Registres trobats: 11
Títol | A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126 |
Descriptors | Calci Etanol Floculacio Llevats |
Localització | C 13/123 |
Títol | Alleviation of the effects of nitrogen limitation in high gravity worts through inreased inoculation rates. |
Autor | ERIN, S.C. O'CONNOR-COX INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology ISSN: 0169-4146 VOL 7 - 1991 - V: - N: , Pg: 89-96 |
Descriptors | Celler Cerveseria Fermentacio Nitrogen |
Localització | C 8/37 |
Títol | Effect of nitrogen limitation on synthesis of enzymes in saccharomyces cerevisiae during fermentation of high concentration of carbohydrates |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - 1996 - V: - N: 10, Pg: 1165-1168 |
Descriptors | Carbohidrats Llevats Saccharomyces cerevisiae Sintesi Enzims Nitrogen |
Localització | C 13/119 |
Títol | Glycogen - a physiological determinant of yeast flocculation? |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1614-1621 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/5 |
Títol | Influence of oxygen on proline utilization during the wine fermentation |
Autor | INGLEDEW, W.M. MAGNUS, C.A. SOSULSKI, F.W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 246-248 |
Descriptors | Fermentacio Oxigen Vi |
Localització | C 9/42 |
Títol | Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen |
Localització | C 1/92 |
Títol | Internal carbohydrates of Saccharomyces carlsbergensis during commercial lager brewing |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 79 - 1973 - V: - N: 5, Pg: 392-396 |
Descriptors | Carbohidrats Saccharomyces carlsbergensis Sacarid Llevats |
Localització | C 13/122 |
Títol | Lysine inhibition of Saccharomyces cerevisiae: role of repressible L-lysine e-aminotransferase |
Autor | THOMAS, K.C. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1994 - V: - N: , Pg: 572-575 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid alfa-oxoadipic Limitacio de nitrogen Lisina |
Localització | C 14/14 |
Títol | Relationship of low lysine and high concentrations to efficient ethanolic fermentation of wheat mash |
Autor | THOMAS, K.C. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 38 - 1992 - V: - N: 7, Pg: 626-634 |
Descriptors | Fermentacio etanolica Blat Llevats |
Localització | C 14/4 |
Títol | The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/3 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing microbiology -Update 1987- |
Autor | SMITH, C.E. CASEY, G.P. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Brewers Digest VOL 62 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 12-16 |
Descriptors | Microbiologia Cervesa Bacteris acidolactics |
Localització | C 29/52 |