Registres trobats: 9
Títol | Caracterisation des vins de plusieurs regions espagnoles par leur teneur en proline. |
Autor | GARCIA, J. GARCIA, J. R. BURON, I. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 606, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Espanya Prolina Determinacio Acid aminat |
Localització | FV 606 |
Títol | Differentiation des vins. Etude de l'evolution des acides amines en fonction de la duree de la maceration. |
Autor | BERTRAND, M. A. CHEVALLIER, J. P. MEDINA, B. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 757, Pg: 8 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Identificacio Acid aminat |
Localització | FV 757 |
Títol | Dosage de amides biogenes dans le vin par chromatographie en phase liquide a haute performance |
Autor | Mayer, K Pause, G |
Dades Font | - 1984 - V: - N: 781, Pg: 5 pagines |
Descriptors | Vi Cromatografia en fase liquida Amines Saturacio Acid aminat |
Localització | C24/57 |
Títol | Dosage des acides amines des vins et des mouts par chromatographie gaz-liquide sur colonne macrobone |
Autor | FERRARI, G. HORY, CH |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 299-303 |
Descriptors | Vi Most Analisi Cromatografia Acid aminat |
Localització | C 2/16 |
Títol | Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance). |
Autor | DOUMERGUE, H. DOUMERGUE, J. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents |
Localització | FV 785 |
Títol | Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen |
Localització | C 1/92 |
Títol | La proline dans le vin. |
Autor | COSTA NETTO, I. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 533, Pg: 5 p. |
Descriptors | Acid aminat Vi negre Color Espectrofotometria Portugal Prolina Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 533 |
Títol | Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867 |
Descriptors | Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most |
Localització | C 1/38 |
Títol | Teneurs en acides amines libres des mouts de raisin. |
Autor | POLO, M. C. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - desembre 1975 - V: - N: 583, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid aminat Most Raim blanc Raim negre |
Localització | FV 583 |