Registres trobats: 3
Títol | Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania |
Títol | High-Performance Liquid Chromatographic Method for Simultaneous Determination of Benomyl and Carbendazim in Aqueous Media |
Autor | CHIBA, M. SINGH, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1986 - V: 34- N: , Pg: 108-112 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio simultania Benomil Carbendacim |
Localització | C 19/129 |
Títol | Simultaneous Determination of 2,3,4,6-Tetrachloroanisole and Pentachloroanisole in Foods and Packaging Materials by High-resolution Gas Chromatography-Multiple Ion Monitoring-Mass Spectrometry |
Autor | WHITFIELD, F.B. SHAW, K.J. NGUYEN, T.H. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: , Pg: 85-96 |
Descriptors | Determinacio simultania 2,3,4,6-tetracloroanisol Pentacloroanisol Aliments Empaquetat Cromatrografia de gasos d'alta resolucio Espectrometria ionica de massa |
Localització | C 20/8 |