Registres trobats: 25
Títol | Alteraciones de los vinos causadas por levaduras y bacterias lacticas |
Autor | GARCIA, M. J. LEGORBURO, B. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 20-25 |
Descriptors | Vi Malalties de la vinya Defectes del vi Llevats Bacteris lactics Fermentacio Microbiologia enologica Alteracions del vi |
Títol | Analyses microbiologiques du vin |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | FV - maig 1992 - V: - N: 910, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Analisi Microbiologia enologica Composicio Alteracions del vi Bacteris Fermentacio Vinificacio Control de qualitat |
Localització | FV 910 |
Títol | Attention a l'higiene lors de la mise en bouteilles |
Autor | GUYOT, F. MINIER, C. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1990 - V: - N: 140, Pg: 51-52 |
Descriptors | Embotellament Vi Estabilitzacio Higiene Microbiologia enologica |
Títol | Bacterias lacticas enologicas |
Autor | DE LAS RIVAS, B. MUNOZ, R. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2010 - V: - N: 3321, Pg: 1782-1788 |
Descriptors | Bacteris lactics Amines biogenes Carbamat d'etil Ocratoxina A Fenols volatils Microbiologia enologica |
Títol | Caracterisation des souches de levures par l'analyse de leur materiel genetique : application a l'oenologie |
Autor | POULARD, A. COARER, M. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 39-45 |
Descriptors | Llevats Vinificacio Fermentacio Microbiologia enologica Genetica Electroforesi Llevats secs actius Saccharomyces cerevisiae LSA |
Títol | Contribucion al estudio de vinos ahilados |
Autor | SUAREZ, J. A. AGUDELO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 47-52 |
Descriptors | Llevats Bacteris Most Vi Analisi Microbiologia enologica Malalties del vi Defectes Terbolesa Viscositat Fermentacio |
Títol | El Analisis microbiologico en la investigacion y control del vino |
Autor | INYIGO LEAL, B. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - febrer 1992 - V: - N: 2, Pg: 51-54 |
Descriptors | Microbiologia enologica Llevats Vi Control |
Títol | Informe. Reunion del GTVE |
Autor | FRANCO ALADREN, E. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2013 - V: A?o XV- N: 84, Pg: 16-20 |
Descriptors | Experimentacio Viticultura Enologia Tecnologia vinicola Microbiologia enologica Malalties de la vinya |
Títol | Inicio de la microbiologia enologica madrile?a. Teoria ecologica del vino |
Autor | CARRASCOSA, A. V. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3301, Pg: 438-444 |
Descriptors | Microbiologia enologica Vi Origen Historia Historia del vi Madrid |
Títol | Investigacion cientifica denominada Rioja |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 10-11 |
Descriptors | Investigacio Rioja Vinificacio Tecnologia Microbiologia enologica Produccio vitivinicola I+D Rioja DO |
Títol | L'Epifluorescence pour compter les micro-organismes vivants |
Autor | FROUDIERE, I. LARNE, F. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1992 - V: - N: 171, Pg: 56-58 |
Descriptors | Vi Microorganismes Fermentacio Microbiologia enologica Control Most Epifluorescencia Llevats |
Títol | L'oxygene negatif. Une technologie ters positive. Partie 1/2: Application directe dans les chais |
Autor | MICHEL,G. TOUREL, A.L. MONTEL, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 40-42 |
Descriptors | Celler Tecnologia enologica Oxigen negatiu Microbiologia enologica Contaminacio bacteriana Contaminacio organoleptica Brettanomyces |
Títol | La Calidad de los vinos : en relacion con la cepa de levadura y el grado de infeccion de podedumbre acida |
Autor | GAIA, P. DELFINI, C. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 18-22 |
Descriptors | Vi Qualitat Llevats Microbiologia enologica Podridura acida Fongs |
Títol | La fermentacion: Procedimiento controlado o juego de la ruleta |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 41-63 |
Descriptors | Fermentacio VI Produccio de vi Maduracio Microbiologia del vi Microbiologia enologica Llevat Fermentacio vinica Fermentacio |
Títol | Metodes independents i dependents de cultiu per estudiar i caracteritzar l'ecologia microbiana en la fermentacio vinica |
Autor | COCOLIN, L. DOLCI, P. RANTSIOU, K. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2010 - V: 27- N: 92, Pg: 5-10 |
Descriptors | Ecologia Microbiologia enologica Fermentacio vinica Acid nucleic Soques PCR-DGGE |
Títol | Microbial inhibition caused by p-hydroxibenzoate esters in wine |
Autor | CHAN, L. OUGH, C. S. WEAVER, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 201-207 |
Descriptors | Vi Esters Microbiologia enologica Llevats Saccharomyces cerevisiae Hidroxibenze |
Localització | C 1/53 |
Títol | Origenes de la microbiologia enologica canaria |
Autor | CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2113-2117 |
Descriptors | Investigacio Microbiologia enologica Canaries Vitivinicultura |
Títol | Origenes de la microbiologia enologica canaria |
Autor | CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2013 - V: - N: 3407, Pg: 1462-1466 |
Descriptors | Enologia Microbiologia enologica Origen Canaries Cultiu de la vinya |
Títol | Origenes de la microbiologia enologica espa?ola. Juan Marcilla, precursor en el empleo de levaduras |
Autor | CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4374-4378 |
Descriptors | Enologia Investigacio vitivinicola Microbiologia enologica Microbiologia Microbiologia del vi Espanya Historia del vi Historia |
Títol | Origenes de la microbiologia enologica espanyola |
Autor | MARTINEZ DE TODA, F. TARDAGUILA, J. |
Dades Font | Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3162, Pg: 809-813 |
Descriptors | Historia Historia del vi Microbiologia enologica Llevats Fermentacio |
Títol | Problemas microbianos de los vinos |
Autor | HERNANDEZ, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 48-52 |
Descriptors | Microbiologia enologica Bacteris lactics Bacteris aerobics |
Títol | Recherche des particules d'amiante: Chrysotile, crocidolite, tremolite, amosite, etc., dans les vins par microscopie photonique. |
Autor | TERCERO, Carlos SANCHEZ, Orlando |
Dades Font | FV - novembre 1977 - V: - N: 650, Pg: 2 p. |
Descriptors | Amiant Constituents Microscopia fotonica Microbiologia enologica Color Composicio Vi |
Localització | FV 650 |
Títol | Seleccion de levaduras vinicas : criterios, conservacion y biotecnologia |
Autor | SUAREZ, J. A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 23-30 |
Descriptors | Microbiologia enologica Fermentacio Llevats |
Títol | Seleccion de levaduras vinicas de la D. O. Bierzo. En base a sus propiedades fisiologicas de interes industrial : 1 - Caracterizacion de cepas autoctonas |
Autor | BONED, F. SUAREZ, J. A. COLOMO, B. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 37-40 |
Descriptors | Bierzo DO Llevats Microbiologia enologica Fermentacio |
Títol | The Elimination of lagging fermentation during white wine-making |
Autor | TROMP, A |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1984 - V: - N: 125, Pg: |
Descriptors | Vi blanc Elaboracio Fermentacio Microbiologia enologica |