Registres trobats: 4
Títol | Analyses microbiologiques du vin |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | FV - maig 1992 - V: - N: 910, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Analisi Microbiologia enologica Composicio Alteracions del vi Bacteris Fermentacio Vinificacio Control de qualitat |
Localització | FV 910 |
Títol | Emploi de la chaleur pour la stabilisation microbienne du vin |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 169-182 |
Descriptors | Calor Estabilitzacio microbiologica Vi |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Metabolisme du soufre chez la levure |
Autor | BIDAN, M. P. COLLON,Y |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1985 - V: - N: 652-653, Pg: 545-563 |
Descriptors | Llevats Metabolisme Sofre |
Localització | C 3/34 |
Títol | Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867 |
Descriptors | Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most |
Localització | C 1/38 |