Registres trobats: 19
Títol | Como conservar el vino |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 69, Pg: 22-29 |
Descriptors | Vi Emmagatzematge Emmagatzematge de vins Conservacio Temps Temps de conservacio Temperatura Tipus de cultiu |
Títol | Cotes de Francs, l'AOC qui prend son temps |
Autor | SALETTES, S. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Mars 2011 - V: - N: 549, Pg: 94-96 |
Descriptors | Cotes de Francs Fran?a AOC Caracteristiques de l'apel.lacio |
Títol | Des astuces pour gagner du temps au vignoble. Organisation du temps de travail |
Autor | CHADOURNE, E. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2008 - V: 32- N: 337, Pg: 32-33 |
Descriptors | Produccio viticola Organitzacio Temps Organitzacio del celler Optimitzacio Treball de millora |
Títol | Economie d?un passage. Desherer et epamprer en meme temps |
Autor | I.A. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2006 - V: 30- N: 318-319, Pg: 42-43 |
Descriptors | Espampolament Escavallament |
Títol | Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit |
Autor | MIGUEL, G. FONTES, C. MARTINS, D. [et al.] |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322 |
Descriptors | Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic |
Localització | C 24/100 |
Títol | Esperant el primer raig. Temps de verema |
Autor | BOFILL BLANC, J. |
Dades Font | Punt, El - Setembre 2008 - V: - N: , Pg: 4-5 |
Descriptors | Verema Tradicio Vinya Vi |
Localització | C 24/174 |
Títol | Fermentation malolactique: des bacteries qui font gagner du temps |
Autor | NIONCEL, Claire |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 40-41 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Leuconostoc oenos Viniflora oenos |
Títol | Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | SOMERS, T.C. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188 |
Descriptors | Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi |
Localització | C 20/63 |
Títol | Influencia de la duracion de utilizacion de las barricas sobre sus aportaciones a los vinos |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 6-24 |
Descriptors | Botes Vi Influencia Durada Temps FIRAVI |
Localització | C 13/99 |
Títol | Isabel Ferrado. Apres la pluie le beau temps |
Autor | DEZEUSTRE, J. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 52-54 |
Descriptors | Viticultor-a Vinaters Entevista Regions vitivinicoles Vallee du Rhone Vi Fran?a Vi frances |
Títol | La Vigne dans le temps geologique |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 3-34 |
Descriptors | Vinya Geologia Historia |
Localització | C 2/63 |
Títol | Mecanizacion del olivar: maquinaria, tiempos y costes |
Autor | GIL RIBES, J.A.; BLANCO ROLDAN, G.L. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2005 - V: Suplemento Maquinaria Agricola- N: 210, Pg: 32-35 |
Descriptors | Olivera Mecanitzacio Maquinaria agraria Costos Temps Recol?leccio |
Títol | Meilleur temps pour les repreneurs |
Autor | GABILLARD, P. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 42-43 |
Descriptors | Viticultura Herencia Legislacio Mesures fiscals Transmissio de bens Fran?a |
Títol | Menys raim, millor vi. Les set denominacions d'origen de Tarragona sobreviuen al mal temps i el mildiu |
Autor | NOGUERA, M. F. |
Dades Font | Vanguardia, La - Novembre 2008 - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Tarragona DO Denominacions d'origen Mildiu Climatologia |
Localització | DO 6 Tarragona 1 |
Títol | Pesticides sont-ils solubles dans le temps? |
Autor | BAUDOUIN, J. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mars 2010 - V: - N: 539, Pg: 36-42 |
Descriptors | Pesticides Resistencia Temps Vi envellit Vi |
Títol | Philippe Pascal. Le changement a mi-temps |
Autor | DEZEUSTRE, L. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 39-40 |
Descriptors | Vi frances Viticultor-a Vinaters Entevista Regions vitivinicoles Borgonya Bourgogne |
Títol | Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries |
Autor | SI. S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40 |
Descriptors | Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc |
Títol | Suivre la transpiration de la vigne en temps reel: une nouvelle technique pour piloter l'irrigation au vignoble |
Autor | SCHOLASCH, T. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 356-363 |
Descriptors | Reg Irrigacio Humidificacio Transpiracio Vinya Tecnologia enologica |
Títol | Tokaj: l'or de l'Union. Le temps passe, l'emotion reste. Le vin de Tokaj traverse les generations en faisant la queue de paon: il a l'equilibre insolent. Le deguster revient a defier les siecles |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 1634-7625 - Mai 2007 - V: - N: 511, Pg: 40-43 |
Descriptors | Tokaj |