. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 41-45 |
Descriptors | Caracteristiques cromatiques Caracteristiques organoleptiques Cencibel Vi negre Vi jove Embotellament |
Títol | Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo |
Autor | MARTINEZ, J. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. et al. |
Dades Font | Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Glucananses en oenologie, un point sur les connaisances, Les |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 39-41 |
Descriptors | Vi Enzims Propietats quimiques Propietats fisiques Clarificacio de vi Filtracio Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Grano y la calidad de la madera de roble destinada a la fabricacion de barricas, El |
Autor | ESTERUELAS, E. SANZ, M. MU?OZ, A.M? [et al.] |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 16-23 |
Descriptors | Gra Tamany Fusta Fusta de roure Barriques Roure Compostos volatils Polifenols El.lagitanins Envelliment del vi Envelliment en barrica Oxigenacio Crian?a Crian?a en barrica Roure america Roure frances Toneleria Caracteristiques organoleptiques Permeabilitat Influencia Qualitat |
Títol | Guide d'achat des crus. Edition 2008 |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Septembre 2008 - V: Suplement- N: 524, Pg: 3-62 |
Descriptors | Vi Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Tast de vins Degustacio Guia Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 24/204 |
Títol | Identificacion y responsabilidad del 2,4,6-tribomoanisol en el olor enmohecido / corcho en los vinos |
Autor | CHATONNET, P. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo - Abril 2004 - V: XV- N: 91, Pg: 43-52 |
Descriptors | Anisols Cellers Caracteristiques organoleptiques Olor a florit |
Títol | Identification, dosage et incidences organoleptiques de nouevaux composes soufres intervenant dans l'arome caracteristique des vins de sauvignon mise en evidence de s-conjugues de la cysteine comme precurseurs inodores dans le mout |
Autor | TOMINAGA, T. et al. |
Dades Font | First SymposiumIn Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 236-239 |
Descriptors | Caracteristiques organoleptiques Aroma Sauvignon Most |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges |
Autor | ANTALICK, G. PERELLO, m.c. REVEL, G. DE |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10 |
Descriptors | Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics |
Títol | Impacto de los niveles de fertilizacion nitrogenada y potasica del vi?edo CV. Tempranillo en la composicion y caracteristicas organolepticas del vino |
Autor | MARTIN, P. GARCIA, M.A. GONZALEZ, M.R. DELGADO, R. BLANCO, C. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Fertilitzacio nitrogenada Fertilitzacio potassica Tempranillo Ull de llebre Composicio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Impronta varietal y de la crianza en barricas de roble en el impacto organoleptico de vinos de la Ribera del Gallego-Cinco Villas |
Autor | PALACIOS, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Juinio 2010 - V: XII- N: 65, Pg: 44-51 |
Descriptors | Varietats de raim Crian?a Crian?a en barrica Barrica de roure Caracteristiques organoleptiques Regio vitivinicola Merlot Cabernet sauvignon Shiraz Caracteristiques varietals Aroma del vi Analisi estadistica |
Títol | Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 14/66 |
Títol | Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | SOMERS, T.C. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188 |
Descriptors | Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi |
Localització | C 20/63 |
Títol | Influencia de dos tecnicas de maceracion sobre la composicion fenolica, aromatica y las caracteristicas organolepticas de vinos cv. Merlot |
Autor | CASASSA, F. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 5-20 |
Descriptors | Merlot Vi Tecniques de vinificacio Polifenols Composicio del vi Caracteritzacio organoleptica Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques del vi Aroma |
Títol | Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos |
Autor | CABANILLAS, P. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55 |
Descriptors | Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques |
Títol | La cata del aceite de oliva virgen |
Autor | RAMON IZQUIERDO, J. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2003 - V: LXXII- N: 851, Pg: 368-370 |
Descriptors | Cata Tast Oli d'oliva verge Caracteristiques organoleptiques Analisi sensorial |
Títol | La radiacio inonitzant en la industria alimentaria |
Autor | CALDERON, J. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11 |
Descriptors | Radiacio ionitzant Industria alimentaria Irradiacio Caracteristiques organoleptiques Aliments |
Títol | Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques. |
Autor | BARO, J. QUIROS CARRASCO, J.A. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267 |
Descriptors | Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 3/168 |
Títol | Les techniques d'analyse fine |
Autor | LE NOTRE, D. KLEBANOWSKI, H. BRETHENOUX, P.E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 66-68 |
Descriptors | Elaboracio de vi Caracteristiques sensorials Qualitat aromatica Qualitat del vi Tecniques de vinificacio Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Momento optimo de la fermentacion malolactica del vino balnco |
Autor | KRIEGER, S. HERREROS, R. ROMERO, S. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 58-63 |
Descriptors | Vi blanc Fermentacio malolactica Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Observations sur les caracteristiques chromatiques. |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - maig 1989 - V: - N: 830, Pg: 9 p. |
Descriptors | Color Caracteristiques organoleptiques Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 830 |
Títol | Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol |
Autor | GUERRERO HIDALGO, R. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16 |
Descriptors | Resveratrol Llum ultravioleta Caracteristiques organoleptiques Propietats saludables |
Títol | Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol |
Autor | GUERRERO HIDALGO, R.F. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16 |
Descriptors | Enriquiment Vins Resveratrol Propietats saludables Caracteristiques organoleptiques Induccio Vinificacio |
Títol | Prevencion de aromas azufrados y notas verdes en el vino cuando las uvas tienen madurez irregular |
Autor | LALLEMAND |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 28-32 |
Descriptors | Elaboracio de vi Aroma Caracteristiques organoleptiques Aroma del vi Aroma herbaci del vi |
Títol | Renace Ribeiro. Blancos de Ribeiro |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2009 - V: - N: 79, Pg: 42-53 |
Descriptors | Ribeiro DO Marques comercials Varietats de vi Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Riego y su relacion con la calidad del aceite de oliva virgen extra, El. Resultados mas relevantes de los ensayos de influencia del riego sobre la composicion y calidad del aceite |
Autor | HIDALGO, J. VEGA, V. HIDALGO, J.C. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 30-34 |
Descriptors | Oli d'oliva Caracteristiques organoleptiques Reg Composicio Qualitat de l'oli Extraccio Acidesa Polifenols Acid gras |
Títol | Santiago Gracia Ysiegas, en el Solar de Urbenzo |
Autor | MONROY, G.S. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2010 - V: XII- N: 65, Pg: 92-95 |
Descriptors | Cari?ena Carinyena Tast de vins Caracteristiques organoleptiques Regio vitivinicola |
Títol | Secreto de la Pinot, El |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Diciembre 2008 - V: - N: 69, Pg: 30-35 |
Descriptors | Pinot noir Varietats de raim Espanya Vi Terrer Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques varietals Bodegues Denominacions d'origen |
Títol | Sin lias no hay paraiso |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 38-46 |
Descriptors | Champagne Xampany Fran?a Marques comercials Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica |
Autor | SUAREZ, J. A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974 |
Descriptors | Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic |
Títol | Tostado rotativo horizontal. Nuevo sistema de tostado de barricas para crianza de vinos |
Autor | ECHEPARE FERNANDEZ, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Marzo-Abril 2006 - V: - N: 103, Pg: 15-34 |
Descriptors | Barrica Caracteristiques organoleptiques Torrat Vi Crian?a |
Títol | Une liberation par "flash-detente" |
Autor | ESCUDIER, J. L. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 36-38 |
Descriptors | Compostos fenolics Termotractament Baia Raim Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Utilizacion de taninos en la crianza de vinos tintos de Navarra |
Autor | SUBERVIOLA, J. ALONSO, M.F. VECINO, C. DE LA FUENTE, J.M. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 75-95 |
Descriptors | Maceracio Congressos Vi experimental Investigacio Vi negre Tanins Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Vieillisement aromatique premature des vins blancs secs, Le |
Autor | PONS, A. LAVIGNE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 20-22 |
Descriptors | Vi blanc Vi blanc sec Aroma Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Vinos macerados con material de roble americano. Discriminacion analitica y organoleptica de los vinos criados en barrica |
Autor | FRANCO, E. ESTELLA, C. HABA, E. [et al.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 32-39 |
Descriptors | Vi Roure america Envelliment Envelliment en barrica Caracteristiques organoleptiques Crian?a |
Títol | Virgen extra. El autentico aceite de oliva |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 24-25 |
Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra Aroma Caracteristiques organoleptiques |
Títol | XVIII concurso de vinos de cosecheros de la Rioja |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Diciembre 2008 - V: - N: 179, Pg: 22-23 |
Descriptors | Vi Marques comercials Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques Varietats de raim Caracteristiques viticoles |