Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Inhibicio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Changes in the activity of the general amino acid permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus during fermentation
Autor IGLESIAS, R.   FERRERAS, J. M.   ARIAS, F. J.   MUNYOZ, R.   GIRBES, T.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 36 - 1990 - V: - N: , Pg: 808-810
Descriptors Permeasa Aminoacid Sintesi de polifenilalanina Inhibicio Etanol Saccharomyces cerevisiae
Localització C 11/4

Títol Factors influencing sluggish fermentations of grape juice
Autor INGLEDEW, W. M.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: 65-76
Descriptors Inhibicio Factors Most
Localització C 9/26

Títol Gestion tecnica y control de la fermentacion malolactica
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3136, Pg: 3110-3117
Descriptors Fermentacio malolactica Gestio tecnica Control Inoculacio Bacteris lactics Microoxigenacio Vi negre Coinoculacio Inhibicio Saccharomyces cerevisiae

Títol Hemmung der Starterkulturen zur Einleitung des biologischen S§ureabbaus durch Spritzmittelruckst§nde im Wein. Inhibition by pesticides of starter cultures for malolactic fermentation in wine
Autor HAAG, V. B.   KRIEGER, S.   HAMMES, W. P.  
Dades Font Die Wein Wissenschaft ISSN: 0375-8818 VOL 43 - 1988 - V: - N: , Pg: 261-278
Descriptors Inhibicio Pesticides Vi Fermentacio malolactica
Localització C 6/104

Títol Inhibition de Saccharomyces cerevisiae dans le mout de raisin
Autor LARAU, F.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font C.R. Acad. Sc. Paris - 1982 - V: - N: 22 mar?, Pg: 587-590
Descriptors Most Raim Saccharomyces cerevisiae Inhibicio
Localització C 7/45

Títol Inhibition of glucose transport by phenylglyoxal: Both dissipation of DeltapH and essential arginyl residues are involved
Autor GUY, M.   VOLOKITA, M.  
Dades Font Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 VOL 102 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 250-256
Descriptors Acid alfa-aminoisobutiric Glucosa Inhibicio Protoplastes
Localització C 13/65

Títol Inhibition of malolactic fermentation by cryotolerant yeasts
Autor CARIDI, A.   CORTE, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - August 1997 - V: 19- N: 8, Pg: 723-726
Descriptors Fermentacio malolactica Llevats criotolerants Inhibicio Vi blanc
Localització C 15/52

Títol Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae
Autor PAMPULHA, M.E.   LOUREIRO, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio
Localització C 6/110

Títol Internal Trehalose Protects Endocytosis from Inhibition by Ethanol in Saccharomyces cerevisiae
Autor LUCERO, P   PENYALVER, E   MORENO, E   LAGUNAS, R  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 099-2240 VOL 66 - octubre 2000 - V: - N: 10, Pg: 4456-4461
Descriptors Etanol Saccharomyces cerevisiae Llevats Endocitosi Inhibicio
Localització C 15/25

Títol Phosphates as inhibitors of yeasts isolated from food sources
Autor SUAREZ, V.B.   CARRASCO, M.   SIMONETTA, A.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 255-262
Descriptors Llevats Fosfats Efecte inhibitori Inhibicio Aliments