Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Elaboracio e vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40
Descriptors Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc

Títol Xarel?lo, la esperanza blanca
Autor BASELGA, J.M.  
Dades Font Diari de Tarragona - 6 Agost 2012 - V: - N: , Pg: 14
Descriptors Penedes DO Vi catala Raim Varietats autoctones Xarel?lo Elaboracio e vi Vi de qualitat Vi de qualitat produit en una regio determinada
Localització DO 4 Penedes 2