Registres trobats: 2
Títol | Efecto inhibitorio de la luz ultravioleta en microorganismos asociados al mosto de uva |
Autor | GALLEGO, A.R. GONZALEZ, J.A.A GALLARDO, C.S. REGO, P. RODRIGUEZ, L.A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - 2002 - V: XXXIX- N: 335 Extraordinario, Pg: 139-141 |
Descriptors | Esterilitzacio Temps de reduccio decimal Llum ultravioleta Vi Most de raim |
Títol | Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol |
Autor | GUERRERO HIDALGO, R. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16 |
Descriptors | Resveratrol Llum ultravioleta Caracteristiques organoleptiques Propietats saludables |