Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Formacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 39


Títol A Study of Pyrazine Formation
Autor SHIBAMOTO, T. et al.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 5, Pg: 1027-1031
Descriptors Pirazina Formacio
Localització C 18/129

Títol Aminas biogenas en vinos : formacion, contenidos, significacion y control.? Problema real o sobredimensionado?
Autor VIDAL CAROU, M.C.   BOVER CID, S.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 15-28
Descriptors Amines biogenes Formacio Contingut Control Vi Origen
Localització 663.2 ENO

Títol Bona anyada de sommeliers
Autor PRADES, J.  
Dades Font Punt, El - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 48
Descriptors URV Universitat Universitat Rovira i Virgili Formacio Sommelier Tast de vins 2007
Localització C 24/83 - Enologia recull ENO 155

Títol Declaracion de ljubljana. 56? Asamblea General de la OIV
Autor OIV  
Dades Font ACE. Revista de Enologia ISSN: 0212-842X - - V: - N: , Pg: 11p.
Descriptors Enoleg-ologa Formacio Definicio Titol Funcio Declaracio de ljubljana ljubljana
Localització C 12/58

Títol Denominacion de origen. Constitucion de los Consejos Reguladores y del Consejo General del INDO
Autor
Dades Font - Agosto 1979 - V: - N: 202, Pg: 2pp.
Descriptors Denominacion d'origen Consell regulador INDO Constitucio Formacio Caracteristiques
Localització C 12/31

Títol Denominaciones de origen, especificas y genericas. Ayudas para la puesta en funcionamiento y desarrollo de las funciones de los Consejos Reguladores
Autor
Dades Font - Octubre 1991 - V: - N: 242, Pg: 2pp
Descriptors Denominacio d'origen Denominacio d'origen generica Denominacio d'origen especifica Constitucio Formacio Ajuts Consell regulador Vi
Localització C 12/32

Títol Effect of Nitrogen Source on Pyrazine Formation
Autor WONG, Jennifer M.   BERNHARD, R.A.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1988 - V: - N: 36, Pg: 123-129
Descriptors Pirazina Nitrogen Formacio
Localització C 3/105

Títol El Vendrell forma a desempleados en un sector enologico creciente
Autor BASELGA, J.M.  
Dades Font Diari de Tarragona - 16 Abril 2013 - V: - N: , Pg: 15
Descriptors El Vendrell Formacio Sector vitivinicola
Localització C25/1

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio

Títol Encuentro de los profesionales de la sanidad vegetal. Necesidad de profesion/formacion especializada en sanidad vegetal. Analisis y debate
Autor
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2012 - V: - N: 237, Pg: 7-107
Descriptors Fitopatologia Sanitat vegetal Formacio Espanya Control de malalties

Títol Enquete. Les meilleures formations pour travailler dans le vin
Autor HUMBERT, F.   BAUDOUIN, J.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Avril 2014 - V: - N: 580, Pg: 28-36
Descriptors Enquesta Escola d'enologia Formacio Qualitat Qualificacio Facultat d'enologia Universitat

Títol Entrainement en analyse sensorielle d'un anel specialise
Autor LORENZINI, F.   PFISTER, R.   VIRET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 40-42
Descriptors Formacio Cata Entrenament Degustacio Analisi sensorial Avaluacio sensorial Metodologia analitica Metodologia

Títol Estudiar enologia : primer informe sobre centres i titulacions de viticultura i enologia a Espa?a
Autor ESTRUCH, J.   LLUSSA, T.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0121-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 20-23
Descriptors Enologia Vinicultura Enoleg -ologa Vinicultor -a Estudi Reglament Espanya Escola d'enologia Formacio Titol Ensenyament

Títol Falset sera la seu d'un centre de recerca i formacio continuada en enologia
Autor CARTA?A, M.  
Dades Font El Punt - 16 d'octubre 2004 - V: - N: , Pg: 9
Descriptors Falset Centre de recerca Formacio Enologia Recerca
Localització C 24/70

Títol Formacio de tecnics-tastadors especialitzats
Autor SCHOPFER, J. F.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 22-25
Descriptors Analisi sensorial Tastador -a Degustador -a Estudi Vi

Títol Formacion de acidos grasos trans en la hidrogenacion de aceites vegetales. (I). Consideraciones cineticas y nutricionales
Autor CLEMENTE, G.   BENEDITO, J.   CARCEL, J.A.   BERNA, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 81-88
Descriptors Acid gras trans Hidrogenacio d'oli vegetal Formacio

Títol Formation : des reformes a tous les niveaux
Autor
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1992 - V: - N: 167, Pg: 31-41
Descriptors Viticultura Enologia Vinicultura Ensenyament Formacio

Títol Formation : la niveau monte
Autor LESPINE, F  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1993 - V: - N: 176, Pg: 39
Descriptors Formacio Enologia Vinicultura Estudi Ensenyament Viticultura Fran?a

Títol Formation and ocurrence of flavor compounds in wine and distilled alcoholic beverages
Autor NYKANEN, L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-96
Descriptors Vi Begudes alcoholiques Components volatils Formacio Llevats Fermentacio
Localització C 1/37

Títol Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness.
Autor CABRERA, M. J.   MORENO, J.   ORTEGA, J. M.   MEDINA, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287
Descriptors Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats
Localització C 8/84

Títol Formation of Pyrazines from Acyloin Precursors under Mild Conditions
Autor RIZZI, G. P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 36 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 349-352
Descriptors Pirazina Formacio
Localització C 3/104

Títol Formation of hidrogen peroxide by group N streptococci and its effect on their growth and metabolism
Autor ANDERS, R.F.   HOGG, D.M.   JAGO, G.R.  
Dades Font Applied Microbiology ISSN: 0003-6919 VOL 19 - abril 1970 - V: - N: 4, Pg: 608-612
Descriptors Formacio Hidrogen
Localització C 8/101

Títol Futur dels estudis d'enologia dins l'Espai Europeu d'Educacio Superior, El
Autor ZAMORA MARTIN, F.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2008 - V: 25- N: 82, Pg: 16-20
Descriptors Enologia Formacio Unio Europea URV Universitat Rovira i Virgili Futur Unificacio

Títol Investigation of Pyrazine Formation Pathways in Sugar-Ammonia Model Systems
Autor SHIBAMOTO, Takayuki   BERNHARD, R.A  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 25 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 609-614
Descriptors Pirazina Formacio Sucre Hidrats de carboni Glucid
Localització C 6/66

Títol Le carbamate d'ethyle . Elimination du precurseur du carbamate d'ethyle dans les eaux-de-vie de vin.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 897, Pg: 3 p.
Descriptors Carbamat d'etil Vi Fran?a Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Formacio Vinificacio Fermentacio Begudes alcoholiques
Localització FV 897

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724
Descriptors Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats
Localització C 4/37

Títol Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques.
Autor BARO, J.   QUIROS CARRASCO, J.A.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267
Descriptors Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques
Localització C 3/168

Títol Origine des amines biogenes dans les vins
Autor INGARGIOLA, M. C.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 896, Pg: 4 p.
Descriptors Amines biogenes Vi Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Formacio
Localització FV 896

Títol Outlook wine, entre las once mejores escuelas de vino de todo el mundo
Autor REDACCIO  
Dades Font Diari de Tarragona - 11 Gener 2014 - V: - N: , Pg: 45
Descriptors Escola d'enologia Premi Premi enologic Formacio 2013
Localització C25/184

Títol Presence d'histamine et d'autres amines biogenes dans les vins
Autor AERNY, J.  
Dades Font FV - juliol 1990 - V: - N: 868, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Analisi Composicio Amines biogenes Histamina Toxicitat Determinacio Formacio Leuconostoc oenos Pediococcus cerevisae Llevats Vinificacio Fermentacio Lactobacil
Localització FV 868

Títol Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes
Autor BIDAN, M. P.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867
Descriptors Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most
Localització C 1/38

Títol Resolution oeno 1/92 : procedes puor limiter la formation de mousse
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Fermentacio alcoholica Escuma Most Formacio Reglament
Localització C 2/6

Títol Resolution oeno 2/92 : formation des oenologues
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig - V: - N: , Pg:
Descriptors Enologia Vinicultura Enoleg -ologa Vinicultor -a Formacio Reglament
Localització C 2/6

Títol Sommeliers amb diploma universitari, a la Rovira i Virgili
Autor ALBESA, I.  
Dades Font Rural - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 22
Descriptors Universitat Universitat Rovira i Virgili URV Sommelier 2008 Formacio
Localització C 24/91 - Enologia recull ENO 156

Títol Sulfite and sulfide formation during winemaking. A review.
Autor ESCHENBRUCH, R  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - juliol 1974 - V: - N: 3, Pg: 157-161
Descriptors Sulfit Sulfur Llevats Vinificacio Formacio Vi Raim Fermentacio
Localització C 3/84

Títol Sur les chemins de la reussite
Autor Institut Saint-Joseph  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Formacio Estudi Fran?a Ensenyament
Localització C 7/5

Títol Vente a l'exportation des produits agricoles et agro-alimentaires. Certificat de specialisation
Autor Institut Superieur de Formation BAUDRIGUE  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Fran?a Ensenyament Estudi Formacio
Localització C 7/4

Títol Vinet- reseau transnational pour l'amelioration de la formation environnementale dans la viticulture
Autor MULLER, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 209-215
Descriptors Millora Formacio Medi ambient Viticultura
Localització 634.8:663.2 CON

Títol
Autor
Dades Font Presence de l'enseignement agricole prive. ISSN: 0339-0055 - gener 1995 - V: - N: Especial Orientation, Pg: 28 pp.
Descriptors Fran?a Estudi Ensenyament Formacio
Localització C 7/3