Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Temps

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol Como conservar el vino
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 69, Pg: 22-29
Descriptors Vi Emmagatzematge Emmagatzematge de vins Conservacio Temps Temps de conservacio Temperatura Tipus de cultiu

Títol Cotes de Francs, l'AOC qui prend son temps
Autor SALETTES, S.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Mars 2011 - V: - N: 549, Pg: 94-96
Descriptors Cotes de Francs Fran?a AOC Caracteristiques de l'apel.lacio

Títol Des astuces pour gagner du temps au vignoble. Organisation du temps de travail
Autor CHADOURNE, E.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2008 - V: 32- N: 337, Pg: 32-33
Descriptors Produccio viticola Organitzacio Temps Organitzacio del celler Optimitzacio Treball de millora

Títol Economie d?un passage. Desherer et epamprer en meme temps
Autor I.A.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2006 - V: 30- N: 318-319, Pg: 42-43
Descriptors Espampolament Escavallament

Títol Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit
Autor MIGUEL, G.   FONTES, C.   MARTINS, D.   [et al.]  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322
Descriptors Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic
Localització C 24/100

Títol Esperant el primer raig. Temps de verema
Autor BOFILL BLANC, J.  
Dades Font Punt, El - Setembre 2008 - V: - N: , Pg: 4-5
Descriptors Verema Tradicio Vinya Vi
Localització C 24/174

Títol Fermentation malolactique: des bacteries qui font gagner du temps
Autor NIONCEL, Claire  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 40-41
Descriptors Fermentacio malolactica Leuconostoc oenos Viniflora oenos

Títol Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor SOMERS, T.C.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188
Descriptors Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi
Localització C 20/63

Títol Influencia de la duracion de utilizacion de las barricas sobre sus aportaciones a los vinos
Autor VIVAS, N.  
Dades Font FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 6-24
Descriptors Botes Vi Influencia Durada Temps FIRAVI
Localització C 13/99

Títol Isabel Ferrado. Apres la pluie le beau temps
Autor DEZEUSTRE, J.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 52-54
Descriptors Viticultor-a Vinaters Entevista Regions vitivinicoles Vallee du Rhone Vi Fran?a Vi frances

Títol La Vigne dans le temps geologique
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 3-34
Descriptors Vinya Geologia Historia
Localització C 2/63

Títol Mecanizacion del olivar: maquinaria, tiempos y costes
Autor GIL RIBES, J.A.; BLANCO ROLDAN, G.L.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2005 - V: Suplemento Maquinaria Agricola- N: 210, Pg: 32-35
Descriptors Olivera Mecanitzacio Maquinaria agraria Costos Temps Recol?leccio

Títol Meilleur temps pour les repreneurs
Autor GABILLARD, P.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 42-43
Descriptors Viticultura Herencia Legislacio Mesures fiscals Transmissio de bens Fran?a

Títol Menys raim, millor vi. Les set denominacions d'origen de Tarragona sobreviuen al mal temps i el mildiu
Autor NOGUERA, M. F.  
Dades Font Vanguardia, La - Novembre 2008 - V: - N: , Pg: 1-3
Descriptors Tarragona DO Denominacions d'origen Mildiu Climatologia
Localització DO 6 Tarragona 1

Títol Pesticides sont-ils solubles dans le temps?
Autor BAUDOUIN, J.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mars 2010 - V: - N: 539, Pg: 36-42
Descriptors Pesticides Resistencia Temps Vi envellit Vi

Títol Philippe Pascal. Le changement a mi-temps
Autor DEZEUSTRE, L.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 39-40
Descriptors Vi frances Viticultor-a Vinaters Entevista Regions vitivinicoles Borgonya Bourgogne

Títol Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40
Descriptors Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc

Títol Suivre la transpiration de la vigne en temps reel: une nouvelle technique pour piloter l'irrigation au vignoble
Autor SCHOLASCH, T.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 356-363
Descriptors Reg Irrigacio Humidificacio Transpiracio Vinya Tecnologia enologica

Títol Tokaj: l'or de l'Union. Le temps passe, l'emotion reste. Le vin de Tokaj traverse les generations en faisant la queue de paon: il a l'equilibre insolent. Le deguster revient a defier les siecles
Autor HULOT, M.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 1634-7625 - Mai 2007 - V: - N: 511, Pg: 40-43
Descriptors Tokaj