Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
INGLEDEW, W.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126
Descriptors Calci Etanol Floculacio Llevats
Localització C 13/123

Títol Alleviation of the effects of nitrogen limitation in high gravity worts through inreased inoculation rates.
Autor ERIN, S.C.   O'CONNOR-COX   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology ISSN: 0169-4146 VOL 7 - 1991 - V: - N: , Pg: 89-96
Descriptors Celler Cerveseria Fermentacio Nitrogen
Localització C 8/37

Títol Effect of nitrogen limitation on synthesis of enzymes in saccharomyces cerevisiae during fermentation of high concentration of carbohydrates
Autor THOMAS, K.C.   HYNES, S.H.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - 1996 - V: - N: 10, Pg: 1165-1168
Descriptors Carbohidrats Llevats Saccharomyces cerevisiae Sintesi Enzims Nitrogen
Localització C 13/119

Títol Glycogen - a physiological determinant of yeast flocculation?
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1614-1621
Descriptors Floculacio Llevats Glicogen
Localització C 14/5

Títol Influence of oxygen on proline utilization during the wine fermentation
Autor INGLEDEW, W.M.   MAGNUS, C.A.   SOSULSKI, F.W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 246-248
Descriptors Fermentacio Oxigen Vi
Localització C 9/42

Títol Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media
Autor THOMAS, K.C.   HYNES, S.H.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen
Localització C 1/92

Títol Internal carbohydrates of Saccharomyces carlsbergensis during commercial lager brewing
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 79 - 1973 - V: - N: 5, Pg: 392-396
Descriptors Carbohidrats Saccharomyces carlsbergensis Sacarid Llevats
Localització C 13/122

Títol Lysine inhibition of Saccharomyces cerevisiae: role of repressible L-lysine e-aminotransferase
Autor THOMAS, K.C.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1994 - V: - N: , Pg: 572-575
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid alfa-oxoadipic Limitacio de nitrogen Lisina
Localització C 14/14

Títol Relationship of low lysine and high concentrations to efficient ethanolic fermentation of wheat mash
Autor THOMAS, K.C.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 38 - 1992 - V: - N: 7, Pg: 626-634
Descriptors Fermentacio etanolica Blat Llevats
Localització C 14/4

Títol The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613
Descriptors Floculacio Llevats Glicogen
Localització C 14/3

Títol The use and understanding of media used in brewing microbiology -Update 1987-
Autor SMITH, C.E.   CASEY, G.P.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Brewers Digest VOL 62 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 12-16
Descriptors Microbiologia Cervesa Bacteris acidolactics
Localització C 29/52