Registres trobats: 5
Títol | Amines and amides |
Autor | NYKANEN, L. SOUMALAINEN, H. REIDEL, D. |
Dades Font | Aroma of Beer, Wine and Distilled Alcoholic Beverages - 1983 - V: - N: , Pg: 210-232 |
Descriptors | Amines Amides |
Localització | C 20/80 |
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | Composition of Whisky flavour |
Autor | SOUMALAINEN, H. NYKANEN, L. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 - July 1970 - V: - N: , Pg: 13-18 |
Descriptors | Gust Whisky Composicio Aroma |
Localització | C 17/31 |
Títol | Formation and ocurrence of flavor compounds in wine and distilled alcoholic beverages |
Autor | NYKANEN, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-96 |
Descriptors | Vi Begudes alcoholiques Components volatils Formacio Llevats Fermentacio |
Localització | C 1/37 |
Títol | Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky |
Autor | SALO, P. NYKANEN, L. SUOMALAINEN, H. |
Dades Font | Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky |
Localització | C 17/30 |