Registres trobats: 39
Títol | A Study of Pyrazine Formation |
Autor | SHIBAMOTO, T. et al. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 5, Pg: 1027-1031 |
Descriptors | Pirazina Formacio |
Localització | C 18/129 |
Títol | Aminas biogenas en vinos : formacion, contenidos, significacion y control.? Problema real o sobredimensionado? |
Autor | VIDAL CAROU, M.C. BOVER CID, S. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 15-28 |
Descriptors | Amines biogenes Formacio Contingut Control Vi Origen |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Bona anyada de sommeliers |
Autor | PRADES, J. |
Dades Font | Punt, El - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 48 |
Descriptors | URV Universitat Universitat Rovira i Virgili Formacio Sommelier Tast de vins 2007 |
Localització | C 24/83 - Enologia recull ENO 155 |
Títol | Declaracion de ljubljana. 56? Asamblea General de la OIV |
Autor | OIV |
Dades Font | ACE. Revista de Enologia ISSN: 0212-842X - - V: - N: , Pg: 11p. |
Descriptors | Enoleg-ologa Formacio Definicio Titol Funcio Declaracio de ljubljana ljubljana |
Localització | C 12/58 |
Títol | Denominacion de origen. Constitucion de los Consejos Reguladores y del Consejo General del INDO |
Autor | |
Dades Font | - Agosto 1979 - V: - N: 202, Pg: 2pp. |
Descriptors | Denominacion d'origen Consell regulador INDO Constitucio Formacio Caracteristiques |
Localització | C 12/31 |
Títol | Denominaciones de origen, especificas y genericas. Ayudas para la puesta en funcionamiento y desarrollo de las funciones de los Consejos Reguladores |
Autor | |
Dades Font | - Octubre 1991 - V: - N: 242, Pg: 2pp |
Descriptors | Denominacio d'origen Denominacio d'origen generica Denominacio d'origen especifica Constitucio Formacio Ajuts Consell regulador Vi |
Localització | C 12/32 |
Títol | Effect of Nitrogen Source on Pyrazine Formation |
Autor | WONG, Jennifer M. BERNHARD, R.A. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1988 - V: - N: 36, Pg: 123-129 |
Descriptors | Pirazina Nitrogen Formacio |
Localització | C 3/105 |
Títol | El Vendrell forma a desempleados en un sector enologico creciente |
Autor | BASELGA, J.M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 16 Abril 2013 - V: - N: , Pg: 15 |
Descriptors | El Vendrell Formacio Sector vitivinicola |
Localització | C25/1 |
Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio |
Títol | Encuentro de los profesionales de la sanidad vegetal. Necesidad de profesion/formacion especializada en sanidad vegetal. Analisis y debate |
Autor | |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2012 - V: - N: 237, Pg: 7-107 |
Descriptors | Fitopatologia Sanitat vegetal Formacio Espanya Control de malalties |
Títol | Enquete. Les meilleures formations pour travailler dans le vin |
Autor | HUMBERT, F. BAUDOUIN, J. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Avril 2014 - V: - N: 580, Pg: 28-36 |
Descriptors | Enquesta Escola d'enologia Formacio Qualitat Qualificacio Facultat d'enologia Universitat |
Títol | Entrainement en analyse sensorielle d'un anel specialise |
Autor | LORENZINI, F. PFISTER, R. VIRET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 40-42 |
Descriptors | Formacio Cata Entrenament Degustacio Analisi sensorial Avaluacio sensorial Metodologia analitica Metodologia |
Títol | Estudiar enologia : primer informe sobre centres i titulacions de viticultura i enologia a Espa?a |
Autor | ESTRUCH, J. LLUSSA, T. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0121-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 20-23 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Enoleg -ologa Vinicultor -a Estudi Reglament Espanya Escola d'enologia Formacio Titol Ensenyament |
Títol | Falset sera la seu d'un centre de recerca i formacio continuada en enologia |
Autor | CARTA?A, M. |
Dades Font | El Punt - 16 d'octubre 2004 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Falset Centre de recerca Formacio Enologia Recerca |
Localització | C 24/70 |
Títol | Formacio de tecnics-tastadors especialitzats |
Autor | SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 22-25 |
Descriptors | Analisi sensorial Tastador -a Degustador -a Estudi Vi |
Títol | Formacion de acidos grasos trans en la hidrogenacion de aceites vegetales. (I). Consideraciones cineticas y nutricionales |
Autor | CLEMENTE, G. BENEDITO, J. CARCEL, J.A. BERNA, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 81-88 |
Descriptors | Acid gras trans Hidrogenacio d'oli vegetal Formacio |
Títol | Formation : des reformes a tous les niveaux |
Autor | |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1992 - V: - N: 167, Pg: 31-41 |
Descriptors | Viticultura Enologia Vinicultura Ensenyament Formacio |
Títol | Formation : la niveau monte |
Autor | LESPINE, F |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1993 - V: - N: 176, Pg: 39 |
Descriptors | Formacio Enologia Vinicultura Estudi Ensenyament Viticultura Fran?a |
Títol | Formation and ocurrence of flavor compounds in wine and distilled alcoholic beverages |
Autor | NYKANEN, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-96 |
Descriptors | Vi Begudes alcoholiques Components volatils Formacio Llevats Fermentacio |
Localització | C 1/37 |
Títol | Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness. |
Autor | CABRERA, M. J. MORENO, J. ORTEGA, J. M. MEDINA, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287 |
Descriptors | Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats |
Localització | C 8/84 |
Títol | Formation of Pyrazines from Acyloin Precursors under Mild Conditions |
Autor | RIZZI, G. P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 36 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 349-352 |
Descriptors | Pirazina Formacio |
Localització | C 3/104 |
Títol | Formation of hidrogen peroxide by group N streptococci and its effect on their growth and metabolism |
Autor | ANDERS, R.F. HOGG, D.M. JAGO, G.R. |
Dades Font | Applied Microbiology ISSN: 0003-6919 VOL 19 - abril 1970 - V: - N: 4, Pg: 608-612 |
Descriptors | Formacio Hidrogen |
Localització | C 8/101 |
Títol | Futur dels estudis d'enologia dins l'Espai Europeu d'Educacio Superior, El |
Autor | ZAMORA MARTIN, F. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2008 - V: 25- N: 82, Pg: 16-20 |
Descriptors | Enologia Formacio Unio Europea URV Universitat Rovira i Virgili Futur Unificacio |
Títol | Investigation of Pyrazine Formation Pathways in Sugar-Ammonia Model Systems |
Autor | SHIBAMOTO, Takayuki BERNHARD, R.A |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 25 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 609-614 |
Descriptors | Pirazina Formacio Sucre Hidrats de carboni Glucid |
Localització | C 6/66 |
Títol | Le carbamate d'ethyle . Elimination du precurseur du carbamate d'ethyle dans les eaux-de-vie de vin. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 897, Pg: 3 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi Fran?a Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Formacio Vinificacio Fermentacio Begudes alcoholiques |
Localització | FV 897 |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724 |
Descriptors | Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats |
Localització | C 4/37 |
Títol | Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques. |
Autor | BARO, J. QUIROS CARRASCO, J.A. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267 |
Descriptors | Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 3/168 |
Títol | Origine des amines biogenes dans les vins |
Autor | INGARGIOLA, M. C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 896, Pg: 4 p. |
Descriptors | Amines biogenes Vi Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Formacio |
Localització | FV 896 |
Títol | Outlook wine, entre las once mejores escuelas de vino de todo el mundo |
Autor | REDACCIO |
Dades Font | Diari de Tarragona - 11 Gener 2014 - V: - N: , Pg: 45 |
Descriptors | Escola d'enologia Premi Premi enologic Formacio 2013 |
Localització | C25/184 |
Títol | Presence d'histamine et d'autres amines biogenes dans les vins |
Autor | AERNY, J. |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 868, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Analisi Composicio Amines biogenes Histamina Toxicitat Determinacio Formacio Leuconostoc oenos Pediococcus cerevisae Llevats Vinificacio Fermentacio Lactobacil |
Localització | FV 868 |
Títol | Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867 |
Descriptors | Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most |
Localització | C 1/38 |
Títol | Resolution oeno 1/92 : procedes puor limiter la formation de mousse |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Escuma Most Formacio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Resolution oeno 2/92 : formation des oenologues |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enologia Vinicultura Enoleg -ologa Vinicultor -a Formacio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Sommeliers amb diploma universitari, a la Rovira i Virgili |
Autor | ALBESA, I. |
Dades Font | Rural - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 22 |
Descriptors | Universitat Universitat Rovira i Virgili URV Sommelier 2008 Formacio |
Localització | C 24/91 - Enologia recull ENO 156 |
Títol | Sulfite and sulfide formation during winemaking. A review. |
Autor | ESCHENBRUCH, R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - juliol 1974 - V: - N: 3, Pg: 157-161 |
Descriptors | Sulfit Sulfur Llevats Vinificacio Formacio Vi Raim Fermentacio |
Localització | C 3/84 |
Títol | Sur les chemins de la reussite |
Autor | Institut Saint-Joseph |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Formacio Estudi Fran?a Ensenyament |
Localització | C 7/5 |
Títol | Vente a l'exportation des produits agricoles et agro-alimentaires. Certificat de specialisation |
Autor | Institut Superieur de Formation BAUDRIGUE |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fran?a Ensenyament Estudi Formacio |
Localització | C 7/4 |
Títol | Vinet- reseau transnational pour l'amelioration de la formation environnementale dans la viticulture |
Autor | MULLER, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 209-215 |
Descriptors | Millora Formacio Medi ambient Viticultura |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | |
Autor | |
Dades Font | Presence de l'enseignement agricole prive. ISSN: 0339-0055 - gener 1995 - V: - N: Especial Orientation, Pg: 28 pp. |
Descriptors | Fran?a Estudi Ensenyament Formacio |
Localització | C 7/3 |