Registres trobats: 3
Títol | Control de calidad de los lotes de tapones nuevos para prevenir el riesgo de contaminacion por cloroanisoles: planteamiento experimental para el desarrollo de una nueva metodologia |
Autor | FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 20-31 |
Descriptors | Cloroanisols Control de qualitat Tap de suro Qualitat Vi |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Indole, origen y consecuencia de la presencia de anisoles en el mundo vinicola |
Autor | FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y Brettanomyces. Causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 7-19 |
Descriptors | Anisols Enologia Cloroanisols |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Pretratamiento de datos en analisis sensorial |
Autor | FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces : causas, efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 107-113 |
Descriptors | Analisi sensorial Dades Torrat Torrat tipus Burdeos Torrat tipus Borgonya Tipus de torrat |
Localització | 663.258 ENC |