Registres trobats: 57
Títol | A Method for detecting volatile amines in grapes and wines |
Autor | OUGH, C. S. DAUDT, C. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359 |
Descriptors | Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/129 |
Títol | A Modified Automated Ion-Exchange Method for the Separation and Quantitation of Biogenic Amines |
Autor | ZEE, J.A. SIMARD, R.E |
Dades Font | Canadian Institute of Food Science and Technology Journal ISSN: 0315-5463 VOL 14 - gener 1981 - V: - N: 1, Pg: 71-75 |
Descriptors | Amines biogenes Quantificacio Separacio |
Localització | C 8/5 |
Títol | A Review of HPLC methods for the determination of selected biogenic amines in foods |
Autor | HURST, W. J. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 0148-3919 VOL 13 - 1990 - V: - N: 1, Pg: 1-23 |
Descriptors | Amines biogenes HPLC Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 3/4 |
Títol | Amines and amides |
Autor | NYKANEN, L. SOUMALAINEN, H. REIDEL, D. |
Dades Font | Aroma of Beer, Wine and Distilled Alcoholic Beverages - 1983 - V: - N: , Pg: 210-232 |
Descriptors | Amines Amides |
Localització | C 20/80 |
Títol | Amines biogenes: presencia en el vi i efectes en l'organisme |
Autor | WOLLER, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 9-13 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Organismes Salut |
Títol | Biogenic amines in portuguese wines |
Autor | MAFRA, I. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 338-340 |
Descriptors | Amines biogeniques Vi Portugal |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Chromatography of biogenic amines. I. Generally applicable separation and detection methods |
Autor | SEILER, N. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1977 - V: - N: 143, Pg: 221-246 |
Descriptors | Cromatografia Amines biogenes Separacio Deteccio |
Localització | C 19/6 |
Títol | Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins? |
Autor | POLO, L. PARDO, I. LANDETE, J.M. FERRER, S. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17 |
Descriptors | Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio |
Títol |
Contaminants, Les. Amines biogenes: un veritable < |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1995 - V: - N: 203, Pg: 46-48 |
Descriptors | Amines biogenes Contaminants Vi |
Títol | Control de las aminas biogenas en los vinos. Seguridad alimentaria |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4441-4445 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Amines Bentonita Bentonites enologiques Amines biogenes Amines biogeniques |
Títol | Convenient Group Method for the Gas Chromatographic Determination of Aliphatic Diamines in the Four Official EC Food Simulants, A |
Autor | DEMERTZIS, P. G. SIMAL-GANDARA, J. FRANZ, R. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 91 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 35-38 |
Descriptors | Diamina Cromatografia de gasos Amines |
Localització | C 7/102 |
Títol | Determination de l'origine d'un vin a l'aide du spectre des acides amines. |
Autor | OOGHE, W. |
Dades Font | FV - maig 1989 - V: - N: 832, Pg: 5 p. |
Descriptors | Origen Vi Denominacio d'origen Autenticitat Acid Amines Control de qualitat Fran?a |
Localització | FV 832 |
Títol | Determination des amines non volatiles dans le vin. |
Autor | MAYER, K. PAUSE, G. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 449, Pg: 4 p. |
Descriptors | Amines no volatils Vi Aroma Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Butanol Extraccio Amines biogenes |
Localització | FV 449 |
Títol | Determination of aromatic biogenic amines and their precursors in chese by high-performance liquid chromatography |
Autor | VAN BOECKEL, M. A. J. S. ARENTSEN-STASSE, A. P. |
Dades Font | Journal of Chromatology ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 389, Pg: 267-272 |
Descriptors | Amines biogenes aromatiques Formatge Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 7/38 |
Títol | Determination of biogenic amines and their precursor amino acids in wines of the Vallee du Rhone by high-performance liquid chromatography with precolumn derivatization and fluorimetric detection. |
Autor | BAUZA, T. BLAISE, A. DAUMAS, F. CABANIS, J.C. |
Dades Font | Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1995 - V: - N: 707, Pg: 373-379 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Aminoacid Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 6/105 |
Títol | Determination of biogenic amines by RP-HPLC of the dabsyl derivates |
Autor | BOCKHARDT, A. KRAUSE, I. KLOSTERMEYER, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 203 - 1996 - V: - N: , Pg: 65-70 |
Descriptors | Amines biogenes Determinacio RP-HPLC Aliments |
Localització | C 12/114 |
Títol | Determination of wine amines by HPLC using automated precolumn derivatisation with o-phthalaldehyde and fluorescence detection |
Autor | LEHTONEN, P. ... [et al.] |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1992 - V: - N: 194, Pg: 434-437 |
Descriptors | Vi Amines biogenes Analisi HPLC Cromatografia de liquids Fluorescencia |
Localització | C 5/2 |
Títol | Differenciation des trois cepages champenois a partir de l?analyse des acides amines libres des mouts des recoltes 1983 et 1984 |
Autor | MILLERY, A. et al. |
Dades Font | Cahier Scientifique - - V: - N: 103, Pg: 32-48 |
Descriptors | Analisi Amines Most 1983-1984 Diferenciacio |
Localització | C 20/26 |
Títol | Differentiation des vins. Etude de l'evolution des acides amines en fonction de la duree de la maceration. |
Autor | BERTRAND, M. A. CHEVALLIER, J. P. MEDINA, B. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 757, Pg: 8 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Identificacio Acid aminat |
Localització | FV 757 |
Títol | Dosage de amides biogenes dans le vin par chromatographie en phase liquide a haute performance |
Autor | Mayer, K Pause, G |
Dades Font | - 1984 - V: - N: 781, Pg: 5 pagines |
Descriptors | Vi Cromatografia en fase liquida Amines Saturacio Acid aminat |
Localització | C24/57 |
Títol | Dosage des acides amines des vins et des mouts par chromatographie gaz-liquide sur colonne macrobone |
Autor | FERRARI, G. HORY, CH |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 299-303 |
Descriptors | Vi Most Analisi Cromatografia Acid aminat |
Localització | C 2/16 |
Títol | Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance). |
Autor | DOUMERGUE, H. DOUMERGUE, J. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents |
Localització | FV 785 |
Títol | Dosage des amines biogenes dans les vins par H.P.L.C. |
Autor | TRICARD CAZABEIL, J.M. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 850, Pg: 10 p. |
Descriptors | Amines biogenes Vi Cromatografia de liquids HPLC Determinacio Identificacio Histamina |
Localització | FV 850 |
Títol | Efecto inhibidor del vino en la formacion de algunos toxicos culinarios en el proceso de alimentos carnicos |
Autor | KHAN, M. BUSQUETS, R. PUIGNOU, L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 235-237 |
Descriptors | Vi Amines heterocicliques Amines Espectrometria de masses |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Effects of temperature and free amino nitrogen in musts on the evolution of volatile acidity of Port wines |
Autor | RAMOS, R.M. FAIA, A.M. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 300-302 |
Descriptors | Temperatura Amines Nitrogen Most Acidesa volatil Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes |
Autor | DELTEIL, D. BLAISE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Evolucion de aminas en vino Chardonnay envejecido sobre lias: influencia del Batonnage |
Autor | MARCO, A. JIMENEZ, N. ANCIN C. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 232-234 |
Descriptors | Envelliment Vi Chardonnay Batonnage Amines |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Extraction and determination of biogenic amines in fermented sausages and other meat products used reversed-phase HPLC. |
Autor | STRAUB, Bernh (et. al.) |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 230-232 |
Descriptors | Amines biogenes HPLC Determinacio Aliments fermentats Analisi Cromatografia |
Localització | C 4/33 |
Títol | Factors Affecting the Stability of Fluorescent Isoindoles Derived from Reaction of o-Phthaladehyde and Hydroxyalkylthiols with Primary Amines. |
Autor | STOBAUGH J.F. REPTA, A.J. STERNSON, L.A. GARREN, K. W. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 135 - 1983 - V: - N: , Pg: 495-504 |
Descriptors | Amines primaries Amines Isoindols fluorescents Reaccio Horta-o-aftaldehid |
Localització | C 7/34 |
Títol | High-perfromance liquid chromatographic detection and quantitation of amines in must and wine |
Autor | BUTEAU, C. DUITSCHAEVER, C.L. ASHTON, G.C. |
Dades Font | Journal of Chromatrography ISSN: 0021-9673 - 1984 - V: 385- N: , Pg: 201-210 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Amines Most Vi |
Localització | C 20/94 |
Títol | Histamine and other biogenic amines in wines |
Autor | RADLER, F. FATH, K.P. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 185-195 |
Descriptors | Histamina Amines biogenes Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Identification of New Volatile Amines in Grapes and Wines |
Autor | OUGH, C.S. DAUDT, C.E. CROWELL, E.A. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 938-941 |
Descriptors | Amines volatils Vi Raim Identificacio |
Localització | C 3/62 |
Títol | Influencia organoleptica de les amines biogenes produides durant la fermentacio malolactica del vi |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 14-20 |
Descriptors | Amines biogenes Fermentacio malolactica Analisi organoleptica Vi |
Títol | Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen |
Localització | C 1/92 |
Títol | Inter-laboratory studies on precision characteristics of analytical methods. Determination of biogenic amines in fish and fishproducts -HPLC - method |
Autor | FEIER, U. GO?TSCH, P. H. |
Dades Font | Archiv fur Lebensmittelhygiene VOL 44 - novembre-desembre 1993 - V: - N: , Pg: 134-135 |
Descriptors | Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio |
Localització | C 7/103 |
Títol | Isolation and HPLC determination of amines in wine |
Autor | LEHTONEN, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: - N: 183, Pg: 177-181 |
Descriptors | HPLC Amines Vi Determinacio |
Localització | C 19/104 |
Títol | Isolation and HPLC determination of amines in wine |
Autor | LEHTONEN, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: - N: 183, Pg: 177-181 |
Descriptors | HPLC Amines Vi Determinacio |
Localització | C 19/130 |
Títol | L'histamine et sa toxicite |
Autor | CABANIS, J.C |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1985 - V: - N: 656-657, Pg: 1008-1015 |
Descriptors | Histamina Toxicitat Amines |
Localització | C 6/87 |
Títol | La fermentation alcoolique. Une source d'amines biogenes |
Autor | SCHNEIDER, I. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 38-42 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Amines biogenes Brettanomyces Dekkera Hanseniaspora vineae Torulaspora delbrueckii |
Títol | Las uvas de la discordia |
Autor | MARCOS, A. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - mar? 1998 - V: - N: 145, Pg: 10-12 |
Descriptors | Vi Salut Histamina Amines Jerez Xeres |
Títol | Methodes d'analyse et d'appreciation des vins. IX: Histamine- Amines biogenes. |
Autor | |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 57 - 1984 - V: - N: 646, Pg: 984-988 |
Descriptors | Amines biogenes Histamina |
Localització | C 6/82 |
Títol | Methodes d'analyse et d'appreciation des vins: Amines biogenes- histamine. |
Autor | |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 631-632, Pg: 649-652 |
Descriptors | Amines biogenes Histamina |
Localització | C 6/81 |
Títol | Non Volatile amines in Italian wines |
Autor | CERUTTI, G. ZAPPAVIGNA, R. |
Dades Font | Lebensmittel-wissenschaft und technologie ISSN: 0023-6438 VOL 6 - 1973 - V: - N: 4, Pg: 151-152 |
Descriptors | Vi Italia Amines |
Localització | C 3/16 |
Títol | Origine des amines biogenes dans les vins |
Autor | INGARGIOLA, M. C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 896, Pg: 4 p. |
Descriptors | Amines biogenes Vi Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Formacio |
Localització | FV 896 |
Títol | Presence d'histamine et d'autres amines biogenes dans les vins (remplace en le completant, le FV n? 851) |
Autor | AERNY, J. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 881, Pg: 8 p. |
Descriptors | Histamina Vi Analisi Toxicitat Defectes Amines biogenes Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 881 |
Títol | Presence d'histamine et d'autres amines biogenes dans les vins |
Autor | AERNY, J. |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 868, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Analisi Composicio Amines biogenes Histamina Toxicitat Determinacio Formacio Leuconostoc oenos Pediococcus cerevisae Llevats Vinificacio Fermentacio Lactobacil |
Localització | FV 868 |
Títol | Prevencio de l'aparicio d'amines biogenes en vins |
Autor | FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | Ace: revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 6-8 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Prevencio Bacteris lactics |
Títol | Prevencio de l'aparicio d'amines biogenes en vins |
Autor | FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 6-8 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Bacteris lactics Aminoacid Practiques enologiques |
Títol | Profiling and quantification of biogenic amines in wine by constant B2E linked scan mass apectrometry |
Autor | SCHLUMEGGER, U. P. HANSJ?RG, W. FRIEDLT, F. |
Dades Font | Biomedical and environmental mass spectrometry ISSN: 0306-042X VOL 14 - 1987 - V: - N: , Pg: 229-233 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Espectrometria Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Analisi |
Localització | C 4/116 |
Títol | Psycho-and vasoactive compounds in food substances |
Autor | LOVENBERG, W. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 22 - 1974 - V: - N: 1, Pg: 23-26 |
Descriptors | Amines Toxicitat Salut Begudes alcoholiques Etanol Efecte secundari Consum Vi Amines biogenes |
Localització | C 3/24 |
Títol | Quantitative determination of volatile amines in grapes and wines. I. Effect of fermentation and storage temperature on amine concentrations |
Autor | DANDT, C. E. OUGH, C. S. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 3, Pg: 185-187 |
Descriptors | Amines volatils Fermentacio Temperatura Raim Vi Emmagatzematge |
Localització | C 3/50 |
Títol | Simultaneous determination of amino acids and biogenic amines by reversed-phase high-performance liquid chromatography of the dabsyl derivates. |
Autor | KRAUSE, I. BOCKHARDT, A. NECKERMANN, H. HENLE, T. KLOSTERMEYER, H. |
Dades Font | JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A ISSN: 0021-9673 - 1995 - V: - N: 715, Pg: 67-79 |
Descriptors | Aminoacid Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio |
Localització | C 8/14 |
Títol | Solid phase extraction of biogenica amines from wine before chromatographic analysis of their aqc derivatives |
Autor | BUSTO, O. MIRACLE, M. GUASCH, J. BORRULL, F. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 VOL 20 - 1997 - V: - N: 5, Pg: 743-755 |
Descriptors | Extraccio en fase solida Amines biogenes Analisi cromatografica |
Localització | C 9/89 |
Títol | Stability of the o-Phthalaldehyde-histamine complex |
Autor | BUTEAU, C. DUITSCHAEVER, C. L. ASHTON, G. C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 212 - 1981 - V: - N: , Pg: 23-27 |
Descriptors | Histamina Amines Vi |
Localització | C 7/50 |
Títol | Study of odorous compounds produced by putrefaction of foods |
Autor | KAMIYA, A. OSE, Y |
Dades Font | Chrom. - - V: - N: 610, Pg: 383-391 |
Descriptors | Aroma Components volatils Putrefaccio d'aliments Aliments Acids grassos Amines Sofre |
Localització | C 3/41 |
Títol | Teneurs en acides amines libres des mouts de raisin. |
Autor | POLO, M. C. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - desembre 1975 - V: - N: 583, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid aminat Most Raim blanc Raim negre |
Localització | FV 583 |
Títol | Une majorite de vins contamines. Amines biogenes |
Autor | S. SI. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 42-43 |
Descriptors | Vi Elaboravio de vi Contaminants Contaminacio organoleptica Oenococcus oeni Prevencio i control integrat de contaminacio Prevencio |