Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Factors

Resultat de la cerca

Registres trobats: 36


Títol 3-Isobutyl-2-Methoxypyrazine, responsible of vegetative aroma in wines; viticultural and winemaking factors
Autor KOTSERIDIS, Y,   ANOCIBAR BELOQUI, A.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 252-255
Descriptors 3-isobutil 2-metoxipirazina Aroma vegetatiu Viticultura Vinificacio
Localització 663.254 IN V

Títol Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions
Autor GRACIA, J. P.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14
Descriptors Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids

Títol Are age and gender key factors in the more responsible consumption of alcoholic drinks?
Autor SPAWTON, T.   LOCKSHIN, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Edat Genere Consum responsable Begudes alcoholiques Salut
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Changes in socio-demographic factors underlying Wine and Alcohol consumption behaviour and beverage preferences: focusing on Australian wine and alcohol consumer and Generation X
Autor HOFFMAN, D.   RUNGIE, C.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2003 - V: Section 3: Vine and wine economy- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Canvis socio-demografics Comportament del consumidor Consumidor Begudes alcoholiques Consum Preferencies Vi Australia
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Determinacio de la relacio isotopica del carboni 13 / carboni 12 en vins blancs del Penedes i influencia de diversos factors sobre la seva variacio
Autor GOL, J.   VILABELLA, M.   MINGUEZ, S.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 15-19
Descriptors Vi Vi blanc Penedes DO Isotop Carboni 13 Carboni 12 Carboni Brandi Raim Most Estadistiques Ensucrament Xaptalitzacio

Títol Effect of some environmental factors on the content and composition of microbial membrane lipids
Autor SAJBIDOR, J.  
Dades Font Critical Reviews in Biotechnology ISSN: 0738-8551 VOL 17 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 87-103
Descriptors Lipids Membrana Adaptacio Temperatura Etanol
Localització C 14/15

Títol Effects of exogenous factors on Phenylalanine Ammonia-Lyase activity and accumulation of Anthocyanins and total Phenolics in grape berries
Autor ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K. A.   KLIEWER, W. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 275-280
Descriptors Vinya Activitat d'amonialiasa de fenilalanina Acumulacio antocianica
Localització C 10/88

Títol Environmental factors affecting dormant bud cold acclimatation of three vitis cultivars
Autor POOL, R.   WOLF, T.   WELSER, M.J.   GOFFINET, M.C.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 611-616
Descriptors Factors medi ambientals Vinya Aclimatacio
Localització 634.814 SIM

Títol Factors Affecting the Stability of Fluorescent Isoindoles Derived from Reaction of o-Phthaladehyde and Hydroxyalkylthiols with Primary Amines.
Autor STOBAUGH J.F.   REPTA, A.J.   STERNSON, L.A.   GARREN, K. W.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 135 - 1983 - V: - N: , Pg: 495-504
Descriptors Amines primaries Amines Isoindols fluorescents Reaccio Horta-o-aftaldehid
Localització C 7/34

Títol Factors Influencing Sluggish Fermentations of Grape Juice
Autor INGLEDEW, W. M.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: p. 65-76
Descriptors Suc de raim Fermentacio secundaria
Localització C 8/87

Títol Factors affecting available micronutrient concentrations in soils using coca-cola as extractant
Autor SCHNUG, E.   FLECKENSTEIN, J.   HANEKLAUS, S.  
Dades Font Communications in Soil Science and Plant Analysis ISSN: 0010-3624 VOL 29 - 1998 - V: - N: 11-14, Pg: 1891-1896
Descriptors Micronutrients Coca cola Concentracio Sol
Localització C 13/53

Títol Factors affecting growth, flowering and fruit ripening in vitis vinifera
Autor POSSINGHAM, J.V.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium internationale de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 13-18
Descriptors Creixement Floracio Fruit Podridura Vitis vinifera Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Factors affecting oxidative browning of white wine
Autor SIMPSON, R.F.  
Dades Font Vitis - 1982 - V: - N: 21, Pg: 233-239
Descriptors Vi blanc Oxidacio
Localització C 19/49

Títol Factors affecting the development of stenospermic grape (Vitis vinifera) embryos cultured in vitro
Autor PONCE, M.T.   AGUERO, C.B.   GREGORI, M.T.   TIZIO, R.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 667-671
Descriptors Raim de taula Embrions
Localització 634.804 INT

Títol Factors affecting the formation of volatile fatty acids during grape must fermentation
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry VOL 50 - 1986 - V: - N: 12, Pg: 3197-3199
Descriptors Acid gras volatil Fermentacio del most Vinificacio Enologia
Localització C 11/25

Títol Factors affecting the induction of malolactic fermentation in red wines with Leuconostoc oenos
Autor WIBOWO, D.   FLEET, G.H.   LEE, T.H.   ESCHENBRUCH, R.E.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1988 - V: - N: 64, Pg: 421-428
Descriptors Fermentacio malolactica Vi negre Leuconostoc oenos
Localització C 8/70

Títol Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   HOUTMAN, A. C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre
Localització C 3/149

Títol Factors determining the red colour of wine
Autor WAGENER, G. W. W  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1975 - V: - N: 23, Pg:
Descriptors Vi negre Color

Títol Factors influencing grape juice quality
Autor MORRIS, J.R.  
Dades Font HortTechnology ISSN: 1063-0198 VOL 8 - October-December 1998 - V: - N: 4, Pg: 471-478
Descriptors Factors Qualitat Suc de raim Composicio
Localització C 14/45

Títol Factors influencing sluggish fermentations of grape juice
Autor INGLEDEW, W. M.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: 65-76
Descriptors Inhibicio Factors Most
Localització C 9/26

Títol Factors influencing the growth of malolactic bacteria and malolactic activity in wine -interactions between wine yeast and lactic acid bacteria
Autor MARKIDES, A.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 1993 - V: - N: , Pg: 108-111
Descriptors Vi Bacteris acidolactics Llevats Creixement Fermentacio malolactica
Localització C 7/89

Títol Factors that affect bud fertility
Autor ARCHER, E.   SWANEPOEL, J. J.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1988 - V: - N: 211, Pg:
Descriptors Brot Cavall Fertilitzacio foliar

Títol Gas exchange of grapevine leaves as affected by soil factors
Autor DURING, H.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 295-298
Descriptors Vinya Fulles Sol Intercanvi de gasos
Localització 634.814 SIM

Títol Glycerol in Wine: dtermination and some factors affecting
Autor OUGH, C. S.   FONG, D.   AMERINE, M. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 23 - 1972 - V: - N: 1, Pg: 1-5
Descriptors Glicerol Vi Determinacio
Localització C 6/58

Títol Incidencia del calcio en la calidad de la manzana
Autor RECASENS GUINJUAN, I.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2007 - V: - N: 189, Pg: 51-56
Descriptors Poma Calci Qualitat Precollita Factors Postcollita Bitter pit

Títol La qualite intrinseque des vins en rapport avec les facteurs qui conditionnent le terroir
Autor VEDEL, A.  
Dades Font Bulletin de l'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 643-644, Pg: 787-796
Descriptors Vi Sol Qualitat del vi Terrer Factors
Localització C 18/61

Títol Malolactic fermentation of wine: study of the influence of some physico-chemical factors by experimental design assays
Autor VAILLANT, H.   FORMISYN, P.   GERBAUX, V.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1995 - V: - N: 79, Pg: 640-650
Descriptors Vi Fermentacio malolactica Factors fisicoquimics
Localització C 8/61

Títol Nitrogen fertilization and factors influencing grapevine cold hardiness
Autor WAMPLE, R.L.   SPAYD, S.E.   EVANS, R.G.   STEVENS, R.G.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 120-125
Descriptors Nitrogen Fertilitzacio
Localització 634.817 INT

Títol Potassium fertilization and rootstock as factors of fruit composition
Autor MATTHEWS, M.A.   SIPIORA, M.J.   ANDERSON, M.M.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 207-210
Descriptors Portaempelt Fertilitzacio potassica Composicio del fruit Vinya Raim
Localització 634.814 SIM

Títol Re-assessment of the influence of yeast strain and environmental factors on glycerol production in wine
Autor REMIZE, F   SABLAYROLLES, J.M   DEQUIN, S  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 VOL 88 - september 2000 - V: - N: 3, Pg: 371-378
Descriptors Llevats Glicerol Vi
Localització C 15/40

Títol Red wine bottle deposits I: a predictive assay and an assessment of some factors affecting deposit formation
Autor PENG, Z.   WATERS, E.J.   POCOCK,K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: 2- N: 1, Pg: 25-29
Descriptors Vi negre Inestabilitat Proteines
Localització C 15/76

Títol Solubility factors established by gas-liquid chromatography. a Balance Sheet.
Autor LAFFORT, P.   PATTE, F.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 406, Pg: 51-74
Descriptors Cromatografia de gasos liquids Solubilitat
Localització C 6/122

Títol Some factors affecting cuticule and wax accumulation on grape benies
Autor ROSENQUIST, J. K.   MORRISON, J. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 241-244
Descriptors Cuticula Cera epicuticular Raim
Localització C 1/64

Títol The in vivo antithrombotic effecto of moderate and regular wine consumption on human blood platelets and haemostatic factors
Autor MANSVELT, E  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: The current and future status of wine and health information, Pg: 296-303
Descriptors Efecte antitrombotic In vivo Plaquetes Sang Vi Salut Consum
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Using crop factors and the class a Panto estimate the irrigation requirement of vines
Autor VANDY, J. L.   FOURIE, A  
Dades Font Vori leaflet series - 1988 - V: - N: 227, Pg:
Descriptors Vinya Reg

Títol Viticulture environmental and production factors influencing aroma/flavor and phenolic compounds
Autor
Dades Font Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - November-December 1997 - V: - N: , Pg: 5pp
Descriptors Influencia Aroma Gust Mediambient Viticultura Compostos fenolics
Localització C 12/142