Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Coinoculacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Coinoculacion de Saccharomyces cerevisiae-Oenococcus oeni
Autor PUENTE, V.   HERNANDO, J.   MARTOS, A.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2118-2121
Descriptors Elaboracio de vi Llevats Fongs Vinificacio Coinoculacio Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni

Títol Coinoculation de Saccharomyces cerevisiae-Oenococcus oeni
Autor PUENTE, V.   HERNANDO, J   MARTOS, A   [et al.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2013 - V: - N: 3408, Pg: 1542-1545
Descriptors Coinoculacio Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Preparacio Vi

Títol Differentes alternatives d'utilisation des levains malolactiques, Les. Partie 1/2: Aspects cinetiques et microbiens
Autor RENOUF, V.   GOURRAUD, C.   MURAT, M-L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 39-43
Descriptors Vi Llevats Fermentacio malolactica Soca Raim Inoculacio Coinoculacio Llevats malolactics

Títol Diversidad en la produccion de alimentos y aumento del estado de agregacion del suelo a traves del manejo de la biofertilizacion
Autor RIERA NELSON, C.   MEDINA BASSO, N.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 114-118
Descriptors Micoriza Colonitzacio Agregacio del sol Coinoculacio

Títol Etude des interactions entre Saccharomyces cerevisae et Oenococcus oeni: Impact sur la realisation de la fermentation malolactique en cultures sequentielles et en co-inoculation
Autor NEHME, N.   MATHIEU, F.   TAILLANDIER, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 11-14
Descriptors Vinificacio Fermentacio malolactica Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Acid malic Coinoculacio Pes molecular Treball d'experimentacio

Títol Gestion tecnica y control de la fermentacion malolactica
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3136, Pg: 3110-3117
Descriptors Fermentacio malolactica Gestio tecnica Control Inoculacio Bacteris lactics Microoxigenacio Vi negre Coinoculacio Inhibicio Saccharomyces cerevisiae

Títol Incidence de differentes techniques d'utilisation des levains malolactiques sur la qualite des vins rouges
Autor RENOUF, V.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 2-7
Descriptors Fermentacio malolactica Coinoculacio Vi Qualitat Qualitat del vi Brettanomyces Vinificacio Llevats malolactics

Títol Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40
Descriptors Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc

Títol Tecnicas de coinoculacion. Relacion entre el momento de inoculacion de bacterias lacticas y la composicion del vino
Autor LOPEZ, R. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2006 - V: LXI- N: 3146, Pg: 3958-3962
Descriptors Inoculacio Bacteris lactics Composicio Vi Coinoculacio

Títol Utilizacion en coinoculacion. Primer cultivo de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum
Autor LERM, E.   MALANDRA, P.   ALAMO, A.   DU TOIT, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2012 - V: - N: 3380, Pg: 1238-1243
Descriptors Coinoculacio Oenococcus oeni Lactobacillus plantarum