Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PARFAIT, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre.
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724
Descriptors Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom
Localització C 4/133

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724
Descriptors Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats
Localització C 4/37