Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Anisols

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Analysis and quantification of halogen substitude phenols and anisols by modern analytical methods
Autor RUDIGER, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Fenols Anisols Metodes analitics Substitucio
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252
Descriptors Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania

Títol Contaminacion medioambiental de ansioles clorados y bromados. Ejemplo de un caso practico real
Autor PALACIOS, A.   [et.al]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: - N: LXV, Pg: 70-76
Descriptors Contaminacio mediambiental Anisols clorats Anisols bromats Anisols 2,4,6-tricloroanisol Vi contaminat Suro 2,4,6-tribromoanisol

Títol Identificacion y responsabilidad del 2,4,6-tribomoanisol en el olor enmohecido / corcho en los vinos
Autor CHATONNET, P. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo - Abril 2004 - V: XV- N: 91, Pg: 43-52
Descriptors Anisols Cellers Caracteristiques organoleptiques Olor a florit

Títol Indole, origen y consecuencia de la presencia de anisoles en el mundo vinicola
Autor FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO  
Dades Font - 2004 - V: Anisoles y Brettanomyces. Causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 7-19
Descriptors Anisols Enologia Cloroanisols
Localització 663.258 ENC

Títol Origen y biosintesis de TCA en el corcho: mecanismos moleculares en el hongo Trichoderma longibrachiatum
Autor ALVAREZ RODRIGUEZ, M?.L.   RUBIO COQUE, J.J.  
Dades Font - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas efectos y mecanismo de control- N: , Pg: 33-79
Descriptors Suro Tap de suro TCA Fongs Trichoderma longibrachiatum Cloroanisols Anisols
Localització 663.258 ENC

Títol Soluciones con ozono en la industria vitivinicola
Autor PEREZ CALVO, M. M.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 56-60
Descriptors Industria vitivinicola Ozo Anisols Brettanomyces Cellers