Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid aminat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Caracterisation des vins de plusieurs regions espagnoles par leur teneur en proline.
Autor GARCIA, J.   GARCIA, J. R.   BURON, I.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 606, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Espanya Prolina Determinacio Acid aminat
Localització FV 606

Títol Differentiation des vins. Etude de l'evolution des acides amines en fonction de la duree de la maceration.
Autor BERTRAND, M. A.   CHEVALLIER, J. P.   MEDINA, B.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 757, Pg: 8 p.
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Identificacio Acid aminat
Localització FV 757

Títol Dosage de amides biogenes dans le vin par chromatographie en phase liquide a haute performance
Autor Mayer, K   Pause, G  
Dades Font - 1984 - V: - N: 781, Pg: 5 pagines
Descriptors Vi Cromatografia en fase liquida Amines Saturacio Acid aminat
Localització C24/57

Títol Dosage des acides amines des vins et des mouts par chromatographie gaz-liquide sur colonne macrobone
Autor FERRARI, G.   HORY, CH  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 299-303
Descriptors Vi Most Analisi Cromatografia Acid aminat
Localització C 2/16

Títol Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance).
Autor DOUMERGUE, H.   DOUMERGUE, J.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents
Localització FV 785

Títol Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media
Autor THOMAS, K.C.   HYNES, S.H.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen
Localització C 1/92

Títol La proline dans le vin.
Autor COSTA NETTO, I.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 533, Pg: 5 p.
Descriptors Acid aminat Vi negre Color Espectrofotometria Portugal Prolina Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 533

Títol Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes
Autor BIDAN, M. P.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867
Descriptors Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most
Localització C 1/38

Títol Teneurs en acides amines libres des mouts de raisin.
Autor POLO, M. C.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - desembre 1975 - V: - N: 583, Pg: 3 p.
Descriptors Acid aminat Most Raim blanc Raim negre
Localització FV 583