Registres trobats: 2
Títol | Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries |
Autor | SI. S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40 |
Descriptors | Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc |
Títol | Xarel?lo, la esperanza blanca |
Autor | BASELGA, J.M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 6 Agost 2012 - V: - N: , Pg: 14 |
Descriptors | Penedes DO Vi catala Raim Varietats autoctones Xarel?lo Elaboracio e vi Vi de qualitat Vi de qualitat produit en una regio determinada |
Localització | DO 4 Penedes 2 |