Registres trobats: 7
Títol | Effects of various types of stress on the metabolism of reserve carbohydrates in Saccharomyces cerevisiae: genetic evidence for a stress-induced recycling of glycogen and trehalose |
Autor | PARROU, J.L. TESTE, M.A. FRANSOIS, J. |
Dades Font | Microbiology ISSN: 0098-1540 VOL 143 - 1997 - V: - N: , Pg: 1891-1900 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Glicogen Trehalosa Estres |
Localització | C 12/19 |
Títol | Glycogen - a physiological determinant of yeast flocculation? |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1614-1621 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/5 |
Títol | Microbiele kwaliteit van de entgist. |
Autor | VAN LANDSCHOOT, A. |
Dades Font | Cerevisia ISSN: 0377-8266 VOL 20 - - V: - N: 3, Pg: 37-40 |
Descriptors | Glicogen Trehalosa |
Localització | C 12/96 |
Títol | Reserve carbohydrates metabolism in the yeast Saccharomyces cervisiae |
Autor | FRAN?OIS, J. PARROU, J. L. |
Dades Font | FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0168-6445 - september 2001 - V: - N: 25, Pg: 125-145 |
Descriptors | Glicogen Glicolisi Trahalosa Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/74 |
Títol | The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis |
Autor | QUAIN, D. E. THURSTON, P. A. TUBB, R. S. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen |
Localització | C 4/112 |
Títol | The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/3 |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |