Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tecnologia i ciencia dels aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 23


Títol Additius amb valor afegit
Autor SOTO, E.   TERRES, L.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19
Descriptors Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina

Títol Aliments funcionals . Una visio global. Probiotics
Autor LOPEZ VARELA, S.   DORCA, X.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 22-29
Descriptors Aliments funcionals Probiotics Bifidus

Títol Control de plagues en la industria alimentaria
Autor PEIDRO CARBONELL, C.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 52-56
Descriptors Plagues Control Industria alimentaria

Títol Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietetica de fruita i valor caloric reduit
Autor GRIGELMO, N.   MARTIN, O.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 12-15
Descriptors Fibra dietetica Magdalenes Valor caloric reduit Reposteria

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio

Títol Enzims: fent que les coses passin
Autor PSZCZOLA, D.E.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 44-49
Descriptors Enzims Proteines Lecitina Proteines encreuadores

Títol Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Autor ALONSO, E.   RAVENOS, M.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43
Descriptors Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces

Títol L'analisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat
Autor GUERRERO, L.   GUARDIA, M.D.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 8-11
Descriptors Analisi sensorial Qualitat Proves Mostres

Títol L'automatitzacio en la industria alimentaria
Autor GUADAYOL, J.M   BAQUERO, T.   PICO, J,  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: - N: 5, Pg: 32-34
Descriptors Automatitzacio Industria alimentaria Proces Automat programable
Localització C 17/6

Títol L'automatitzacio en la industria alimentaria
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.   PICO, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34
Descriptors Automatitzacio Industria alimentaria Automat programable Tecnologia

Títol L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Autor XU, L.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20
Descriptors Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat Control Analisi

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL RIUS, R.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio

Títol La radiacio inonitzant en la industria alimentaria
Autor CALDERON, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11
Descriptors Radiacio ionitzant Industria alimentaria Irradiacio Caracteristiques organoleptiques Aliments

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments

Títol Microestructura i propietats dels aliments
Autor LLUCH, M.A.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 5-9
Descriptors Microestructura Aliments Microscopia Propietats

Títol OMG, i aixo que es?
Autor TAULER, R.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 7-13
Descriptors OMG Organismes modificats geneticament Legislacio

Títol Plastic en contacte amb els aliments
Autor BEJARANO, E.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 12-14
Descriptors Plastic Aliments Control Analisi

Títol Tecnica NIRS: aplicacio en el control de qualitat
Autor DE LA CRUZ ALMEIDA, G.   JORDI TOMAS, F.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56
Descriptors NIRS Control de qualitat Calibracio Tecnica NIRS

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Extraccio Components volatils Aliments

Títol Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament
Autor ESTEVE, T.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50
Descriptors Organismes modificats geneticament Deteccio Analisi Etiquetatge Control OMG Transgenic

Títol Tractament d'aigues residuals a la industria alimentaria
Autor CALDERON, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 40-43
Descriptors Tractament d'aigues residuals Industria alimentaria Aigues residuals

Títol Tractaments fisics no contaminants per a la conservacio de fruites
Autor VENDRELL, M.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 36-39
Descriptors Tractament fisic Conservacio de fruites No contaminant Fruita

Títol Trihalometans en aigues i aliments
Autor CALDERON, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 50-52
Descriptors Trihalometans Aigua Aliments P&T