Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Microbiologia enologica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 25


Títol Alteraciones de los vinos causadas por levaduras y bacterias lacticas
Autor GARCIA, M. J.   LEGORBURO, B.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 20-25
Descriptors Vi Malalties de la vinya Defectes del vi Llevats Bacteris lactics Fermentacio Microbiologia enologica Alteracions del vi

Títol Analyses microbiologiques du vin
Autor BIDAN, M. P.  
Dades Font FV - maig 1992 - V: - N: 910, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Analisi Microbiologia enologica Composicio Alteracions del vi Bacteris Fermentacio Vinificacio Control de qualitat
Localització FV 910

Títol Attention a l'higiene lors de la mise en bouteilles
Autor GUYOT, F.   MINIER, C.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1990 - V: - N: 140, Pg: 51-52
Descriptors Embotellament Vi Estabilitzacio Higiene Microbiologia enologica

Títol Bacterias lacticas enologicas
Autor DE LAS RIVAS, B.   MUNOZ, R.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2010 - V: - N: 3321, Pg: 1782-1788
Descriptors Bacteris lactics Amines biogenes Carbamat d'etil Ocratoxina A Fenols volatils Microbiologia enologica

Títol Caracterisation des souches de levures par l'analyse de leur materiel genetique : application a l'oenologie
Autor POULARD, A.   COARER, M.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 39-45
Descriptors Llevats Vinificacio Fermentacio Microbiologia enologica Genetica Electroforesi Llevats secs actius Saccharomyces cerevisiae LSA

Títol Contribucion al estudio de vinos ahilados
Autor SUAREZ, J. A.   AGUDELO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 47-52
Descriptors Llevats Bacteris Most Vi Analisi Microbiologia enologica Malalties del vi Defectes Terbolesa Viscositat Fermentacio

Títol El Analisis microbiologico en la investigacion y control del vino
Autor INYIGO LEAL, B.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - febrer 1992 - V: - N: 2, Pg: 51-54
Descriptors Microbiologia enologica Llevats Vi Control

Títol Informe. Reunion del GTVE
Autor FRANCO ALADREN, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2013 - V: A?o XV- N: 84, Pg: 16-20
Descriptors Experimentacio Viticultura Enologia Tecnologia vinicola Microbiologia enologica Malalties de la vinya

Títol Inicio de la microbiologia enologica madrile?a. Teoria ecologica del vino
Autor CARRASCOSA, A. V.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3301, Pg: 438-444
Descriptors Microbiologia enologica Vi Origen Historia Historia del vi Madrid

Títol Investigacion cientifica denominada Rioja
Autor
Dades Font Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 10-11
Descriptors Investigacio Rioja Vinificacio Tecnologia Microbiologia enologica Produccio vitivinicola I+D Rioja DO

Títol L'Epifluorescence pour compter les micro-organismes vivants
Autor FROUDIERE, I.   LARNE, F.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1992 - V: - N: 171, Pg: 56-58
Descriptors Vi Microorganismes Fermentacio Microbiologia enologica Control Most Epifluorescencia Llevats

Títol L'oxygene negatif. Une technologie ters positive. Partie 1/2: Application directe dans les chais
Autor MICHEL,G.   TOUREL, A.L.   MONTEL, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 40-42
Descriptors Celler Tecnologia enologica Oxigen negatiu Microbiologia enologica Contaminacio bacteriana Contaminacio organoleptica Brettanomyces

Títol La Calidad de los vinos : en relacion con la cepa de levadura y el grado de infeccion de podedumbre acida
Autor GAIA, P.   DELFINI, C.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 18-22
Descriptors Vi Qualitat Llevats Microbiologia enologica Podridura acida Fongs

Títol La fermentacion: Procedimiento controlado o juego de la ruleta
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 41-63
Descriptors Fermentacio VI Produccio de vi Maduracio Microbiologia del vi Microbiologia enologica Llevat Fermentacio vinica Fermentacio

Títol Metodes independents i dependents de cultiu per estudiar i caracteritzar l'ecologia microbiana en la fermentacio vinica
Autor COCOLIN, L.   DOLCI, P.   RANTSIOU, K.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2010 - V: 27- N: 92, Pg: 5-10
Descriptors Ecologia Microbiologia enologica Fermentacio vinica Acid nucleic Soques PCR-DGGE

Títol Microbial inhibition caused by p-hydroxibenzoate esters in wine
Autor CHAN, L.   OUGH, C. S.   WEAVER, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 201-207
Descriptors Vi Esters Microbiologia enologica Llevats Saccharomyces cerevisiae Hidroxibenze
Localització C 1/53

Títol Origenes de la microbiologia enologica canaria
Autor CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2113-2117
Descriptors Investigacio Microbiologia enologica Canaries Vitivinicultura

Títol Origenes de la microbiologia enologica canaria
Autor CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2013 - V: - N: 3407, Pg: 1462-1466
Descriptors Enologia Microbiologia enologica Origen Canaries Cultiu de la vinya

Títol Origenes de la microbiologia enologica espa?ola. Juan Marcilla, precursor en el empleo de levaduras
Autor CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4374-4378
Descriptors Enologia Investigacio vitivinicola Microbiologia enologica Microbiologia Microbiologia del vi Espanya Historia del vi Historia

Títol Origenes de la microbiologia enologica espanyola
Autor MARTINEZ DE TODA, F.   TARDAGUILA, J.  
Dades Font Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3162, Pg: 809-813
Descriptors Historia Historia del vi Microbiologia enologica Llevats Fermentacio

Títol Problemas microbianos de los vinos
Autor HERNANDEZ, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 48-52
Descriptors Microbiologia enologica Bacteris lactics Bacteris aerobics

Títol Recherche des particules d'amiante: Chrysotile, crocidolite, tremolite, amosite, etc., dans les vins par microscopie photonique.
Autor TERCERO, Carlos   SANCHEZ, Orlando  
Dades Font FV - novembre 1977 - V: - N: 650, Pg: 2 p.
Descriptors Amiant Constituents Microscopia fotonica Microbiologia enologica Color Composicio Vi
Localització FV 650

Títol Seleccion de levaduras vinicas : criterios, conservacion y biotecnologia
Autor SUAREZ, J. A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 23-30
Descriptors Microbiologia enologica Fermentacio Llevats

Títol Seleccion de levaduras vinicas de la D. O. Bierzo. En base a sus propiedades fisiologicas de interes industrial : 1 - Caracterizacion de cepas autoctonas
Autor BONED, F.   SUAREZ, J. A.   COLOMO, B.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 37-40
Descriptors Bierzo DO Llevats Microbiologia enologica Fermentacio

Títol The Elimination of lagging fermentation during white wine-making
Autor TROMP, A  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1984 - V: - N: 125, Pg:
Descriptors Vi blanc Elaboracio Fermentacio Microbiologia enologica